Sekice, mislim da su nešto bolji od naših po statistici uspješnosti, to misli i većina naših ginića (naravno, ovi koji su u MPO-u neće baš tako reći). Mislim da je stvar u broju iskusnih doktora i biologa, kvalitetnoj opremi i medijima - rade sve isto inače kao i naši, osim tog dugog protokola, ali ni to nije nešto nečuveno. Naravno, nisu čudotvorci, a i njima se dogodi kiks, kao i svakome, - ima forumašica koje imaju s njima bitno lošije iskustvo nego s iti jednom hrv. klinikom (perkica, i mislim AnjaRijeka i luce_st - mislim da se koji put dogodi prerano dana štoperica - perkica nije niti došla do transfera, a u CITOu je došla svaki put, kao i na SD-u itd., AnjaRijeka možda 1 stanicu, luce_st jedan embrij od 15 stanica, na kraju ostade prirodno trudna, a AnjaRijeka je mislim u KB Rijeka i sad nosi blizance). Ako imaš visok FSH, mislim da ti je bolje ostati kući i vrtiti prirodnjake, iako ima cura koje su i s visokim FSH-om uspjele u Mariboru, a ovdje nikako (mislim da je bio VV u igri - dr. Jukić) - mislim da se radi o Lari01, možeš pretražit po ptretražniku i vidjet njenu priču - mislim da je na topicu "visok FSH". Htjeli su bili skoro doktori odustat od stimuliranja kako je loše reagirala, kad ono bingo. Tako da pravila nema, ali da slove kao neki referentni MPO centar u ovim krajevima - to stoji.