-
-
http://www.plivazdravlje.hr/?section...id=4491&show=1
ne znam o čemu se radi... možda to? jesu li doktori šta rekli?
nego, kakv joj je porod bio?
-
-
-
Po ovom članku mogu i ja biti hiperaktivna. A ja mislim da nisam bolesna. Mene strah da se sve više djece obilježava ovom dijagnozom (možda još ne kod nas, ali vani...)..pa još kljuka lijekovima (treba se dobro informirati jer ti lijekovi imaju nuspojave) a sve zato što nam se ne da potruditi oko njih i što ne želimo vidjeti da nisu svi isti. nego napravimo vrtićki/školski program za prosječne i drogiramo one kojima je dosadno. za malu djecu mislim da je poprilično normalno da ne mogu istu igru igrati dva sata ali nisu svi isti (moj ne može ni pet minuta i već su se rođaci zabrinuli). Kanim najprije jaaako dobro proučiti što je normalno za određenu dob i educirati prije svega sebe kako bih mu mogla pružiti max. pažnje i razumijevanja da bude ono što jeste.
-
eni mia...mi kad smo išli po svoje dijete rećeno nam je( a i upisano u povjest bolesti)da je mali živac, dosta hiperaktivan, zvkasti i slično.
No kad je maleni došao u naš dom uvidjeli smo da to uopće nije točna tvrdnja ( jedino je u početku bilo problema sa spavanjem-al mi smo to pripisali promjeni okoline).
On je jedno mirno dijete ( ni blizu onog zvrkastog dječačića kako su ga opisivali), voli se puno maziti i nositi, zaigra se sam sa sobom i po sat vremena, zajednički ručamo ( i to mirno u hranilici). Zaista sam uvjeren u to da je tekst na papiru jedno a stvarnost i iskustvo drugo.
zato tvoja prijateljica ne bi trebala suditi unaprijed da je njeno dijete hiperaktivno, možda je sad samo u fazi kad je malo življa nego inače, al vjerujem da će to proći bez nekih posljedica
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma