Pošto je jučer cijeli dan padala kiša bez prestanka,malo nam je bilo dosadno cijeli dan biti doma i zaželili smo se društva i promjene ambijenta, čisto radi druženja i da "ubijemo" dosadu.Zala je inače jako puno vani i navikla je na društvo i događanje oko nje.Na netu nađem jednu "igraonicu otvorenog tipa" u susjednom kvartu i silno se poveselim i uputim tamo.Sama igraonica ok izgleda, ima djece (doduse ne tako male kao Zala), ima tetu čuvalicu, super igračke, sat vremena je 20 kn, ok.Međutim, teta preporuča da ja ne budem s njom u igraonici, nego da čekam na katu. :? Ja objasnim da je nisam dovela na čuvanje, nego samo radi druženja i da je još mala da je ostavljam samu da me nema na oku. Ali teta kaže da se onda neće nikad adaptirati i bla, bla.Ja opet pojasnim kako ćemo adaptaciju proći kada je budem dala u vrtić i kada će biti puno starija, da bi se mi samo družile!No teta je "ljubazno" odlučna i kaže kako to kod njih nije moguće.Postoji li i gdje u Zg-u neka vrsta igraonice gdje ti možeš biti zajedno sa djetetom, a ne čekati negdje gdje te dijete ne vidi (meni to trenutno nije moguće jer mislim da je ona još premala)?