Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 55

Tema: AquaJebbo Zepter - iskustva?

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno AquaJebbo Zepter - iskustva?

Zanima me jel stvarno tako čudotvoran kako ga reklamiraju ili nije nista bolji od ostalih usisavača na vodu?
    Navodno se s njim mogu oprati prozori, pećnica, pločice, kade i još ima i svoju peglu i ne znam što sve još....
    Radi na principu pare koju ispušta i s njom sve čisti bez ikakvih kemikalija.
    Sigurno ga netko ima pa molim informaciju jel se isplati investirati tolike novce u usisavač :?

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ima ga moja mama i prezadovoljna je. Ali to nije usisavač, već čistač.
    Znači, istina je, s njim čistiš sve...mi smo prale prozore, radijatore, pločice, fuge, laminat, kuhinjske elemente i sve to na paru bez imalo deterđenta...Ima i peglu i ona je odlična, samo se treba naviknuti na taj oblik. Meni je bila čudna, ali mama kaže da joj je super.

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Ja sam nekako ipak bila skepticna prema tome, ali drago mi je ako je uistinu tako dobar mislim da bi vrijedilo investirati.
    Krivo sam napisala u naslovu, sad su izbacili novi model TuttoJebbo iako ne znam koja je razlika od onog starijeg.
    I još me zanima jel on može npr. baš očistiti fleku s tepiha, ne mislim na neku tvrdokornu, ili samo onako počisti prašinu?

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Tutto je bolji utoliko što je ujedno i usisivač. Ali Aqua je sasvim ok ako imaš usisivač koji je ok. Aqua Jebbo je u mojoj kući već 4 godine i postao mi je najbolji prijatelj. Sve radim s njim - cca 200 kvadratića laminata i ploćica plus naravno zidne pločice i tepisi i naravno prozori. Sve perem s njim i u par sati napravim ono za što mi je nekada trebalo puno više. Znam da košta i da je to brrrr , ali i vrijedi. :D

Osoblje foruma Bubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

koliko kosta ta novija verzija? I, je li jos uvijek kod Zeptera da ti isporuce proizvod tek kada ga otplatis (ako uzmes na rate)?

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

moja mama ga je kupila prije tjedan dana i mislim da je rekla da kosta oko 11.000 kn

bas mi je drago sto ste zadovoljne s njim...

zumbulmama avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj TeaK prvotno napisa
    . Sve radim s njim - cca 200 kvadratića laminata i ploćica plus naravno zidne pločice i tepisi i naravno prozori. Sve perem s njim i u par sati napravim ono za što mi je nekada trebalo puno više. Znam da košta i da je to brrrr , ali i vrijedi. :D
    Koliko često ga koristiš? Moji roditelji su nekad davno imal onaj talijanski Cento gradi, super je čistio sa parom, ali ga nismo trebali češće nego jednom mjesečno ili čak rijeđe. Zauzimao je puno mjesta u malom stanu i mislim da su ga nekom poklonili.
    Bilo bi super kad bi se to moglo negdje unajmiti. Zna li možda netko da li se to može?

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Tada bi se vjerojatno zvao rentaJebbo na žalost ništa od toga , kod mene je u pogonu jednom mjesečno , ali pegla mu je super i da nemam manju koja je dobra bio bi i češće.

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj Bubica prvotno napisa
    koliko kosta ta novija verzija? I, je li jos uvijek kod Zeptera da ti isporuce proizvod tek kada ga otplatis (ako uzmes na rate)?
    Dobijes ga odmah, bar su mi tako rekli prošli vikend na Cvijetnom trgu, imali su nekakvu akciju.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i ja vidjela tu prezentaciju, učinio mi se zgodan jer je jako mali. No, nisam ,htjkela niti prici standu jer mi se nije dalo trositi subotnje popodne na to, kao prvo, a kao drugo - sigurno mi me odmah nagovorili na kupnju.

Gdje se njih može kontaktirati?

sanjas33 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno re

Moja sveki kupila prije dve godine, koristi ga ravno 3 put godisnje, al onda ga odere po svemu. Čisti sve kaj se da i kaj se ne da :D . Ja si ga posudima bas za velika ciscenja, al da mi je doma stalno bi bio u upotrebi 8)

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Ne kužim zašto ga tako rijetko koriste ljudi koji ga imaju?
    Jel kompliciran za upotrebu ili je problem čišćenje samog aparata nakon upotrebe ili....?
    Ja bih ga koristila min. jednom tjedno, pa i ovako usisavam svaki drugi dan i perem pod pa sam si to mislila olakšati koristeći tu stvarčicu :?
    Samo me frka da ne dam pustu lovu pa se razočaram i skužim da nije to baš tako učinkovito. Zato mi je drago kad čujem da su ponosni vlasnici ipak zadovoljni.

zumbulmama avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Nema ga potrebe puno koristiti. Kad skineš sve slojeve zapečene masti sa štednjaka i s nape, neko vrijeme nećeš imati tešku prljavštinu. Ako iole čistiš svaki dan, stvarno ti nije često potreban.
    u spomen ma cento gradi

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj zumbulmama prvotno napisa
    Bilo bi super kad bi se to moglo negdje unajmiti. Zna li možda netko da li se to može?
    Vidiš, to je i meni palo na pamet. Ako ima netko u blizini nešto slično, ja bih ga baš voljela iznajmiti za jedno generalno čišćenje, uz naknadu po dogovoru

zumbulmama avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Javi kad nadješ

zumbulmama avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Evo ideje za biznis! kojekakvi strojevi se mogu unajmiti, što ne i ovo.
    Mame, postanite poduzetnice :D

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ja ga imam i JAAAKO sam zadovoljna !!!!!!!!!!!! I to onaj stariji model bez usisavača! Super je stvarno za pečnice, hidromasažne kade (one mlaznice se super čiste) ... Osim toga kad čistim stim sve mi je i dezifincirano tako da se ja upuštam u "cjelodnevne igre čišćenja" - od wc školjke do prozora i roleta !!!! Pegla je isto jako dobra ... odlično je ono "vertikalno peglenje" ... sve u svemu aparat je za 5!!!

Amelie32 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Lovanna samo sam čekala kad ćeš se javiti.

Hera avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

ja sam pred par mjeseci pričala s čovjekom koji je to kupio prošle jeseni na velesajmu, pa ne znam koji je sad točno model od ovih koje ste spominjali.

uglavnom, on je skoro to sve rastavio u dijelove jer ga je zanimao mehanički princip rada i što ja znam što još, te je probao čistiti sve što god je mogao s njim u kući, očistio kuhinju od poda do plafona, žaluzine, alu prozore koji su bili žuti od pušenja (kad je očistio prvi, pozvao svoje ukućane pušače da vide razliku i kako su prozori izgledali "prije njih")...prozračivao je samo zrak u kući, što god mu je palo na pamet.

po njemu, stroj je sjajan, nedostatak mu je što nakon čišćenja treba još neko vrijeme da očisti njega samog (cijevi, posudu, što ja znam) i što se oni neki mirisi (aromatična ulja, tako nešto, ako se dobro sjećam), moraju staviti baš original od zeptera (čitaj jako skupi), on je probao neke "obične", ali je išla jako pjena i naravno, najveći nedostatak cijena

i ja bih unajmila koji put, kad se samo sjetim kako mi pećnica trenutno izgleda...

AndrejaMa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Razlika

Aqua Jebbo - perač pod parom

Tutto jebbo - ima sve kao i Aqua ali je i usisivač.

Ja ima Tutto, jako zadovoljna, ali da je preskup -je....
    I čišćenje samog uređaja mu je najveća mana.
    Mi trošimo puno destilirane vode (u mali spremnik), jer stvarno ga puno koristimo.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Amelie ... pa znaš da ja naprosto volim to šištanje pare!!!

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Sviđaju mi se ovakvi pozitivni komentari :D
    Koji sve nastavci dođu s njim?Mislim na Tutto.

Dream avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Ja tkđr imam TuttoJebbu i prezadovoljna sam njime :D ! Jednom u dva ili tri tjedna napravim generalku u cijeloj kući i nakon toga osjećam kako je kuća baš dezinficirana . Nervira me samo čišćenje spremnika nakon usisavanja.
    Još jedna savšena primjena dotičnog gospodina je i pri čišćenju/otapanju škrinje za duboko zamrzavanje. Para rastopi sav led, a usisavač sve detaljno pokupi.

Inače, samo da dodam da ja ne stavljam original Zepterova aromatična ulja, nego ona mirisna ulja koja nađem u DM-u (obožavam aromu kupine, a za kupaonicu naranča) i ništa mi se ne pjeni :/ .

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Dream, daj malo više o tim uljima! Ja naime imam onaj obični Aqua Jebbo i uz njega ide onaj tekući miris orignalno od Zeptera ( miris lavande) koji mi je pri kraju o baš sam si mislila kako bi bilo dobro naći nešto drugo!

cekana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Ja imam Aqua i kao prvo preporodila sam se s peglanjem na takav pritisak i paru, onda pranje podova - milina! Za male kutove i prošpricavanja, za pranje oko wc školjke i sl. supeeeeer... e sad da baš odmašćuje kao što kažu i pere fuge stare desetljećima, to i nije baš istina. Jedino me smeta što na prezentaciji pokažu kako se prašina s njim čisti pa leti po cijelom stanu :/ ...tome treba doskočiti

AndrejaMa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Eh, cekana, zato kupiš tutto i odmah usisava tu prašinu....

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Ja imam Aqua i oduševljena sam. Inače sam higijeničarka (tako su me prozvali moji) i kad očistim stan sa time tek onda imam osjećaj da je potpuno čist. A pegla je ludiloooo! Osim što ipak malo duže traje dok se sva voda ne zagrije, peglam dva puta brže nego sa običnom na paru.

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

off topic - ime mu je . to mi je na tragu one (kršitelj koda)ove kave kenjara i sl.

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

može li se Tutto jebbom čistiti namještaj od microfibre?
    Koja sredstva koristiti u radu s njim?

cekana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj AndrejaMa prvotno napisa
    Eh, cekana, zato kupiš tutto i odmah usisava tu prašinu....
    Imam Kirby usisivač, pa bi bilo grijeh povrh njega kupovati nešto drugo...

A kojim sistemom radi Tutto, baš kada tako prošpricavaš prašinu napr. ispod kreveta i sl.

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Imam spremačicu koja radi u raznim domaćinstvima, pa je isprobala sve te turbo vodene usisavače, ZEPTER, KIRBY, one iz TV prodaje, i sve ostale kojima ja ne znam niti ime, pa kaže da je najbolja neka HILLA, ne znam tko to prodaje... Znam da je rekla da je od svih Zepterov najteži za nositi i najkopliciraniji. Ja još nemam niti jedan od njih, jer mi se ne da dati toliko novaca, a možda kupim onaj sa televizije, košta tisuću i neku kunu, a ona kaže da nije loš...

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj wana prvotno napisa
    može li se Tutto jebbom čistiti namještaj od microfibre?
    Ovo i mene zanima!

AndrejaMa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Može se čistiti i microfibra, ja je imam na stolicama i čistim bez problema.

Sve radi na principu da kroz jedan red rupica ispušta paru, a onda drugi rad rupica ili otvora usisava. Para se koristi prema potrebi pritiskom na jedan gumb na ručki gdje se drži usisivač. Dakle, može se koristiti kao usisivač, a ako ima potrebe - para. Nastavaka ima mali milion. I svaki ima svoju svrhu.

Ovo za ispod kreveta... ja obino prvo samo usišem, a onda operem.
    A za pločice - dušu dalo. Kupaona čista za tren.
    A tek pegla.... Složim posteljinu ili neke veće stvari i samo malo propeglam...divota.

Dream avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Lovanna prvotno napisa
    Dream, daj malo više o tim uljima! Ja naime imam onaj obični Aqua Jebbo i uz njega ide onaj tekući miris orignalno od Zeptera ( miris lavande) koji mi je pri kraju o baš sam si mislila kako bi bilo dobro naći nešto drugo!
    To su ti obična mirisna ulja u bočicama od 10ml i dovoljno je 2-3 kapi u spremnik Jebbe. Imaš ih u svakom DM-u za ispod 10 kn. Proizvodi firma Atea. Ja ih koristim u mirisnim lampicama, ali i ovako u TuttoJebbi. Imala sam tkđr to Zepterovo s mirisom lavande, no kad sam ga potrošila, probala sam s ovima koje imam i nije bilo problema. Meni osobno je najbolje s mirisom kupine, ali ga je jako teško naći . Vanilija je također odlična, a za radne prostore (kuhinja, radna soba, pa i dnevna...) najbolje mi paše naranča . No, ti probaj... ukusi su različiti...

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Dream hvala na pojašnjenju. Evo sad kad se napapamo idemo van pa ćemo i do DM-a. po ulja!

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Bok. Čitam i ne vjerujem koliko je nahvaljen taj Jebbo. Da nije neka možda akviziterka Zeptera ? Trebala bih jednu prezentaciju doma.

No, dobro, da prijeđem na stvar: znate li mogu li se tim TuttoJebbo prati parketi s parom i smije li se koristiti samo destilirana ili može i obična voda?

Dream avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Tsumami prvotno napisa
    No, dobro, da prijeđem na stvar: znate li mogu li se tim TuttoJebbo prati parketi s parom i smije li se koristiti samo destilirana ili može i obična voda?
    Naravno da možeš čistiti i parkete. Ja imam doma i sobe s lakiranim i sobe s nelakiranim parketima. Jednako dobro podnose čišćenje parom.
    A pitanje vode... kupovinom Jebbe dobiješ i bočicu nekog sredstva za omekšavanje vode, koja se dodaje u spremnik kotla uz običnu vodu. Ako stavljaš običnu vodu, onda je dobro da barem nekoliko dana odstoji. (Ja uvijek imam jednu 5-litarsku plastičnu bocu punu vode, koja stoji i čeka ili upotrebu u Jebbi ili zalijevanje cvijeća.)

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Samo da vam prepričam svoja iskustva s tim TuttomJebbom:
    1. 3 tjedna nakon kupnje:
    - počeo curiti iz kotla gdje se radi para
    - prekidač za paru se zaglavio
    - rotirajuća četka za tepih se prestala rotirati
    2. serviser popravio i usmeno mi rekao da ne smijem koristiti običnu vodu - iako mi je akviziterka prije kupnje izričito rekla da oni preporučuju običnu vodu
    3. kad puštam paru kaplje mi i voda tako da s usisavačem nosim i krpu kojom brišem to kaj se pokapa
    4. usisavač ne smiješ dizati - kako da onda npr. skinem paučinu ili prašinu s visokih mjesta? da se vratim na sistem moje bake - partviš?
    5. ručka kojom usisavaš je teška - otpadoše mi i leđa i ruke i to ne od generalke, već od redovitog tjednog čišćenja
    6. stakla uopće ne pere kako spada, ostaju fleke koliko god da se pridržavam svih preporučenih mjera; na kraju uzmem krpu i brišem rukama; ne možeš s parom oprati okvire od prozora, pa ti krpa opet treba
    7. nastavak kojim se peru stakla je užasno nespretan, totalno je nepotreban jer stakla možeš prati i drugim jednim nastavkom (a sve ih plaćaš)
    8. 11 mjeseci nakon kupnje usisavač opet curi - ovaj put od servisera dobijem fotokopiju nekog kao dodatka uputstvima gdje piše i "ne usisavati građevinsku prašinu jer se od nje stvara beton u motoru" :? :?
    A čime onda da usisavam kad MM npr. buši rupu u zidu za sliku? Da si kupim još jedan usisavač?
    I ako se stvarno radi beton u motoru - zašto onda lažno prikazuju u katalozima da sve što usisaš ostaje u vodi, tom tzv. vodenom filteru? Znači i grinje i sve ostalo zapravo leti kroz motor, pa kroz još jedan filter i ipak na kraju nešto zavši u zraku! Čista prijevara!

