Stranica 1 od 3 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 138

Tema: ZPB 2005. (29. dio)

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Bok svima
    Nisam par dana bila na racunalu i sad mi treba jedno vrijeme
    da procitam sto ste sve napisale .
    Moram vam reci, mi smo ovo jutro spavali do pola devet :shock: .
    Kad sam se probudila, mislila sam da ne vidim dobro
    Bas smo se naspavali .
    Mial bas mi je nekako sve to zalosno s Kalom. Ja ne znam sto bih
    da moram sad Vanju dati u vrtic.
    Drzim vam palceve da vam sve to prodje cim bezbolnije i da se Kala brzo prilagodi.
    Maruska sve to s odvikavanjem me podsjeca na mog Luku i mislim
    da ti Lovre mozda jos nije spreman.
    Tako sam i ja Luki stavljala gacice, ali jednostavno nije islo.
    Tada sam jednostavno opet vratila pelenu i nakon par mjeseci smo probali opet i sve rijesili u dva dana .
    S Vanjom je bila skroz drugacija prica, ona je sve to rijesila jako brzo i puno prije.
    Vanja je skinula pelenu s godinu i deset mjeseci, a Luka s dvije i deset mjeseci.
    Sto se tice spavanja, Vanja spava u jednodjelnoj pidjamici i cijelu noc se otkriva
    i dok ju pokrijem vice da ju smeta i opet se raskrije, a za vrecu nece ni cuti.
    Luka je bio isto takav, a sad se probudi po noci i trazi da ga pokrijem.

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj mama27 prvotno napisa
    Maruska sve to s odvikavanjem me podsjeca na mog Luku i mislim
    da ti Lovre mozda jos nije spreman.
    Tako sam i ja Luki stavljala gacice, ali jednostavno nije islo.
    Tada sam jednostavno opet vratila pelenu i nakon par mjeseci smo probali opet i sve rijesili u dva dana .
    Ovo mi je utjeha...

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Ni meni ne uspjeva patrika staviti da piški. On isključivo piški kad mu se piški, pa makar i par sekindi nakon stavljanja ili pitanja, tako da mislim da ti to netreba biti misao vodilja.
    Mislim da ti je presudno da skužiš da je spreman, da on sam na neki, bilo koji način signalizira da hoće piškiti (patrik je od prve počeo govoriti "mama/tata/teta, piša"). Ako mu i pobjegne par kapi, nije važno, ako ostatak uspije obaviti gdje treba. mislim da je u tom slučaju spreman. Ali ako ne kaže nikada, ako ga eventualno uloviš slučajno da se popiški gdje treba ili ako u danu ima više nezgoda nego pogodaka, ne znam, ja bih u tom slučaju razmislila jel spreman.

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Mama27-drago mi je da si tu,opet sam se zabrinula za vas,a i Haribo se ne javlja :/

Novo pitanjce-jel se igraju vaša djeca s plastelinom ? Planiram popodne kupiti Roku obični plastelin u bojama(ne onaj iz TL) da vidim hoće li se znati igrati s tim. Najviše me strah da ne stavlja u usta,misleći da je hrana !!
    Dakle,iskustva na sunce :D

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj traktorka prvotno napisa
    Novo pitanjce-jel se igraju vaša djeca s plastelinom ? Planiram popodne kupiti Roku obični plastelin u bojama(ne onaj iz TL) da vidim hoće li se znati igrati s tim. Najviše me strah da ne stavlja u usta,misleći da je hrana !!
    Dakle,iskustva na sunce :D
    Ne, nisam se još psihički pripremila na zidove u bojama

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Unatrag mjesec dana mi se igramo plastelinom (Fischer Price Kids, neotrovni...). Lovre to jako voli. Uglavnom 'izrađujemo' kuglice, gliste, puževe, cvijeće... Ali glavni favorit mu je definitivno pizza. Mislim da je najvažnije u cijeloj priči što se igramo skupa i što on vježba motoriku. I dobra je zabava za dane kad se ne može vani.
    I da, naravno da ga je prvi dan probao jesti.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Da, igraju se i to vec duze vrijeme .
    Ali nisam im kupovala obican plastelin nego onaj play dooh( mislim da se tako pise) i taj je odlican.
    Super se cisti , a nije nista strasno ako ga stave klinci u usta jer je jestivi.

