Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: kriza

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno kriza

već je prošlo 4 mjeseca kako MBM i ja nismo skupa. Kao što sam već pisala problem je bila droga, dugovi... kad sam saznala pokušali smo nešto spasiti, nije išlo, pa smo se pozdravili.
    On je sad u komuni - dobro, nešto pokušava nešto napraviti. Mi živimo dalje. Ali me zadnjih tjedan dana pere takva kriza da je to strašno...
    Svako veče plačem, stalno mi se motaju po glavi lijepe slike nas dvoje (troje ili četvero) zajedno, lijepi doživljaji koje smo doživjeli.
    Josip ne pita više toliko za tatu, tata je u bolnici na moru, kada pita hoće li doći, ja kažem hoće i to je to. Max je još premali da bi išta pitao ili razumio.
    Ali ja se gubim. Teško mi je samoj, dobro, imam mamu i tatu u kući da mi pomognu sa djecom, ali se osjećam sama u drugim stvarima - svi imaju nekoga, ja nikoga. Svi se s nekime mogu popričati, ja ne. Znam da pretjerujem, znam da kompliciram ali takva me je ambnormalna tuga uhvatila zadnjih nekoliko dana da ni sama sebi ne mogu vjerovat. Inaće sam jaka osoba, moju tugu nitko ne vidi, a najradije bi se zavukla pod dekicu i plakala.
    Na svu sreću, imam moje anđele pa ne stignem, to je isto jedna super terapija (kada nemaš vremena razmišljat, nemaš vremena niti biti tužan), ali...
    Kako ste vi curke prešle svoje krize? Znam da se situacija neće promijeniti, znam da nema šanse da nas dvoje budemo opet skupa, ali sam tužna jer ovo nije ono što sam si željela, što sam željela svojoj djeci. Ma znam da će biti bolje i znam da ću se izvući iz svega još jača, i znam da nije kraj svijeta, ali stalno mi se mota jedna rečenica po glavi: nije fer.

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

znam da te ovo ne bu jako utjesilo - al nemam ni ja nikoga
    i ja sam sama i znam kakje to kad te pukne ovakva tuga

i da, fakat nije fer, zivot je bas sheban...

ak si u zagrebu i imas auto dodji k meni na kavu
    klinci ce se igrat
    a ti ces imat s kim pricat

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Mukica prvotno napisa
    znam da te ovo ne bu jako utjesilo - al nemam ni ja nikoga
    i ja sam sama i znam kakje to kad te pukne ovakva tuga
    ovaj dio ću potpisati .

a ono da je život sheban - je, ak mu dozvoliš...

i ja bi sad rađe tipkala- ali moram po rezervnu bocu plina... da ne crkne baš kad kuham kavu ...

a nemam koga poslati... mogu zbog toga biti , ili mogu biti - jer ne ovisim o nikom!

biram broj 2!

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ne mogu ni zamisliti kako ti je ali kad ovako što pročitam i znam da netko kroz to prolazi sam samo ti mogu reći da ti se divim na hrabrosti što si ipak napravila razvod radi djece radi njihove budučnosti. želim ti mnogo sreće i drži se

Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Nedaj se, jednoga dana ces se osjecati bas ovako

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ma znam...
    sve ja znam. sve ja kužim. niti jedne sekunde ne razmišljam da bi drugačije postupila. ono sam jučer pisala popodne na poslu dok sam bila sama, čim sam došla doma djeci, sve me prošlo, pa onda opet večer kad mi se mota svašta po glavi...
    stvar je u tome što sama sebe ne volim kada sam slaba i tužna, to nisam ja. A nemam se kome požaliti (osim vas ) jer ako što spomenem mami ili sestri kreću odmah napadi na njega (potpuno opravdano) i kako mi može biti teško zbog tog konja...
    jooooooooooooooooooj, samo da još malko vremena prođe pa da se sve nekako unormali...
    fala cure, velika je utjeha samo činjenica da znam da nisam sama...
    ak si u zagrebu i imas auto dodji k meni na kavu
    klinci ce se igrat
    a ti ces imat s kim pricat Smile
    da znaš mukica kak bi rado, ali nisam iz Zgb, već iz manjeg gradića (Virovitica) gdje je srodnu jednoroditeljsku dušu tako teško naći...

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj Ana... prvotno napisa
    ne mogu ni zamisliti kako ti je ali kad ovako što pročitam i znam da netko kroz to prolazi sam samo ti mogu reći da ti se divim na hrabrosti što si ipak napravila razvod radi djece radi njihove budučnosti. želim ti mnogo sreće i drži se
    .....drži se

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

...glavu gore kao da si oslobodila citav svijet

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •