Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 59 od 59

Tema: daska za peglanje

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

vezano uz pegle, nastavite na ovom topicu
    http://www.roda.hr/forum/viewtopic.p...ighlight=pegla

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

odlucih da je daska za peglanje visak u mom stanu.

Buduci da u kuhinji imam radnu plohu od metar ipo izmedju kuhinjske ploce i sudopera, odlucih da bi tu mogla peglati bez problema (ono malo sto trebam opegalati par puta godisnje).

Kupila sam u LIDL-u navlaku za peglanje za stol i pise na njoj da moze na svaki stol. Mene samo brine ta vlaga koja se malo skupi ispod nje za vrijeme peglanja, moze li mi ostetiti radnu plohu kuhinje (ploha nije kamena, vec iveral oblozen onm necim standardnim).

Vivach avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Moja mama već godinama pegla na drvenom stolu, isto tako ima navlaku za peglanje. U početku stolu nije bilo ništa, ali nakon 4-5 godina površinski dio stola (dio di se najviše prolazi s peglom) se počeo 'napuhavati tj. bubriti' od vlage koja je prodirala ispod navlake.
    Samo za napomenu - pegla se skoro svaki dan i to parnom postajom tako da usporedba baš i nije mjerodavna u tvom slučaju. Ako ćeš tu podlogu korititi ovako rijetko kao što pišeš, mislim da ne bi trebalo biti posljedica.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj S2000 prvotno napisa Vidi poruku

Buduci da u kuhinji imam radnu plohu od metar ipo izmedju kuhinjske ploce i sudopera, odlucih da bi tu mogla peglati bez problema (ono malo sto trebam opegalati par puta godisnje).

Kupila sam u LIDL-u navlaku za peglanje za stol i pise na njoj da moze na svaki stol. Mene samo brine ta vlaga koja se malo skupi ispod nje za vrijeme peglanja, moze li mi ostetiti radnu plohu kuhinje (ploha nije kamena, vec iveral oblozen onm necim standardnim).
    Ja se nikad ne bih odlučila peglati na stolu koristeći peglu na paru, pa ni običnu. Moja svekrva je upropastila stol na taj način, mama je upropastila radnu plohu u kuhinju. Daska je zakon. Sklopiš i frk u špajzu!

Apsu avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Citiraj S2000 prvotno napisa Vidi poruku

Ovako i ja peglam, najviše zato što mi je savršena visina , samo što ja na radnu plohu stavim jednu staru široku dasku koju zamoram sa starom tkaninom i onda na tome peglam, daska ne mrda, ravno mi je sve i nebi ju mijenjala za nikakvu dasku za peglanje..

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

ma da imam mjesta za dasku ne bi se mislila... ovako mi stoji iza vrata u sobi, a tu sad radimo element tj police, i da bi sacuvala mjesto za dasku moram platiti vise za police jer onda nece ici od-do i treba raditi nekakvu pregradu u kojou visinski stane daska,,, ja ne znam jesam li u zadnje dvije godine peglu upalila 5 puta... mislila sam da nakon ove super turbo preslvlake za peglanje premazane svim nekim čudima nece biti pare ispod, ali ima, bez ozira sta ugasim paru na pegli. MA najbolje da ne peglam.

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

kuku lele di cu onda drzat tu dasku

mozda ispod kuhinje, skinem lajsnu i uguram dasku, vratim lajsnu i zaboravim na nju stavit cu i peglu tamo dole, ahahah

Apsu avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

ja ju gurnem iza ormara za cipele, debela je 5 cm, stane iza svakog ormara, sigurno :D

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

ne stane ako su ti je ormar po mjeri nema ni milimetra. Razmortit cu ideju o dasci za dasku... ipak ce biti manja nego stol za peglanje

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •