Moj sin će na jesen napuniti 7 godina i krenuti u školu.
S obzirom na uzrast imam jednu dilemu-naime ja potičem maštu svoga sina i ne rušim njegove iluzije i maštarije o postojanju čudnih čarobnih bića koja vole dobru dijecu i donose im darove...
Tako je neki dan u našu kuću došla zubić vila jer nam je ispao prvi zubić i donijela nam je darova pod jastuk +biciklić kraj kreveta !

Ja sam čak smislila i prigodnu priču gdje zubić vila očekuje od moga sina da pazi na svoje zubiće i redovno ih pere! Moj sin je bio sav sretan i presretan i odmah se pošao pohvaliti svojim prijateljima kada je na vrlo ružan način bio poklopljen sa svih strana! :/
neka dijeca su mu se čak i rugala s riječima da u zubić vile ne vjeruju više ni najmanja dijeca! :shock:

danas kada se vratio s treninga bio je vidno utučen i kada sam ga pitala što je- rekao mi je o svemu tome.

inače je on jedan jako bistar i inteligentan diječak koji već odavno zna i čitati i pisati pa ostvaruje i sportske rezultate. Ja sada ne znam činim li grešku što potičem njegovu maštu i snove ili ga odmah trebam spuštati u hladnu realnost jer ako to ne učinim ja učinit će puno hladniji i grublji svijet vani!