Draga tiki samo sam koji mjesec mlađa od tebe dakle vršnjakinje smo (drž se generacijo...). Koja ti je dg? Je li samo spermiogram problem ili ?? Ali u svakom slučaju istina je da su godinice možda mali problem ali MPO ginići kažu samo zbog kvalitete js a da je fertilitet isti neovisno o god. Što znači ako su ti se do sada oplodile js (znači da su dobre ) samo je pitanje dana kad će se sve poklopiti a tu već nešto možeš napraviti ... Pa stvarno pokušaj reči sebi - da to će se dogoditi ! čvrsto u to vjeruj da je tvoj cilj ispred tebe, a pri tom ne budi opsjednuta ( ah baš sam zakomplicirala...) Možda izgleda smiješno ali ja sam kad su mi govorili postotke uspješnosti samu sebe a i druge uvjeravala ja tu ne spadam ja sam izvan te statistike (istina ja imam već jedno dijete ali to mi nisu puno računali ). Ono što je u ovim godinama jako važno je utrogestan!!! tj. moje uvjerenje (a to se još moram raspravljati s ginićima) da ova samo vaginalna priča baš i nije neka garancije dovoljne resorpcije :? pa toliko toga ostane posvuda zar ne? (dolazim u napast da radim istraživanje
) Mislim da treba kombinirati peroralno i vaginalno... to i druge cure rade. Ovaj put sam tako! Osim toga što se tiče mirovanja poslije transfera ovaj put sam samo malčice mirovala a više sam se bavila raznim nužnim kućanskim poslovima ... valjda je važno da se konstruktivno zaokupiraš nečim drugim, što vidis iz priča drugih cura, jer je to tako i u prirodnim trudnoćama zar ne? Ajme nadam se da te nisma izludila :shock: Budem ti odala još nešto nesvijesno sam počela gledat znakove oko sebe.... i tako sam sanjala jedan san pred par mjeseci da držim tek rođenu bebu u naručju... i to sam sebi protumačila da to je to!!!
Ne odustaj dok je js!!! Ako treba dizat kreditie pa što imaš vremea i godina za vraćanje ... a godina i js za trudnoću baš i nema zato sad moraš maksimalno iskoristiti vrijeme ... Držim ti sve fige za ovaj folikul i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!

) Možda izgleda smiješno ali ja sam kad su mi govorili postotke uspješnosti samu sebe a i druge uvjeravala ja tu ne spadam ja sam izvan te statistike (istina ja imam već jedno dijete ali to mi nisu puno računali ). Ono što je u ovim godinama jako važno je utrogestan!!! tj. moje uvjerenje (a to se još moram raspravljati s ginićima) da ova samo vaginalna priča baš i nije neka garancije dovoljne resorpcije :? pa toliko toga ostane posvuda zar ne? (dolazim u napast da radim istraživanje
) Mislim da treba kombinirati peroralno i vaginalno... to i druge cure rade. Ovaj put sam tako! Osim toga što se tiče mirovanja poslije transfera ovaj put sam samo malčice mirovala a više sam se bavila raznim nužnim kućanskim poslovima ... valjda je važno da se konstruktivno zaokupiraš nečim drugim, što vidis iz priča drugih cura, jer je to tako i u prirodnim trudnoćama zar ne? Ajme nadam se da te nisma izludila :shock: Budem ti odala još nešto nesvijesno sam počela gledat znakove oko sebe.... i tako sam sanjala jedan san pred par mjeseci da držim tek rođenu bebu u naručju... i to sam sebi protumačila da to je to!!!
Ne odustaj dok je js!!! Ako treba dizat kreditie pa što imaš vremea i godina za vraćanje ... a godina i js za trudnoću baš i nema zato sad moraš maksimalno iskoristiti vrijeme ... Držim ti sve fige za ovaj folikul i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!