Trebali bi se naruciti s dvogodisnjakom na pregled. fakat nemam ideju gdje. moze li mi neko preporuciti nekog djecijeg oftamologa u ZGB?
Trebali bi se naruciti s dvogodisnjakom na pregled. fakat nemam ideju gdje. moze li mi neko preporuciti nekog djecijeg oftamologa u ZGB?
mi smo s mlađom na Svetom Duhu (tamo je rođena i od samog početka je pod pojačanom kontrolom), čula sam dobra iskustva i iz Klajićeve, a sa starijom smo jednom (prije neke 2,5 godine) bili u Vinogradskoj i isto su mi se činili OK
u principu se svugdje treba naručiti, ali mi smo u Vinogradsku došli s upalom oka pa su nas primili odmah
Mi smo kod dr.Dorešić u Vinogradskoj. Predivna žena: stručna i strpljiva. Isto kažu i za dr.Dorn iz suprotne smjene, ali nju ne znam. Preporučam Vinogradsku od srca uz savjet: kad idete na pregled oboružajte se strpljenjem, igračkama, knjigama, hranom i pićem jer se neki pregledi znaju odužiti pa se čeka 3 sata.
Valjda ste na Svetom Duhu!
A za naručivanje kod dr. Dorešić - good luck!
Jooooj!!!Mima prvotno napisa
![]()
Da, dakle-Sv.Duh.
A naručuje se 6 mj. unaprijed za kontrolu. Ne znam kako je kad je hitniji slučaj jer mi idemo na redovne kontrole.
hvala svima, sutra krecemo na telefoniranje.
Kod doktorice Petrinović-Dorešić ove godine više nema termina za pregled. Mi jako kasnimo sa kontrolom, jer se zimus nisam htjela naručivati u sezoni gripe, onda su mi rekli da zovem tek u 6. mjesecu jer uopće nemaju termine, a to sam - priznajem - zaboravila :/
Sad više nema termina za ovu godinu. Ne vidim što mi preostaje osim odlaska oftalmologu privatno. Jako mi je žao radi toga jer je doktorica sjajna i prati Leu od rođenja![]()
(premda moram priznati da sam se zadnji puta radi gužve skoro okrenula i otišla, samo me MM nagovorio da ostanemo i čekamo)
dr Striber Klaiceva
A, Mima slično je i kod nas. Trebali smo na kontrolu u 2. mjesecu, a ja ga još nisam stigla naručiti. :/
S tim da mi greškom idemo malo kod jedne, malo kod druge (pa uvijek izaberemo onu koja ima bliži datum).
a joj, a ja taman ovih dana trebam nazvati da narucim N za pregled početkom 11. mjeseca (na zadnjem pregledu su mi rekli da nazovem neka 2 mjeseca ranije, prošli put smo čekali nekih 5 tjedana)
evo mi smo se narucili za 28.09. ali zato jer smo bili malo u panici jer BC vec danima pokaze na lijevo oko i kaze oko mrak. pitali nas par pitanja preko telefona i rekli da im se sve cini OK, ali da budemo mirni da dodjemo tad i tad. mislim da su nas ubacili ranije nego je bilo slobodnih termina.e da zaboravih reci da samo se narucili na SD.