A da vam i ne spominjem da u ta dva servisa niti jednom nisam dobila pisanu potvrdu 1. da je bio servisiran, 2. koji je bio kvar, 3. produžuje li se jamstvo ili ne!

Na kraju samo rezime: usisavač je koštao 12.000 kn.

sanjas33 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno re

zaista mi je zao sto si imala tako neugodna iskustva sa uredjajem. :/ Meni je bio mrak dok ga je jos moja sveki imala, tak da sam nasla nacin da si ga pribavim i sama. Osobno ga koristim jednom tjedno za temeljita ciscenja i onda fakat pocistim sve i prezadovoljna sam. Naravno da ga i dizem i spustam i perem prozore bez pol frke i skidam kamenac u wc skoljki i skidam fleke. Zapravo sve. Nisam vjerovala u taj uredjaj dok ga sveki meni nije u pocetku posudila, a sad kad ga sama imam svaki put kad cistim otkrivam nove nacine i sto se sve moze s tim.

frida editirala dio koji nije u skladu sa pravilima foruma

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Blago tebi, što bih ti drugo rekla.
    Opet ostaje pitanje, sad bez obzira na zahtijevnost/kritičnost korisnika: kakve logike ima reklama da sve što usisaš ostaje u vodi kad ne smiješ usisavati sve jer im se onda kvari motor? Prijevara, prijevara, prijevara.
    P.S. Naravno da kod kupnje imaš onaj dio "...ali to nije sve..." pa ti poklanjaju nešto u vrijednosti od neznam, 2.000 kn. Meni akviziterka predložila Zepterov štapni usisvač. :shock: Bijah glupa pa nisam odmah skužila zašto.

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno re

kad napišem da je moj spakiran i stoji u podrumu, mislim da će svima bit jasno moje mišljenje o njemu.
    pegla, istina, dobro pegla, iako ne znatno bolje od ove philipsove koju sad koristi, ali mene je strašno živciralo što najprije moram dovući cijeli uređaj. ulit vodu, pričekat "radnu temperaturu", pa tek onda počet peglat. taman kad se zalaufam, nestane vode. onda čekam, čeeekaaam dok temperatura u spremniku ne padne da bih uopće mogla otvorit i ulit novu vodu, pa onda ispočetka
    što se čišćenja na paru tiče, to sam probala samo jedamput i nakon toga sve uredno složila i odnijela. tu vodu koja ostane, opet moram brisat krpom, a budući da ja vrlo često čistim, moje čišćenje se i svodi samo na brisanje. to s parom mi je bio samo uzaludan posao, nakon kojeg sam imala samo još više posla
    uglavnom, meni to ne treba
    jedini plus je što ga nisam ja platila, dobila ga

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

definitivno u uredjaj mora destilirana voda...

ja ga ne koristim toliko za pranja jer mi se ne da sluziti svim tim nastavcima, ali kada sam ga kupovala znala sam da ce tako biti.

sanjas33 - kako cistis kamenac njimme?

sanjas33 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno re

eto frisko iskustvo s kamencem. Nakupilo se u skoljki, odnosno u onom crijevu koje vodi od kotlica pa na gornjem dijelu skoljke. Cijeli kamen. Uperili smo jaki mlaz pare. Pocelo se topiti dok nije doslovce otpao kamen i otcepio rupice za odvod vode. Mrak :D

iridana2666 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Meni je to porez na budale! Znam par ljudi koji ga imaju i stoji uredno u ostavi uptrebljen jednom, možda, dva puta. Što se pegle tiče, ima za kupiti Tefalova pegla na paru pod pritiskom za 190 kn i u koju se voda može ulijevati dok peglaš (znači nema čekanja da nestane pritisa, da se ohladi i sl.). Kamencu, masti u pećnici, na štednjaku itd. ne dozvoljavam da se nakupi, redovito čistim sve i održavam. Za 12000 kn možemo 10 dana nas četvoro na skijanje!

Lucas avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

ja imam aqua jebbo i nebi ga mijenjala ni za šta na svijetu... došao me je 4000 kuna... tutto jebbo je onaj s usisavačem...
    meni spremnik izdrži za peglanje jer si baš ne dopuštam da mi se nakupi hrpetina veša... s tim da je dovoljno da veš opeglam samo s jedne strane.nema potrebe na obje...kad ga uključim taman mu toliko treba da se ugrije dok donesem dasku za peglanje, veš, stolicu i naštimam muziku na cd-u...
    svaki tjedan je po nekoliko puta u upotrebi i nema potrebe za brisanjem suhom krpom iza njega...
    s njim perem pločice u kupaoni(zidne i podne), rol od peći, perem pod, madrace, prozore, frižider, teško dostupna mjesta...
    uglavnom isplatio je svaku kunu...

SunčicaVŽ avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Najbolja stvar na svijetu za čišćenje :D . Ja s njim perem i prozore, ne moram se verati po stolcima jer je nastavak dovoljno dug da opere sve. Kamenac nemam pa ga nisam nikad čistila, ali sam zato čistila tapicirane garniture i fotelje koje klinci znaju svačim usvinjit, prala sam tepih, tepison, masne pločice u kuhinji...najbolje od svega mi je što za čišćenje treba samo voda jer sam alergična na kemikalije :D

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

kad sam pročitala naslov prvo mi je palo na pamet da je Zepter izbacio neku Igračku :značajanpogled: onda sam zaključila da ipak ne bi tako otvoreno govorili o Jebbo

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Meni se tutto jebbo pokvario, nakon sam 20-ak korištenja.
    Počeo je ispuštati čudne zvukove i dimiti iz motora.
    Vjerojatno je crkao motor. Mislim da će me popravak doći oko 1000 kn jer mu je garancija odavno istekla.

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno Re: re

Citiraj panterica prvotno napisa
    kad napišem da je moj spakiran i stoji u podrumu, mislim da će svima bit jasno moje mišljenje o njemu.
    pegla, istina, dobro pegla, iako ne znatno bolje od ove philipsove koju sad koristi, ali mene je strašno živciralo što najprije moram dovući cijeli uređaj. ulit vodu, pričekat "radnu temperaturu", pa tek onda počet peglat. taman kad se zalaufam, nestane vode. onda čekam, čeeekaaam dok temperatura u spremniku ne padne da bih uopće mogla otvorit i ulit novu vodu, pa onda ispočetka
    što se čišćenja na paru tiče, to sam probala samo jedamput i nakon toga sve uredno složila i odnijela. tu vodu koja ostane, opet moram brisat krpom, a budući da ja vrlo često čistim, moje čišćenje se i svodi samo na brisanje. to s parom mi je bio samo uzaludan posao, nakon kojeg sam imala samo još više posla
    uglavnom, meni to ne treba
    jedini plus je što ga nisam ja platila, dobila ga
    Ja sam ga kupila, a u ostalom potpisujem
    Na kraju perem podove i sve ostalo na isti način kao i moja prababa

Bingo

Početno

kupili smo taj "robot" i fenomenalno je.... :D mislim da je to najpametnija investicija MM. nema više smrada od Domestosa i ribanja kao sumanuta ..

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •