Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 74

Tema: igraonice za naše mališane

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno igraonice za naše mališane

Pošto je jučer cijeli dan padala kiša bez prestanka,malo nam je bilo dosadno cijeli dan biti doma i zaželili smo se društva i promjene ambijenta, čisto radi druženja i da "ubijemo" dosadu.Zala je inače jako puno vani i navikla je na društvo i događanje oko nje.Na netu nađem jednu "igraonicu otvorenog tipa" u susjednom kvartu i silno se poveselim i uputim tamo.Sama igraonica ok izgleda, ima djece (doduse ne tako male kao Zala), ima tetu čuvalicu, super igračke, sat vremena je 20 kn, ok.Međutim, teta preporuča da ja ne budem s njom u igraonici, nego da čekam na katu. :? Ja objasnim da je nisam dovela na čuvanje, nego samo radi druženja i da je još mala da je ostavljam samu da me nema na oku. Ali teta kaže da se onda neće nikad adaptirati i bla, bla.Ja opet pojasnim kako ćemo adaptaciju proći kada je budem dala u vrtić i kada će biti puno starija, da bi se mi samo družile!No teta je "ljubazno" odlučna i kaže kako to kod njih nije moguće. Postoji li i gdje u Zg-u neka vrsta igraonice gdje ti možeš biti zajedno sa djetetom, a ne čekati negdje gdje te dijete ne vidi (meni to trenutno nije moguće jer mislim da je ona još premala)?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ima, Educarena.
    Oni cak inzistiraju da ostanes sa djetetom mladim od 3 godine.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ma da :? :shock: a nama nisu dali.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa
    Ma da :? :shock: a nama nisu dali.

U Educareni?
    Ne u vrticu, nego bas u igraonici?
    :?

Meni je bilo super to sto je teta inzistirala da ostanemo sa njom. Drugi puta nas je "pustila" na kavu na terasu iz koje smo kroz prozor vidjeli kako se uklopila u igraonici. To mi je bilo bas bitno da vidim sto me ceka sa adaptacijom u vrticu.

Inace vidjela sam tamo roditelje male djece kako sjede kod njih na klupici i citaju, dok klince animira teta.

nely avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Curke a gdje se nalazi Educarena?Koji su uvjeti dolaska,cijena,kak izgleda..dajte mi malo opišite?Kod nas je isto kao i kod barbi,curka ima 1 god,stalno smo inače vani i volimo se družiti,ali šta sad kad je ružno vrijeme..kuda?Ili da vi barbi dođete kod nas i mi ih nadgledamo.. ..

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Evo bas sam bila na web stranici Educarene,ali nema bas nekih informacija vezano na igraonicu.jel to igraonica otvorenog tipa, mislim, mozes doci kada hoces?Koje su cijene cca?A da nely,drage volje s emozemo druziti!

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Mi smo u igraonicu došli tako, 'sa ceste', ali - zapravo - ne sjećam se više je li problem bio u tome što Lea nije imala 3 godine ili nisu dali da MM ostane sa njom. Nešto od toga dvoje, nismo mogi ostati.

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Barbie prvotno napisa
    Evo bas sam bila na web stranici Educarene,ali nema bas nekih informacija vezano na igraonicu.jel to igraonica otvorenog tipa, mislim, mozes doci kada hoces?Koje su cijene cca?A da nely,drage volje s emozemo druziti!
    njihova igraonica je bila ona na terasi 2. kata kaptol centra, ne znam da li je taj prostor još uvijek igraonica, ili su ga spojili s bazenom i dvoranom

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Educarena-na zalost, samo za djecu od 3+

Početno

Kjižnica Medveščak ima dva puta tjedno igranje s tetama uz prisustvo roditelja, za malu djecu i onu veću. Pogledajte na njihovom webu.
    Sada to imaju mnoge knjižnice, tipa naša u Savskom gaju.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Biti ce igraonica u sklopu Montessori vrtica malesnica, negdje od 1.10.
    Osim toga, ima i po knjiznicama po kvartovima: Gajnice, Vrapce, Spansko, Kustosija...ali pocinju za mene prerano, vec oko 16h...nazalost, poslije 18h skoro da nema nista.

daboji

Početno

u avenue mallu se otvorila nova didakticka igraonica za klince od 1-6 godina, ulaz je 25 kuna, ima teta koja cuva klince, a mozete se i skupa s njima tamo igrati. meni je to bilo otkrice godine, pogotovo jer nigdje u blizini nisam prije mogla ostaviti dijete na igranje (ima 2,5 godina). vikendom je guzva, ali preko tjedna je skroz oke, tete su ljubazne i spretne a mom D. se toliko svidjelo da je vristao kad smo trebali otici doma, toplo preporucam!

gitulja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

daboji, hvala na informaciji. mislim da ćemo tamo prilikom prve kiše ili se možda sklonimo od ovih vrućina. jel rade cijeli dan? i gdje su ?

daboji

Početno

na zadnjem katu, kod onih restorancica su...i da, mislim da rade cijeli dan, do deset naečer!

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

meni je super BIBO u Konzumu-Zagrebačka(LJubljanska), RD nema gužve.

petarpan avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj daboji prvotno napisa
    u avenue mallu se otvorila nova didakticka igraonica za klince od 1-6 godina, ulaz je 25 kuna, ima teta koja cuva klince, a mozete se i skupa s njima tamo igrati. meni je to bilo otkrice godine, pogotovo jer nigdje u blizini nisam prije mogla ostaviti dijete na igranje (ima 2,5 godina). vikendom je guzva, ali preko tjedna je skroz oke, tete su ljubazne i spretne a mom D. se toliko svidjelo da je vristao kad smo trebali otici doma, toplo preporucam!
    al to je na 2 m2...čim se skupi 2-3 djece nastane gužva...
    i ja volim Bibo u Konzumu ili na Velesajmu, TL na Rotoru jer nema tete čuvalice pa mogu i djeca ispod 3 u pratnji roditelja

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa
    Biti ce igraonica u sklopu Montessori vrtica malesnica, negdje od 1.10.
    Osim toga, ima i po knjiznicama po kvartovima: Gajnice, Vrapce, Spansko, Kustosija...ali pocinju za mene prerano, vec oko 16h...nazalost, poslije 18h skoro da nema nista.

jel je otvorena igraonica u sklopu vrtića?

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Prosle godine se nije otvorila, jer nije bilo dovoljno zainteresiranih. Ne znam za ovu godinu.

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

jel moze neki popis graonica

1. AM
    2. TL zitnjak (ne znam da ima na rotoru :? )
    3. bimbo - konzum i velesajam
    4. educarena (kaptol)

dalje

mene vise zanimaju one u koje mozes otici i u jutarnjim satma.
    evo sad, npr.
    vani sve mokro, a mi bi van

mama_jos_malo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Turbo Limach u Importanne Galeriji?

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Mislim da u TL igraonice mogu samo djeca 3+.

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

na ztnjaku nema nikog, pa mogu i mladja.
    u AM ne znam da li pustaju, radi od 12.

petarpan avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Na Rotoru u TL nema teta pa mogu i mlađi klinci uz nadzor roditelja.Ja sam znala vodit malog. U AM je teta.

Bibo-oba i velesajam i zagrebačka-s roditeljima

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj Barbie prvotno napisa
    Educarena-na zalost, samo za djecu od 3+
    nika je tek prije 10-ak dana navrsila 3 godine, a u educareninoj igraonici je bila 2 X. sa 2 i 2,5 godine i nije bilo nikakvih problema!!

sunašce avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Mi smo bili prošli tjedan u igraonici "Ententini" otvorenog tipa u Dubravi i dosta sam zadovoljna,makar mi se čini da je dosta mala(njih je bilo troje s tetom pa je bilo ok,ali ne znam baš kad ih je više).Nena se odmah otišla igrati s dečkima,a ja sam bila s njom jedno 15-ak minuta i u to vrijeme kao da me nije ni bilo,nije me ni pogledala,ni pitala di sam.Onda sam otišla na kat i čitala,a ona ni m. od mame.Baš se lijepo igrala,teta je vrlo smirena,strpljiva,draga i uskoro idemo opet jer je Nena rekla da joj je bilo puper.

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

dogovorila igraonicu u knjižnici - idemo iduću srijedu. Inače, besplatno (moraš biti član knjižnice, što jesam) i svakako roditelji moraju biti prisutni što mi paše jer bi voljela provesti malo kvalitetnog vremena sa njom i družeći se sa drugim mamama i klincima. Tak da javim kak je tamo. Ova Ententini je daleko, jesu li je mogli dalje smjestiti, ne u Dubravi, nego ideš, ideš - ne sjećaš se više kad si zadnji put vidio tramvaj, a još nisi došao. Pa kaj bi trebala 2 sata putovati do igraonice, mogu tak i u Zadar u igraonicu, pa da bar malo mora udahne dijete.

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

mi danas bili u igraonici u Avenue Mallu.. 2. kat kod One 2 play dućana..za klince od 1-6 godina...
    plaća se 25 kn ak može se ostat koliko hoćeš il doć malo pa otić pa se vratit, može se i ostavit dijete dok starci šopingiraju....

