Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Molim savjet

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno Molim savjet

Pozdrav, nisam inače na ovom podforumu, ali moja frendica ima malo problema sa svojim bebacem pa me zamolila da u njeno ima nesto pitam ...njezina curica od skoro 4 godine je hiperaktivna (ONA SUMNJA), ima neke ispade ako nije po njenom, stalno traži puno pažnje, nigdje ne može bez nje, po noći se budi neda joj da spava, viče, prilikom jela stalno ima neke ispade,svađa se pa čak bude i agresivna... :/ dok je bila mlađa mislila je da je problem u tome da je previše razmažena pa da je to razlog a sad kad je veća počela se bojati da je to u biti malo veći problem ? ako ima netko možda sa slicnim iskustvom pa mi može dati kakav savjet može mi se javiti na pp ili ovdje...thanks u ime moje frendice Loly....pozdrav

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

http://www.plivazdravlje.hr/?section...id=4491&show=1

ne znam o čemu se radi... možda to? jesu li doktori šta rekli?

nego, kakv joj je porod bio?

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

thanks na info... porod bio normalan, sve u redu...hvala ti na savjetu i na web stranici, evo isprintala sam pa cu joj dati da procita, nadam se da ce joj pomoći...

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

jutro...evo dala ja isprintani tekst frendici, i ona pročitala..ali zanima je da li možda netko ima takvog iskustva u praksi i na koji način se rješilo pitanje tog probelma, jer ipak tekst je jedno a život, i životne situacije nešto drugo...može i na pp...hvala Vam puno veliki pozdrav od Loly

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Po ovom članku mogu i ja biti hiperaktivna. A ja mislim da nisam bolesna. Mene strah da se sve više djece obilježava ovom dijagnozom (možda još ne kod nas, ali vani...)..pa još kljuka lijekovima (treba se dobro informirati jer ti lijekovi imaju nuspojave) a sve zato što nam se ne da potruditi oko njih i što ne želimo vidjeti da nisu svi isti. nego napravimo vrtićki/školski program za prosječne i drogiramo one kojima je dosadno. za malu djecu mislim da je poprilično normalno da ne mogu istu igru igrati dva sata ali nisu svi isti (moj ne može ni pet minuta i već su se rođaci zabrinuli). Kanim najprije jaaako dobro proučiti što je normalno za određenu dob i educirati prije svega sebe kako bih mu mogla pružiti max. pažnje i razumijevanja da bude ono što jeste.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

eni mia...mi kad smo išli po svoje dijete rećeno nam je( a i upisano u povjest bolesti)da je mali živac, dosta hiperaktivan, zvkasti i slično.
    No kad je maleni došao u naš dom uvidjeli smo da to uopće nije točna tvrdnja ( jedino je u početku bilo problema sa spavanjem-al mi smo to pripisali promjeni okoline).
    On je jedno mirno dijete ( ni blizu onog zvrkastog dječačića kako su ga opisivali), voli se puno maziti i nositi, zaigra se sam sa sobom i po sat vremena, zajednički ručamo ( i to mirno u hranilici). Zaista sam uvjeren u to da je tekst na papiru jedno a stvarnost i iskustvo drugo.
    zato tvoja prijateljica ne bi trebala suditi unaprijed da je njeno dijete hiperaktivno, možda je sad samo u fazi kad je malo življa nego inače, al vjerujem da će to proći bez nekih posljedica

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

vecer..hvala svima u ime moje frendice na odgovorima i na vasim dragocjenim iskustvima...
    tata hvala ti sta si podjelio tvoje iskustvo s limacem...nadam se da ce tako sve i ostati i da ce one dijagnoze biti proslost zabiljezene samo na komadu papira...ljubim vas svo troje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •