Dakle, kako sam naslov kaže, moje dijete je jutros uzelo u ruke i stavilo u usta svoju kakicu.
Je li se to dogodilo ikom drugom osim nama?
Koliko zabrinuta moram biti, osim što sam zgranuta i povraća mi se od same pomisli?
Dakle, kako sam naslov kaže, moje dijete je jutros uzelo u ruke i stavilo u usta svoju kakicu.
Je li se to dogodilo ikom drugom osim nama?
Koliko zabrinuta moram biti, osim što sam zgranuta i povraća mi se od same pomisli?
Nemoj se zabrinjavati, to on samo probava svoj proizvod. Očito još nije razvio gađenje. Samo ga preduhitri drugi put (mislim nemoj ti probati nego spriječi njega)
karlo je to isto jednom napravio i nije bilo nikakvih posljedica osim što ga tata nije htio par dana ljubiti![]()
Meni je mama još davno pričala da se sjeća da je ona kao mala isto probala svoj dlekec. Nije bio posebno gadan, ali ni zanimljiv. (a mora da je već bila velika kad se toga sjeća..). Možda mi je to pričala kao preventivu da ja ne probam 8)
mali karlo prvotno napisa
![]()
A što se tiče kakice... Mislim da se ne moraš zabrinjavati.
Ni prvi ni posljednji!
MM i ja smo se kao mali malo poigrali svojom kakicom, prstićima.
Janko nema na sreću šansu da to izvede jer kaka u wc.
Moja je nije samo probala, nego se jednom i pošteno najela, mljackala i radila njam-njam. Ja sam je nakratko bila stavila u vrtić, valjda da odem po pelenu, ona se zaigrala valjda jedini put u vrtiću, pa kao neću je gnjaviti, a poslije sam oprala pet mašina robe. Računaj da je namazala sebe cijelu. sve igračke, mene kad sam je digla, krevetnina na koju sam je položila u pokušaju da krenem od nekud. Iskreno, meni je to baš bilo slatko, nikada neću zaboraviti koliko sam se veselila i smijala kad sam je ugledala. Možda zvučim kao totalna luđakinja, ali meni u tome ima nekog prirodnog interesa, istraživanja...
Nedavno se igrajući gola uz bide sa čašicama popišala u jednu od čaša (nevjerojatno, neke djevojčice također pišaju u luku), dodala malo vode i popila.
Valjda nam je dijete zato tako zdravo.
Ja čitam ovaj topic i čekam kad će doći ivarica i past u nesvjest![]()
maria71 prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
Poslat ću joj link na pp,ali neću napisati o čemu se radi....![]()
ako uz moj nick vidite gost, zbanala me je![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ajme,ja ne znam kaj bih napravila da se moji klinci tako fino napapaju
Meni je sad smišno kad čitam ovo, al virujem da tebi nije bilo
uopće ne, jošsmo ga stavili pod tuš i temeljito mu ispirali usta. najradije bih da sam mu ih mogla dezinficirati.laura neo prvotno napisa
I moja Mateja je sebi jednom prilikom natrpala usta sa kakicom. Ja uopće nisam skužila dok nisam vidla da ona nekaj melje po ustima, a ono tata ju je presvlačiio, drekec je ispal na podlogu i dete se domoglo blaga. A nije ništa bilo, oprali ruke, usta i sve 5. A tata dobio svoje.![]()
tješi se i moj je brat (sada ima svoje dvoje djece), također probao svoju kaku, a moja je mama mislila da mu je netko od gostiju, koji su joj upravo bili navratili dao čokoladu.![]()
Moj bratić je na moru probao kozje kakice, misleći da su čokoladne kuglice![]()
kažu da sam ja kao mala po dvorištu skupljala kokošje kakice i... jela ih :shock:
ne brini, nije to tako strašno. vidiš koliko djece proba (pojede) i nije im ništa. istina, puno je bakterija, ali neće mu ništa biti.
mi smo jutos imali scenu s kakicom, ja nisam bacila iz tute već stavila sa strane tutu i otišla joj u sobu po neku robu, za to vrijeme je ona uzela prstima i donijela mamici da vidi. sva sreća nije stavila u usta.
ovca i janje mi je popravila ovo jutro!!![]()
![]()
Moja susjeda je, kad je bila klinka, žličicom grebla govanca od golubova i jela ih (tada nije bilo ptičje gripe)
A meni Vitekova!
moja L. bi vam rekla bin there done that. prije nekoliko mjeseci.
interesira ih, nis strasno. eno je ziva i zdrava hopse, prestala je gurati ruku u tutu...skuzila je![]()