Nia, . Tiki_a, moguće je i bez svega toga - znakova, sanjanja bebice, vjerovanja itd. Meni nije bilo ni u peti da bih mogla sad (i ikad) ostat trudna, ma bila sam uvjerena da smrzlići neće ni preživit (živciralo me što se s Pohorja ne može samo nazvat, nego moramo silazit, a baš nam je bilo lijepo u trekingu, nigdi nikoga, ne prevruće, već sam vrtila misli da dio GO-a tamo provedemo, makar par dana itd.). Muža sam cijelo vrijeme šetnje pripremala na to da su šanse da iti jedan preživi stvarno male. Ja sam to ozbiljno vjerovala po iskustvima drugih cura. U onoj prostorijici di se žene skidaju pred transfer, nisam se ni skinila - bila sam ja i jedna mlađa - jer sam mislila prvo javljaju ima li preživjelih, a onda skidanje. Kad ono, sva tri, a ja :shock:. Sestra kaže - a vi ste nam rekli da sva tri odmrzavamo (oni ne vole transferirati 3, boje se višeplodnih trudnoća), mislili kako je mene strah transferirati 3, a ja u pozitivnom šoku. Nakon toga mi je bilo svejedno - dovoljno je čudo da su bili preživjeli i da smo došli do transfera, što mi je onako bila misija, i mogla sam lipo planirat zasluženi godišnji odmor (a novi MPO event me isplaniran već čekao u 9. mjesecu kod Lučija - stimulirani IVF). Doduše, mi smo se skroz ionako već bili prebacili emotivno na posvojenje, činilo mi se da mi za MPO više nema nepoznanica i da ne moram oko toga troširt misli nego samo ići onako s isključenim mozgom i emocijama, pa ako se slučajno zalomi - super. I, ne možeš vjerovati, zalomilo se. Nisam vjerovala kad je stigla beta, opet smo nekako mirno otišli na more jer sam prvo mislila da se zeznuo lab, ali onako malo mi je isto bilo toplo oko srca. Za 2 dana sam pitala muža - ajme, daj vidi, jel' to 17,6 ili 176, možda sam ja to krivo pročitala... Tako da, ako ne možeš isproducirati pozitivne misli, ne dolaze ti bebe u san i to ne možeš vizualizirati - nek' te ne grize savjest - moguće je i bez toga . Da, sjećam se na autogenom treningu bila je neka spika - ako ne možeš vizualizirati stvar, znači da to stvarno ne želiš. Onda sam se ja neko vrijeme grizla - vidiš, kako ja to ne mogu, možda ja to stvarno ne želim itd. Onda sam zaključila da mi se taj dio autogenong ne sviđa, bez grižnje savjesti ga u mom internom sustavu vrijednosti ga proglasila "load of crapom", i uzela ono što mi paše iz svega toga (autogenog, mislim).