Mi bili 2 sata, Miha oduševljen...i meni se svidjelo

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Mi smo isto "ostavili" N. na igranju u Educareni 2 puta prije njene 3 godine, a mi smo bili na terasi KC, 20 m udaljeni od nje, i sve je bilo super. Ta igraonica se trenutno preuređuje i trebala bi biti otvorena u listopadu.
    Inače, tijekom cijelog dana (dakle i u jutarnjim satima) imate igraonicu Koko u Massarykovoj u Zgb kod slastičarne Zagreb. Ok je, naročito ujutro kad nema previše djece, a moja N. neki puta ode tamo na druženje s djecom sa svojom tetom čuvalicom i teta ostane pored nje. Dakle, može se ostati. Inače, ja osobno ne bih svoje dijete samo ostavljala tamo kad je gužva jer nastane priličan kaos i imam osjećaj da svatko može "podignuti" dijete.

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj (maša) prvotno napisa
    mi danas bili u igraonici u Avenue Mallu.. 2. kat kod One 2 play dućana..za klince od 1-6 godina...
    plaća se 25 kn ak može se ostat koliko hoćeš il doć malo pa otić pa se vratit, može se i ostavit dijete dok starci šopingiraju....
    uuuuu, a mi tražili taj One 2 play dućan u Avenue Mallu i nismo ga uspjeli naći. Veliš drugi kat? Baš ću probati ovaj vikend i malo luknuti tu igraonicu, ovo nam je turbo blizu.

petarpan avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj elin prvotno napisa
    Citiraj (maša) prvotno napisa
    uuuuu, a mi tražili taj One 2 play dućan u Avenue Mallu i nismo ga uspjeli naći. Veliš drugi kat? Baš ću probati ovaj vikend i malo luknuti tu igraonicu, ovo nam je turbo blizu.
    Da, skroz na vrhu tam di se klopa

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

pred nama je kisni vikend!!
    mozda i mi navratimo tamo!!

petarpan avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj bucka prvotno napisa
    a nebute išli na tjelovježbu?
    Nisi nam javila jeste bili i kak je bilo....

(svima sorry na OT)

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

meni je ta igraonica na vrhu AM bezveze, nit se druže nit se iskaču, sve to može doma Mislim, jako je lijepo smišljena, ali premalo prostora i jednostavno, nije nešto.
    Imamo i doma puzzle i instrumente i laptop i slično...
    bolje su mi igraonice di radi ono što doma na može.Barem za doba kad nije išao u vrtić.
    Npr. Bibo u Konzumu. Ova Bibo na Velesajmu-tu mi fali zraka nekako unutra.

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

čitam malo kaj krumpirić piše - koliko staru djecu primaju u tu igraonicu u AM :shock: meni se po igračkama čini stariju od 3 g. , a moja ima 15 mjeseci?

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Na ulazu u školu stranih jezika VVButković vidjela sam natpis da otvaraju i igraonicu od 3-7 godina (dakle nevezano uz učenje jezika).

petarpan avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

čitam malo kaj krumpirić piše - koliko staru djecu primaju u tu igraonicu u AM :shock: meni se po igračkama čini stariju od 3 g. , a moja ima 15 mjeseci?

kaj ću ti reć-meni ta igraonica na 2 kvadrata i nije igraonica...Nismo bili al sam prošla 100 puta pa sam vidjela...zato mi u ružno vrijeme opsjednemo Bibo na Zagrebačkoj....Mogu i skroz malecki, uz roditeljsku pratnju..Pa se i ti malo naskačeš na onim napuhujućim spravicama...

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj petarpan prvotno napisa
    kaj ću ti reć-meni ta igraonica na 2 kvadrata i nije igraonica...Nismo bili al sam prošla 100 puta pa sam vidjela...zato mi u ružno vrijeme opsjednemo Bibo na Zagrebačkoj....Mogu i skroz malecki, uz roditeljsku pratnju..Pa se i ti malo naskačeš na onim napuhujućim spravicama...
    o.k. znači otpada ona u AM. E sad, vidjela sam na netu za Bibo- piše Zagrebački velesajam, a u Varaždinu u Zagrebačkoj? Gdje je sad točno? Stranice su im u izradi? Mogu li mame ostati sa klincima?

petarpan avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

o.k. znači otpada ona u AM. E sad, vidjela sam na netu za Bibo- piše Zagrebački velesajam, a u Varaždinu u Zagrebačkoj? Gdje je sad točno? Stranice su im u izradi? Mogu li mame ostati sa klincima?
    Bibo ima i u zagrebu na zagrebačkoj, to je bivša Ljubljanska u Konzumu, na katu

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

1. AM - Turbo limač (za djecu od 3 godine) 2.kat igraonica (mala ali mogu i djeca od godinu na dalje)

2. TL zitnjak, rotor i Importanne- roditelj je s djetetom
    3. bimbo - konzum i velesajam -
    4. educarena (kaptol)
    5. Koko - Masarykova - mislim da je od 3 godine
    6. Mercator Vukovarska - Lumpi, nema tete, roditelj ostaje s djetetom
    7. City Centar One One2Play (za djecu od tri godine) Turbo limač (za djecu od 3 godine) 8. King Cross za djecu od 3 godine 9.Kika - roditelji ostaju s djecom .....ajde neka netko nastavi))

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

pitanje: da li su nabrojene igaonice igranice da bi roditelji mogli shoppingirati u miru ili su prave igraonice da roditelj bude sa djetetom, da se nauči komunikaciji sa djetetom, da se dijete igra sa drugom djecom i da ga se polako upoznanje sa društvom - socijalizacija, igra i upoznavanje. Takve mene zanimaju.

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

a nebute išli na tjelovježbu?
    Nisi nam javila jeste bili i kak je bilo....

(svima sorry na OT)
    javila sam isti dan!
    http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...531&highlight=
    zadnji post ( za sad)

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

bili smo danas u toj igraonici u AM-u i to samo oko pola sata!
    igraonica je ok, ali meni osobno nista posebno!
    zacudilo me sto je zapravo dosta mala, a danas je btw. u njoj bilo puuuuno djece!

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

bili smo danas u toj igraonici u AM-u i to samo oko pola sata!
    igraonica je ok, ali meni osobno nista posebno!
    zacudilo me sto je zapravo dosta mala, a danas je btw. u njoj bilo puuuuno djece!
    zaboravih napisati da je 1h igraonice-25kn

Mony avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

pizzeria Flora na Cvjetnom naselju, prek puta Bocarskog - novouredjena, mozes popiti kavu na miru, a kroz prozor gledati dijete, ili pak biti zajedno s njim u samoj igraonici - super!

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

AM djeca od 1-6 godina...MIha je bio 1,5 sat unutra prije nego je htio van....a to je jaaaakoo punooo s obzirom da njemu sve dosadi za 10 min...ima dosta didaktičkih igrački i to mi je ok, trampolin...jedino što se plaća 25 kn al može se ostat neograničeno il malo bit, pa obavit šoping pa se opet vratit...

TK Rotor piše od 3 nadalje al ne bez nadzora roditelja, nema nikog tko tamo bude ko npr u Žitnjaku i AM..tak da ima djece sve dobi...mi smo već par puta bili...ima i mini kino i kazalište i onaj aklop tobogana, bazen sa lopticama, 2 stola za roditelje, aparat za kavu, sendviče i sl....

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

e da...ako idete pokretnim stubama One2play je odma nadesno kad dođete na 2. kat a ravno ispred je igraonica (2 m)

ili ako izađete iz južnog lifta onda naljevo odma kraj lifta....(na PR lift kraj TL-a)

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

AM igraonica nama je posljednje mrak otkrice.
    Nismo cesto u tom centru ali sad cu ici tam samo da se sincic izigra.
    Ali ne vikendom jer je tad katastrofa guzva.
    I da,nije cijena 25 kn sat,vec 25 kn cijeli dan,moze biti koliko god zeli,moze i mama/tata s snjim,a moze i ostat sam.
    Dok starci obave shopping kikic se igra,teta uzme vas br.telefona da ima za svaki slucaj.Ja se sjednem na klupicu i gledam ga kako uziva,
    Dobije se racun pa tokom dana moze dolazit kad god hoce.
    Mislim da je to ok cijena.
    A teta je bas

.kala. avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Christy prvotno napisa
    AM
    I da,nije cijena 25 kn sat,vec 25 kn cijeli dan
    nažalost od jučer su uveli novo pravilo pa je tako sat 25 kn

inače, ta mi je igraonica odlična. istina, nije velika al ima odlične igračke i klincima stvarno bude zabavno.

od ostalih zabavnih igraonica je ona u TL na rotoru - mnogo prostora, free upad, a još i starci tu imaju aparat za kavicu
    nema nadzora kao u onoj u AM, no konkretno nama to i ne znači mnogo jer se nas dvoje uvijek zajedno igramo.

rado bi pogledali ovu na Velesajmu koju spominjete....(sviđa mi se što nije u sklopu nikakvog trgovačkog centra)

petarpan avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

[quote=".kala."]
    Citiraj Christy prvotno napisa
    AM
    I da,nije cijena 25 kn sat,vec 25 kn cijeli dan
    nažalost od jučer su uveli novo pravilo pa je tako sat 25 kn

quote]

Ozbiljno? Pa to je onda bezobrazno skupo...
    Mislim da se to može "zahvaliti" mami koja ih je zvređala u subotu navečer kad je platila 50 kn za dvoje djece pa su je zvali za pol ćuke da je gužva i da dođe po njih...Žena je,dakako, podilkanila...A navodno da je bilo još takvih slučajeva pa se valjda ovime, na neki način, štite...

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •