-
beba od 8,5 mj neće ništa osim mlijeka
Dobro, možda se i ne trebam zabrinjavati....dečko je zdrav i napredan, ima 10 kg (zadnjih pola dobio u 2 mjeseca) i dug je 76 cm. No, mali neće jesti ništa osim mlijeka...nekako sam mislila da bi trebao imati u ovo doba 2 obroka druge hrane, ali on sve odbija. Uredno jede otprilike svaka 3 sata - mlijeko. Kroz dan popije i 1000 ml (dojili smo 7,5 mjeseci što smatram velikim uspjehom i imali smo i problema, pa sam sretna zbog toga).
Sad ima 4 zuba i jedino što prihvaća je jabuka - ali ne izmiksana, nego kriška jabuke koju s oduševljenjem grize, a onda sve - pljune.
Sad - da li se trebam brinuti, da li ima još takvih -"hoću samo mlijeko i ja sretan"?
Onda me ljudi pitaju pa čime hranim bebu kad je toliko jak, a samo odgovorim - mlijekom. A sad je već pravi mršavko odnosu kakav je bio prije.
Sad - kaj uopće mogu napraviti? Neću mu silom gurati jelo u usta, a opet, zar nije vrijeme da mali zaista polako počinje jesti nešto "konkretno"?
Moram se sad skinuti i interneta, pa ću tek sutra moći pogledati odgovore.
Zahvaljujem na svakom unaprijed!
-
-
Hvala Martina!
Smajlić, ključam ovaj topic, tvoj post ću kopirat na ovaj na koji je Martina stavila link.
Prije otvaranja nove teme molim koristite pretražnik. Hvala.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma