-
Re: bebomanka
[quote="ina33
Rak jajnika, rak grudi, poremećaj rada štitnjače, jetra. Nije sve to jednoznačno jer MPO-ovci u pravilu ovo downplayaju (tj. umanjuju značaj) a drugi dr-ovi zabrinuto cokću. Ovako sam ja za sebe shvatila pravilo.
Znači, ko je dugo u ovome (tipa 5+ velikih stimulacija), mora:
- redovito (jednom godišnje) vidit štitnjaču - hormone i UZV svaku recimo 2 godine;
- kontroliravat jetrene probe;
- jajnike kontroliravamo jer smo na folikulometrijama pa tu nema iznenađenja, ali povremeno isto izvadit CA-125 marker za tumor jajnika i endometeriozu;
- jednom u 6 mjeseci ići na UZV prsiju, nakon 40 mamografija;
- naravno, radit ovo samo kao mjeru predostrožnosti, u biti nadat se da su te opasnosti prenapuhane.[/quote]
Jao, draga Ina! Prvo me gore usrecis davsi mi privatni Duicev broj, a vidi sad ovo... :shock: Zezam se, znam sve to, a Duic mi je na "to do" listi, mada jos ne znam hocu li ici.
Bebomanka, ni moji zameci nikad nisu dosli do zamrzavanja, pa i ja pomisljam kao i ti da bi to mogao biti nekakav indikator ipak nije bas sve tako bajno kao sto se cini. Takodjer, nista ne osjecam za vrijeme niti nakon stimulacije, pa sam vec pocela umisljati kako postupak ni ne moze uspjeti kad svi ti silni hormoni jednostavno "prodju" kroz mene a da ih ni ne osjetim. Eto, svasta se vrzma po glavi, a ako se odlucim jos jednom ici, to ce biti samo zbog vas, drage moje.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma