ne mogu boldati i koristiti ostale smajlićešta da radim?nešto u postavkama ili????
ne mogu boldati i koristiti ostale smajlićešta da radim?nešto u postavkama ili????
Niti ja nemrem povremeno koristit smajliće, poneda sve u redu, al ima dana, kaj ne idu. Zakaj=?
Sad isto pokusavam već skoro pet minuta i neće staviti.
i dalje ne mogu boldati, a smajliće mi stavlja na kraj posta![]()
da li koristiš firefox, ako da onda je to normalno
aaaa u tome je kvaka?da, koristim firefox i stvarno od kad sam prešla s googla ne mogu boldati...hvala!
mislis otkad si presla s internet explorera? i mozes, ja normalno koristim mozillu, samo je razlika da ne mozes oznaciti tekst i onda ga bojati ili boldati nego ikonu za bold ili boju moras kliknuti prije nego napises tekst (i zatvoriti na kraju naravno)pužić prvotno napisa
idem probati.da, pujica mislila sam na explorer (tako ti je to pred termin, počneš baljezgariti gluposti), i hvala.
dakle klik prije,pa poslije i trebalo bi biti ok.
a smajlići![]()
još bojai to je to valjda šljaka
krivo si kliknula za boju - kad kliknes za boju odmah ti se pojave dvije zagrade i onda tekst napisi izmedju njih (mozes otic na quote za ovaj moj post pa ces vidjeti i svoju gresku iznad i kako sam ja sad dobila crvenupužić prvotno napisa
zato ja uvijek prije slanja stisnem pregled, pa onda namjesštam ručnnopužić prvotno napisa
s bojom sam se i jamučila. daaaaa vidimoooo?!
velicinu izaberes kao i boju fonta
ili
sicusna
malena
normalna
velika
ogromna