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Play dooh je jestivi :shock: :shock: još mi samo to fali
    Šalim se-to ću mu kupiti kad usvoji obični plastelin,skupo mi je da recimo lijepi u tepih ili baca ne znam gdje,zato ću prvo uzeti obični,pa šta bude

Mare-super ideja za pravljenje pizze od plastelina :D

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Traktorka mi smo ti imali obican plastelin i nisam ga mogla nikako skinuti s tepiha, i bio je tvrdji pa klincima i nije bilo bas zanimljivo.
    Ako jos niste radili s plastelinom sigurno ce kad tad probati staviti u usta , onda bolje da proba ovaj koji je jestivi .
    MI inace uvijek radimo s plastelinom na stolu i pazim da ga nikud ne nose , ali redovito ga pronadjem , makar i malu mrvicu, tamo gdje mu nije mjesto. [/b]

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj mama27 prvotno napisa
    Traktorka mi smo ti imali obican plastelin i nisam ga mogla nikako skinuti s tepiha, i bio je tvrdji pa klincima i nije bilo bas zanimljivo.
    Ako jos niste radili s plastelinom sigurno ce kad tad probati staviti u usta , onda bolje da proba ovaj koji je jestivi .
    MI inace uvijek radimo s plastelinom na stolu i pazim da ga nikud ne nose , ali redovito ga pronadjem , makar i malu mrvicu, tamo gdje mu nije mjesto. [/b]
    Jedini razlog protiv Play dooh plastelina mi je bila cijena,a sad kad si napisala da su obični tvrdi i da ih se ne skida lako s tepiha-dobro ću razmisliti šta ću mu kupiti. Žao mi je bacat novce jer predpostavljam da će za početak probati sve uništiti

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Problem s običnim je i što se puno brže stvrdne. Mi se s našim igramo skoro svaki dan, poslije igranja ga spremimo u pripadajuće kantice i još uvijek je isti kao i kad smo ga tek otvorili. (može li se uopće obični koristiti višekratno?)
    I još nešto mi se svidjelo (ne znam kako je kod običnog). Kad sam na podu našla zaboravljenu mrvicu (valjda od dan prije), ona je bila skroz stvrdnuta - tako da nije bilo moguće da ti se zalijepi za papuču ili razmazuje po čarapama. Samo sam ju skupila i bacila u smeće.
    A spremanje... Uzmem kuglicu i s njom 'pokupim' sve mrvice koje su pale po podu, stolici (olakotna okolnost: stolice presvučene kožom, nemamo tapet).

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

A crtanje? S čime crtate?
    Mi nekad na onoj magičnoj ploči (zabava traje max. 10 min).
    Uglavnom ipak s flomasterima (tako se može zabaviti i po dvadesetak minuta). Koristimo one perive markere, ali se ipak treba dooobro potruditi za očistit ga.
    Jeste probali nešto treće?

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Maruska , ista stvar je i s nasim plastelinom. Poslije igranja ga uvijek spremimo u posudice i imamo ga jako dugo.
    Jedini je problem sto brzo izmjesaju boje pa nam je onda sav jednobojan ,
    ali njima i to nije tako vazno. Bitnije im je da imaju puno tih sablonica da mogu svasta izradjivati.

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj Maruška prvotno napisa
    A crtanje? S čime crtate?
    Mi nekad na onoj magičnoj ploči (zabava traje max. 10 min).
    Uglavnom ipak s flomasterima (tako se može zabaviti i po dvadesetak minuta). Koristimo one perive markere, ali se ipak treba dooobro potruditi za očistit ga.
    Jeste probali nešto treće?
    mi samo najprije probali pastelama - super su što se ne može namazat - ne ostaje ni na licu, ni na odjeći, a sa svake druge tvrde podloge se lako obriše. Važno je da ostaje samo na papiru. Jedino mi je bio bed kad je patrik skinuo zaštitne papiriće s njih (a to je naravn bilo najzanimljivije od svega), što ih je malo teško držati. Možda mi se najpraktičnije za njihovu dob ipak čine obične drvene bojice.
    Flomasterima se iznacrta po sebi, robi, namještaju, zidovima...tako da sam od njih brzo odustala.

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

kupit ću neki "markirani" plastelin

Crtamo sa drvenim bojama,ali za sada ne traje dugo,maximum 10 minuta,on malo šara,a onda mu ja moram crtati ono šta on zapovijedi
    Flomasteri može,ali kad sam uz njega da ne bi bilo po svemu,jer nemam živaca za pranje cijelog stana!

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

A sto se tice crtanja, tek su nedavno poceli pokazivati intres za crtanje.
    Crtamo s bojicama i imamo jedne super male bojice ( to su od Pelikana koje se ne silje i ne trose) i genijalne su .
    Ako imate prilike za kupit , toplo preporucujem
    Inace, flomastere skroz izbjegavamo jer dok smo jos zivjeli u NJ., onda smo ih jednom izvadili i vise je bilo stete nego koristi .
    Cijeli su bili posarani i nije islo dolje s ruku, a ni s iceg drugog

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Stijena-jesu pastele "masne" bojice?

Moj sin za sada ne pokazuje neko ludo oduševljenje kreativnim stvaralaštvom (na mamu ) ali pošto dolaze hladni dani,a ne želim da stalno navlači aute i vlakove po zidovima,mislim da je bojanje i igranje s plastelinom dobar početak!!

Imate još kakve kreativne ideje ??

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

masnije su od drvenih, ali naše su dosta "suhe" što će reći kad ih primiš u ruku ne razmazuju se

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

mi crtamo bojicama i pastelama i slikamo vodenim bojicama, već sam spremila par radova vodenim bojicama
    (one se super čiste sa svih površina) a najgore što nam se desi je da ivan prolije ono malo vode u koje moči kist

jednom prilikom sam kupila plastelin, običan ali neotrovan, sve je bilo masno
    imam nekakvo malo pakiranje play d. ali još nismo isprobali

ivan je u vrtiću a ja nadoknađujem slabo nočašnje spavanje, danas se nije ni rasplakao, samo je napravi ofacu pri ulasku, a teta je jučer rekla da je bio super i da sa wc-om sve štima
    evo opet ispada da se tjednima sikiram bezveze

jučer sam bila kod zubara, popravljala umnjake, ajme majko moja, nisma znala kuda sa jezikom, dobro smo s enamučile i zubarka i ja, a rezultat je danas ukočen jezik, sva sreća da s njim ne tipkam

psih. se pripremam na uzv sutra i moguća iznenađenja, evo baš jedna jesenjska trudnica u 28. tjednu saznala da je ipak dečko a ne cura kako su joj cijelo vrijeme govorili

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Yasmin ~~~~~~~~~~~~~~~~ da bude cura (iako prvenstveno da sve bude ok)

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

i mi isto za curu, za curu :D :D :D

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Dok sam bila trudna s Lukom, do tridesetog tjedna je bio cura .
    Yasmin, mi smo isto za curu :D :D

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

I mi bi curu...

mama27, ajde vidi kako se zovu te Pelikanove bojice? Ako imaju neki poseban naziv uopće.

yasmin, spremila si nekoliko radova?! :shock: Mi još nismo ni blizu radova... Zapravo, da moram opisati što to Lovre 'crta' - ne bi mogla.

U pričuvi imamo one boje za crtanje rukama. Mislila sam mu pustiti da ostavi 'pečate' na zidu svoje sobe, ali nikako da se odvažim. A i soba mu se (ponovo) pretvorila u skladište.... Stvarno ćemo se morati pozabaviti time. Nekako računam da ću mu iz Ikee donijeti onaj tepih na autiće (kao što vi imate, yasmin) pa da će to biti The Day.

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Mare-ne sekiraj,ni mi još nemamo galeriju slika ,ali zato ja imam svoje crteže iz vrtića,mama mi sačuvala...
    Da to vidite na čega liči ....a što je najgore,i danas ne bi bilo puno pomaka na bolje uopće nisam za likovnu umjetnost

Za drugo dijete (ako ga bude ) ja najiskrenije ne znam šta želim,mislim logični slijed bi bio curica,ali ne znam.....bilo bi mi potpuno svejedno

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ma mi to za bebu od yasmin navijamo da bude cura!
    Iako, ako ćemo potegnut tu temu... Nemam pojma što bi ja. Na primjer, za Lovru sam bila sto posto sigurna da će biti curica...

A o mojim umjetničkim sposobnostima bi se također dalo raspravljati. Pritom mislim na sve oblike umjetnosti...

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

vidim da me se proziva

ponovili se i mi u slapice danas :D .... trazili gumene cizmice za vrt ali nema br.26 niti 27 (meni se to redovito dogadja kad nesto dodjem kupit da je bas broj koji meni treba rasprodan )

da se vratim na temu pelena, gacica i pisa....kako ih staviti u gace ili pelenu?
    sjecam se da je moja mama brata povijala "pisa na gore"
    meni je babica pokazala da se stavlja u pelenu "pisa na dolje" pa pretpostavljam da ce tako i u gacice....ako ne bude: navuci gace a pisa nek se sama namjesta

a sad o plastelinu:
    i mi imamo taj "jestivi" al evo do sad nisam znala da je jestivi
    vec dugo se igramo sa njim i Kristijan uziva u tome
    dobio ga je jos za rodjendan, nisam bila bas odusevljena kad sam vidjela taj poklon jer sam odmah pomislila na ciscenje
    panika bez veze!
    super se da pokupiti sa svih povrsina
    juce je ugazio carapicom u povelik komad a ja to prekasno skuzila
    skinila sam rucno koliko je islo
    danas oprala carapice u masini i sve ok

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ma mi to za bebu od yasmin navijamo da bude cura!
    Iako, ako ćemo potegnut tu temu... Nemam pojma što bi ja. Na primjer, za Lovru sam bila sto posto sigurna da će biti curica...

A o mojim umjetničkim sposobnostima bi se također dalo raspravljati. Pritom mislim na sve oblike umjetnosti...
    Kužim,i ja navijam da kod Yas bude cura,ja samo kažem da bi mi bilo svejedno. I ja sam bila 100 % sigurna da će Roko biti curica,i kad mi je dr. na uzv rekla da je dečko,ja izašla van i nazvala mm-a i tako počela plakati što nije curica,da se on uplašio da nešto nije u redu....a jesam bila blesava .....ti trudnički hormoni

A i kod mene općenito umjetnost nije jača strana,iako bi to jako voljela
    Nadam se da će Roko nešto naslijediti od tate koji crta fenomenalno!

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

yasmin nek sve bude ok

ja i tako ne vjerujem uzv, nego tek kad vidim 8)

i da taj plastelin sto imamo je ustvari "set za frizerski salon"
    pa tako ima stolica, skare i 3 figurice kojima se moze praviti frizura
    figure imaju rupice na glavi pa kroz njih guramo plastelin koji izlazi u tankim rezancima pa vam to onda lici na kosu, a mi ju osisamo ako nam se ne svidja da je predugacka....
    mi redovito pravimo frizure teti, ujki, mami i tati (tatu je najlakse )

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

i ja sam nekako dok nisam saznala da je patrik dečko priželjkivala curicu, ali čim sam čula, preokrenula sam film i to mi je bilo tako normalno da ću imat dečka
    a i moj se skoro pretvorio u curu jer drugi put kad se mogao vidjeti spol kaže meni ginić: "što smo ono prošli put rekli?", kažem ja "pa da je MOŽDA dečko", a on će na to "E, NIJE". Ja :shock: :shock: :shock: kak sad nije, a tek sam se privikla da je, a kaže on "e pa nije MOŽDA, nego je SIGURNO"
    toliko o vickastim doktorima koji se igraju živcima jedne trudnice

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj haribo prvotno napisa
    i da taj plastelin sto imamo je ustvari "set za frizerski salon"
    pa tako ima stolica, skare i 3 figurice kojima se moze praviti frizura
    figure imaju rupice na glavi pa kroz njih guramo plastelin koji izlazi u tankim rezancima pa vam to onda lici na kosu, a mi ju osisamo ako nam se ne svidja da je predugacka....
    mi redovito pravimo frizure teti, ujki, mami i tati (tatu je najlakse )
    ...mraaaaaak, ja bi to, di se to kupi u dojčlandu, moram si to nabavit sad kad idem u berlin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Mi nismo pitali za spol. Jednostavno sam zaključila da je cura jer "kako može iz mene ženske izaći muško". Ne pitajte...
    Par dana prije poroda nam je palo na pamet da je možda ipak dečko pa haj'mo smisliti neko ime, tek toliko - za imati u rezervi.

Stijena, ovo što spominje haribo imaš u TL.

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

ma daj, baš me razočara, a ja baš htjela kupiit u dojčlandu
    u zadnje vrijeme zaobilazim TL, nekako mi ne sjeda

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

meni je doktorica od pocetka govorila da je decko
    sve smo mi kupovali za decka prije nego sto se rodio Kristijan ali ja nisam vjerovala
    i da je rekla curica ne bi opet vjerovala dok ne vidim

MM je bio samnom kad sam radjala

porodila se ja
    MM komentira kako ima kosicu...
    a ja ulijecem sa pitanjem: "jel musko?"

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Stijena prvotno napisa
    Ma sigurna sam ja da je ovaj iz Njemačke puuuuno bolji.

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Citiraj Stijena prvotno napisa
    u zadnje vrijeme zaobilazim TL, nekako mi ne sjeda
    Maruska ne kvari "zabavu"!

to sam si ja i mislila.... da zelis kupiti u dojclandu

mogla bi biti i razlika u cijeni, ako uopce....
    K je to dobio na poklon pa ne znam cijenu
    al ako naletim u gradu bas cu pogledati

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

8)
    haribo, tnx

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

:shock: svaki dan me sve više i više iznenadite :shock:

žene nema par sati, a vi se razmašete...

pišo-u peleni dole, u gaćicama kako-god. Nedavni komentar moje mama(s ljetovanja)..onako, zabrinuto, znaš, nisam vidila da se J. diže pišo, jel ti misliš da je to u redu? a ja :shock: , mislim stvarno, šta nju muči...
    plastelin-previše sam lijena za to, nafimarila sam se s Maruškom za vijeke vjekova...al sad kad vidim što pišete i kako djeca uživaju, uhvati me grižnja savjesti pa ga možda kupim (al mislim da ipak neću). Bio je dobio jedan komplet za rođendan pa sam, nakon što ga je izgazio po tapetu i ostavio kompletan otisak u patikama, frknula u smeće!
    crtanje-najradije kemijskom, neće ni bojice, ni flomastere, samo kemijsku...a imamo novi kauč (btw, već ga je pošarao )

Yasmin-slikaj stomak od sprijeda pa ću ti reći što nosiš

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

naravno zdravlje na 1. mjestu, o tome da bi nešto moglo biti loše uopće ne razmišljam, dosta mi je bilo 1. put

a ne znam zašto mi je stalno na pameti da možda nije cura, možda predosjećam, e pa baš me zanima ima li što u tome

ma nikakvi smisleni radovi, on iscrta par crta u različitim bojama a ja napišem datum i spremim u likovnu mapu, to su uglavnom samo linije no u raznim bojama i prilično uredno pa eto da ima za uspomenu
    a što ste vi mislile da on slika konje na pojilu?

piša, ja mu obućem gačice pa kako ostane, nekad se pobuni pa si popravi sam

i ja sam potajice sa ivanom priželjkivala curicu, MM dečka, a kad smo saznali da je dečko (rezultatai amniocenteze) bilo mu je malo krivo što ipak nije cura :?

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj haribo prvotno napisa
    Maruska ne kvari "zabavu"!
    Pa popravila sam se....

Ma sigurna sam ja da je ovaj iz Njemačke puuuuno bolji.

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj wana prvotno napisa
    crtanje-najradije kemijskom, neće ni bojice, ni flomastere, samo kemijsku...a imamo novi kauč (btw, već ga je pošarao)
    Sad se valjda i Lovrine stope manje vide...

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Bokić!
    prvo: za vas cure, baš ste si dale truda s pisanjem
    drugo: izvješće iz vrtića - katastrofa, danas je još jače plakal i tete ju uopće nisu mogle smiriti. a što je najgore soba do naše su mlađa jaslička grupa i mama je jednu bebu od godine ostavila odma samog ( kao na pol sata, mi smo bili 1,5 i nje još nije bilo ) jadničak mali, pa ja nisam mola čuti Kalu, al je teta došla po mene. jedva sam ju smirila, a pustila me je da odem, nisam joj pobjegla iako me je jedna teta savjetovala možda bi tako bilo bolje, a ja sam ju samo pogledala i rekla da tako nešto ne dolazi u obzir . uh moglo bi to kod nas potrjati.
    stijena i ja vam svima želim od srca ovakvog dobricu, ljubi ga majka - podsjetilo me ovo na neku davnu seriju
    drvene bojice izbjegavamo jer ih Kala grize, a najdraže su joj kemijske i iam jedan debeli naranđasti flomaster pa nekad i s njim voli crtati ali po staklenom stolu, al dobro pa to ide s vlažnim maramicama.
    odlučila sam joj kupiti ploču pa da šara s kredama, a s druge strane su brojevi i slova na magnete i nemrem naći. prije sam to viđala non stop i još velim MM kao to ćemo joj kad malo poraste i sad nigde naći.

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

da vam napisem kako sam se ja u nedjelju navece ukakila od straha!!!!!!!!!

idemo MM, Kristijan i ja navece u 9 sati iz vrta prema parkiralistu,u to vrijeme vec je mrkli mrak
    ja parkirala blize ulazu a MM par metara dalje u ogradjenom dijelu
    kako smo se razdvajali ja svojim putem on svojim, usput mi kaze da ce naici kod svojih roditelja po neke papire....ok, ode on
    stavljam Kristijana u sjedalo, zatvaram vrata i idem na drugu stranu, otvaram vrata i u tom cujem kako netko ficuka sa druge strane parkiralista iz grmlja :shock: :shock:

sjedam brzo u auto,sva u strahu i mislim si sad cu stisnit sirenu pa nek se "manijak" ukaki....
    al mislim si opet daj da prvo istjeram na rikverc pa cu onda svirati i po gasu
    i tako idem na rikverc i kako sam svjetlom obasjala iza skuzim zenu i psa

uf dobro je....
    pricam to kuci MM a on ce na to:"pa sta mislis da ja nisam cekao i gledao za vama dok niste krenili!"

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

znala sam da će mi nešto izletit iz glave
    yasmin ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da bude sve u najboljem redu na UZV i curica
    neznam dal sam vam već pisala al ja sam Kalu nosila pod dečka do 3 tj prije poroda. MM je htio curicu, a ja dečka kad sam ga nazvala i rekla mu da je ipak curka on se tak rasplakao od sreće-trudnički hormoni da ga je šefica pustila doma jer je mislila da nešto nije u redu
    a za Kiara sam imala filing milion posto da je dečko.
    trak :D za ozdravljenje

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

:shock: :shock: :shock:
    ja sad malo čitam a moja curka igra se i skinula plene i sjela na tutu i piškila . sama od sebe :shock:

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Yasmin-slikaj stomak od sprijeda pa ću ti reći što nosiš
    ima par slikica u albumu u potpisu

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj **mial** prvotno napisa
    :shock: :shock: :shock:
    ja sad malo čitam a moja curka igra se i skinula plene i sjela na tutu i piškila . sama od sebe :shock:
    Eto vidiš,bravo Kala :D
    I baš mi je žao što joj vrtić nije od prve legao,ali bude to sve ok,kroz par dana

Haribo-u mraku su velike oči ja se bojim mraka

Mi popodne bili u Emezzeti i kupila sam Roku plastelin "Looney tunes" za 35 kn,4 kantice po 150 grama u 4 boje,super mirišu,lako se prave oblici i naravno da je Roko oduševljen :D i naravno da ga je bilo svugdje po stanu,a najviše se oduševio kad sam mu napravila hrenovku

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

crtanje-najradije kemijskom, neće ni bojice, ni flomastere, samo kemijsku...a imamo novi kauč (btw, već ga je pošarao)
    Sad se valjda i Lovrine stope manje vide...
    Stope se vide manje, al zato tragovi i friževi jučerašnje igre auto-sjedalicom po novoobnovljenom parketu , nek djeca uživaju, bit će opravdanih razloga za kupnju novih kauča i mijenjanje parketa .

Btw. jutros mi J. govori, mama, idemo po Lovru, kad će doć Lovre, prema tome, nek se oni nama vole i igraju

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Kad smo već kod dječjeg uništavanja.....

Mi smo u drugom mjesecu,malo prije Rokovog rođendana kupili mrak trosjed za puuuno para....Da vi vidite na čega to sada liči .... katastrofa,sve puno fleka od njegovih prljavih ruku,proljevanja,čokolade, a sve već puno onih mucica kao da je staro godinama a ne par mjeseci...strašno!!

Stijena-kaže Roko upravo iz čista mira:"Bio je Patrik tamo na moru,na Cresu" i kraj priče,nešto mu došlo

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj traktorka prvotno napisa
    Stijena-kaže Roko upravo iz čista mira:"Bio je Patrik tamo na moru,na Cresu" i kraj priče,nešto mu došlo
    nije to ništa, patrik kad god vidi bilo kakvog plavog dečkića, a pogotovo dole na moru, kaže: došo Roko!

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

A jeste zanimljive danas

Ajde onda novo pitanjce-s čime se vaša djeca najviše vole igrati? Dakle, koja igračka/igračke?

I da odgovorim odmah-Roko već neko duže vrijeme obožava vlakove i sve vezano za njih;lokomotive,vagone,pruge,rampe i sl.,čak se i sam zna dugo igrati s tim.
    A naravno i autići,o tome ni ne moram!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •