Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: beba od 8,5 mj neće ništa osim mlijeka

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno beba od 8,5 mj neće ništa osim mlijeka

Dobro, možda se i ne trebam zabrinjavati....dečko je zdrav i napredan, ima 10 kg (zadnjih pola dobio u 2 mjeseca) i dug je 76 cm. No, mali neće jesti ništa osim mlijeka...nekako sam mislila da bi trebao imati u ovo doba 2 obroka druge hrane, ali on sve odbija. Uredno jede otprilike svaka 3 sata - mlijeko. Kroz dan popije i 1000 ml (dojili smo 7,5 mjeseci što smatram velikim uspjehom i imali smo i problema, pa sam sretna zbog toga).
    Sad ima 4 zuba i jedino što prihvaća je jabuka - ali ne izmiksana, nego kriška jabuke koju s oduševljenjem grize, a onda sve - pljune.
    Sad - da li se trebam brinuti, da li ima još takvih -"hoću samo mlijeko i ja sretan"?
    Onda me ljudi pitaju pa čime hranim bebu kad je toliko jak, a samo odgovorim - mlijekom. A sad je već pravi mršavko odnosu kakav je bio prije.
    Sad - kaj uopće mogu napraviti? Neću mu silom gurati jelo u usta, a opet, zar nije vrijeme da mali zaista polako počinje jesti nešto "konkretno"?
    Moram se sad skinuti i interneta, pa ću tek sutra moći pogledati odgovore.
    Zahvaljujem na svakom unaprijed!

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Hvala Martina!

Smajlić, ključam ovaj topic, tvoj post ću kopirat na ovaj na koji je Martina stavila link.

Prije otvaranja nove teme molim koristite pretražnik. Hvala.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •