vezano uz pegle, nastavite na ovom topicu
http://www.roda.hr/forum/viewtopic.p...ighlight=pegla
vezano uz pegle, nastavite na ovom topicu
http://www.roda.hr/forum/viewtopic.p...ighlight=pegla
odlucih da je daska za peglanje visak u mom stanu.
Buduci da u kuhinji imam radnu plohu od metar ipo izmedju kuhinjske ploce i sudopera, odlucih da bi tu mogla peglati bez problema (ono malo sto trebam opegalati par puta godisnje).
Kupila sam u LIDL-u navlaku za peglanje za stol i pise na njoj da moze na svaki stol. Mene samo brine ta vlaga koja se malo skupi ispod nje za vrijeme peglanja, moze li mi ostetiti radnu plohu kuhinje (ploha nije kamena, vec iveral oblozen onm necim standardnim).
Moja mama već godinama pegla na drvenom stolu, isto tako ima navlaku za peglanje. U početku stolu nije bilo ništa, ali nakon 4-5 godina površinski dio stola (dio di se najviše prolazi s peglom) se počeo 'napuhavati tj. bubriti' od vlage koja je prodirala ispod navlake.
Samo za napomenu - pegla se skoro svaki dan i to parnom postajom tako da usporedba baš i nije mjerodavna u tvom slučaju. Ako ćeš tu podlogu korititi ovako rijetko kao što pišeš, mislim da ne bi trebalo biti posljedica.
ma da imam mjesta za dasku ne bi se mislila... ovako mi stoji iza vrata u sobi, a tu sad radimo element tj police, i da bi sacuvala mjesto za dasku moram platiti vise za police jer onda nece ici od-do i treba raditi nekakvu pregradu u kojou visinski stane daska,,, ja ne znam jesam li u zadnje dvije godine peglu upalila 5 puta... mislila sam da nakon ove super turbo preslvlake za peglanje premazane svim nekim čudima nece biti pare ispod, ali ima, bez ozira sta ugasim paru na pegli. MA najbolje da ne peglam.
kuku lele di cu onda drzat tu dasku
mozda ispod kuhinje, skinem lajsnu i uguram dasku, vratim lajsnu i zaboravim na njustavit cu i peglu tamo dole, ahahah
ja ju gurnem iza ormara za cipele, debela je 5 cm, stane iza svakog ormara, sigurno :D
ne stane ako su ti je ormar po mjerinema ni milimetra. Razmortit cu ideju o dasci za dasku... ipak ce biti manja nego stol za peglanje