ja baš nisam virkala ovdje više nakon zadnjeg javljanja, pa samo da odgovorim na pitanja.
dr. na porodu je bio dr. jukić, ja jesam imala lagane trudove, vjerojatno bi tek idući dan to bili trudovi za porod, a na indukciju (što podrazumijeva ubrzanje dripom) smo se odlučili nakon što se vidjelo da padaju bebini otkucaji nakon truda.
sama ta situacija nije razlog za neodgodiv carski rez do kojeg je došlo nakon što su se otkucaji ful izgubili na ctg-u, dulje vremena ih nisu mogli dobiti nazad, to se desilo par puta, a ja se nimalo nisam otvorila i nije bilo izgledno da hoću skoro, a situacija je već postala lagano rizična.
eto, valjda sam sve odgovorila/pojasnila.

napokon.
. Bilo smo na Špancirfestu i skoro smo se sudarile. Nakratko smo popričale, još jednom sam joj se zahvalila na svemu, rekla kak sam imala lijep porod. Rekla je kak je moj dečko lijepi i veliki
, pa se samo nasmješimo jedni drugima i pogledi govore umjesto nas. mogu vam reći da sam se prvi put onesvjestila kad sam rađala, i cupkala na lopti a ona je došla i pitala MM i mene da li nas može slikati sebi za nekakav seminar( bila sam užasno počašćena ) a drugi put sam se onesvjestila kad sam već rodila došla je drugi dan k meni u sobu pozdraviti me i pogledati bebu. mislim, i da nije došla u mojim očima je već bila obožavana, a nakon toga , kao što napisah ranije, onesvijestih se od čuda.
zato me malo bed)