-
Ja sam to noćno odvikavanje napravila kada mi je voda došla do grla, tj. bradavice prebolne da bih mogla to podnijeti po noći. Ali nije ga uspavljivao i umirivao MM u drugoj sobi, a ja bježala od plača nego sam kroz to prošla ja. Činilo mi se okrutnim da kao već nema cicu da nema ni mene da ga utješim (i svako dnevno tješenje završi u mom naručju). A na moje iznenađenje protest i nije bio tako strašno velik kako sam se ja bila pripremila. Cvilio je i ustajao se i tražio, ja nutkala vodu, vraćala natrag u ležeći položaj, ljubila, mazila... 3-4 noći sve manjim intenzitetom i onda neki period bi se samo povremeno sjetio ili bio žedan. toc-toc-toc Sada spava do jutra. Ako se i probudi, to je samo da se prebaci meni u krevet.
Meni se učinilo kao ključan trenutak da je "sada dosta" to što više nije intenzivno dojio da utaži glad/žeć već smo došli do par srkova i onda samo držanje bradavice u ustima. A to mi je bilo fakat koma.
Još uvijek ga uspavljujem na cici, tako da ne mislim da je to ima ikakve veze iako knjige vele drugačije...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma