Pozdrav, evo i mene k vama 8)
Ovog ljeta 42. S obzirom da radim u skoli nisam razmisljala o vlastitom klincu jer mi je ih je puna kapa u skoli, no pocetkom o.g. M su pocele sarati i preskakati, FSH 18, a ja panicno da ne prodje bioloska ura, surfajuci nasla vas i eto me u srijedu kod dr.A. na prvom tretmanu. (valjda stimulacija). Na jednom pregledu uzv je pronasao neki folikul, ali kaze dr. da mu je cudno jer u to vrijeme nebi trebao biti tamo.
Ali stvari su se popravljale, u svibnju i lipnju FSH 5,3 i 5. perSu! A i M se normalizirala. Spermiogram lagano usporen, svi drugi nalazi AIDS, papa bris...stitnjaca...ok. Ne znam da li je toj normalizaciji prirpomogla organometrija u dugoj ulici, gdje doktorica na temelju nekih mjerenja odredi koji vitamini ili minerali ti fale, preporucila mi sojin lecitin, koji vraca energiju, (koji sam sa uzitkom pila i od jutra se osjetila poletno) ili pak 100% sok od grejpa koji mi je ovog proljeca bas tako pasao.. No svejedno, vjerujem da i sam organizam signalira sto mu fali, samo ga treba znati cuti i poslusati...Ispricavam se na ovom tolstojevom romanu, probat cu drugi put biti kraca..Moram vam priznati da se na stranicama Rodinog foruma osjeca super atmosfera, toplina i cesto mi dodje gust da vas citam i uzivam....pusa