Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: gdje oftamologu

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno gdje oftamologu

Trebali bi se naruciti s dvogodisnjakom na pregled. fakat nemam ideju gdje. moze li mi neko preporuciti nekog djecijeg oftamologa u ZGB?

mirjana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mi smo s mlađom na Svetom Duhu (tamo je rođena i od samog početka je pod pojačanom kontrolom), čula sam dobra iskustva i iz Klajićeve, a sa starijom smo jednom (prije neke 2,5 godine) bili u Vinogradskoj i isto su mi se činili OK

u principu se svugdje treba naručiti, ali mi smo u Vinogradsku došli s upalom oka pa su nas primili odmah

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Mi smo kod dr.Dorešić u Vinogradskoj. Predivna žena: stručna i strpljiva. Isto kažu i za dr.Dorn iz suprotne smjene, ali nju ne znam. Preporučam Vinogradsku od srca uz savjet: kad idete na pregled oboružajte se strpljenjem, igračkama, knjigama, hranom i pićem jer se neki pregledi znaju odužiti pa se čeka 3 sata.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Valjda ste na Svetom Duhu!

A za naručivanje kod dr. Dorešić - good luck!

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa
    Valjda ste na Svetom Duhu!

A za naručivanje kod dr. Dorešić - good luck!
    Jooooj!!! Da, dakle-Sv.Duh.

A naručuje se 6 mj. unaprijed za kontrolu. Ne znam kako je kad je hitniji slučaj jer mi idemo na redovne kontrole.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

hvala svima, sutra krecemo na telefoniranje.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Kod doktorice Petrinović-Dorešić ove godine više nema termina za pregled. Mi jako kasnimo sa kontrolom, jer se zimus nisam htjela naručivati u sezoni gripe, onda su mi rekli da zovem tek u 6. mjesecu jer uopće nemaju termine, a to sam - priznajem - zaboravila :/
    Sad više nema termina za ovu godinu. Ne vidim što mi preostaje osim odlaska oftalmologu privatno. Jako mi je žao radi toga jer je doktorica sjajna i prati Leu od rođenja

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

(premda moram priznati da sam se zadnji puta radi gužve skoro okrenula i otišla, samo me MM nagovorio da ostanemo i čekamo)

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

dr Striber Klaiceva

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

A, Mima slično je i kod nas. Trebali smo na kontrolu u 2. mjesecu, a ja ga još nisam stigla naručiti. :/
    S tim da mi greškom idemo malo kod jedne, malo kod druge (pa uvijek izaberemo onu koja ima bliži datum).

mirjana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

a joj, a ja taman ovih dana trebam nazvati da narucim N za pregled početkom 11. mjeseca (na zadnjem pregledu su mi rekli da nazovem neka 2 mjeseca ranije, prošli put smo čekali nekih 5 tjedana)

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

evo mi smo se narucili za 28.09. ali zato jer smo bili malo u panici jer BC vec danima pokaze na lijevo oko i kaze oko mrak. pitali nas par pitanja preko telefona i rekli da im se sve cini OK, ali da budemo mirni da dodjemo tad i tad. mislim da su nas ubacili ranije nego je bilo slobodnih termina.e da zaboravih reci da samo se narucili na SD.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •