Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: liquid sun - ekstrakt mlade zelene pšenice

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno liquid sun - ekstrakt mlade zelene pšenice

Molim za savjet:
    u 10-om tj. trudnoće sam i koristim samo folnu kiselinu. zdravo se hranim, ali bi htjela jos neku nadopunu prehrani da sam ziher da i beba i ja primamo sve šta treba...
    da li da po preporuci doktora koristim prenatal ili da po mom skromnom sudu krenem sa ekstraktom mlade zelene pšenice? čini mi se full zdravije.
    Molim za savjet onih koje su liquid sun konzumirale tijekom trudnoće, a i drugih, ako imaju šta za reći...
    hvala

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

moja frendica koristi ( trudna 25 tj.)i oduševljena je. ja sam bila na njihovim stranicama i sve dobro proučila. preporuča se piti trudnicama i dojiljama. ja se spremam po to i neću piti prenatal. mislim da je taj liquid sun fenomenalna stvar. ( jedino je malo skup, cca 180 kn a brzo ode, al nema veze)

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

malo ot ali moze biti zanimljivo:
    neko je tu na forumu napisao da negdje u tkalci ili radicevoj ima ducan u kojem mozes i otici na 'jednu s nogu' casicu soka mlade zelene psenice koju svjezu naprave za tebe...
    setnja, (relativno) svjez zrak, sunce, sokic - zgodna ideja za trudnicku setnju, po meni.....

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

alanat - slažem se s tobom! i ja sam bila na njihovim stranicama i sve dobro proučila, te mislim da nema potrebe da se kljukam prenatalom, već ovim zdravljem!

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno Re: liquid sun - ekstrakt mlade zelene pšenice

Citiraj bakadu prvotno napisa
    Molim za savjet:
    u 10-om tj. trudnoće sam i koristim samo folnu kiselinu. zdravo se hranim, ali bi htjela jos neku nadopunu prehrani da sam ziher da i beba i ja primamo sve šta treba...
    da li da po preporuci doktora koristim prenatal ili da po mom skromnom sudu krenem sa ekstraktom mlade zelene pšenice? čini mi se full zdravije.
    Molim za savjet onih koje su liquid sun konzumirale tijekom trudnoće, a i drugih, ako imaju šta za reći...
    hvala
    Ja sam u 20-tom tjednu trudnoće, pijem Liquid sun od prije začeća i ali i nakon, bez prekida. Imam samo dobra iskustva, npr. neophodnu nadopunu folne kiseline kroz pripremu tijela, prije formiranja zametka, kao i u prvom mjesecu dobila sam prirodnim putem, znači nikakav prenatal i slično nisam imala potrebu uzimati (sve uz nadzor liječnika).
    Uz obaveznu ispravnu prehranu, također mislim da je dopuna prehrani u trudnoći neophodna, ali sintetski vitamini i minerali sa viskim postotkom RDA mislim da nisu dobro niti u svakodnevnici, kamoli u drugom stanju, stoga sam uvijek za pridonu nadopunu prehrani i pokazalo se ispravnim. Svi moji laboratorijski nalazi, kao i vitaminsko mineralne probe završili su sa iznimno dobrim rezultatima. Željezo mi je u gornjim granicama (28 umol), natrij, kalij, kalcij,... sve je uravnoteženo, a što je najbitnije, ja se dobro osjećam i beba se super razvija.
    Piju ga i moje 2 frendice, trudnice, ali i svi moji ukućani, zajedno sa djetetom od 3 godine i svima nam dobro čini.

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

evo i ja sam ga jučer kupila i počela piti. moja magistrica u apoteci ga je uspoređivala sa prenatalom ( od NW) i rekla da je Prenatal " nafilan" too much! ( npr. ima užasno puno B vitamina- nije ni čudo da sa ja u prvoj trudnoći dobila 25 kg!!) Liquid sun ima optimalan omjer vitamina i minerala, prirodnog i kontroliranog podrijetla, organski uzgoj, blabla
    ugl, ja od sad samo to pijem.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •