Vidiš,vidiš-aj Haribo stavljaj fotke
Stijena-može sad opet neko pobrojavanje,mislim nas plavuša
A i dugo nas nisi svrstala po nečemu-baš mi je to fora
Vidiš,vidiš-aj Haribo stavljaj fotke
Stijena-može sad opet neko pobrojavanje,mislim nas plavuša
A i dugo nas nisi svrstala po nečemu-baš mi je to fora
potpisujem i dodajemtraktorka prvotno napisa
i to zgodna plavuša
btw i ja se nakon izleta u tamnije vode vratila među plavuše
traktorka prvotno napisa
e jesi biserka, po čemu da nas svrstam? po šifri boje za kosu?
![]()
![]()
Ja svoju iskreno ni ne znam pitat ću frizerku drugi put
![]()
![]()
![]()
Tebe sam ja podrazumijevala u plavuše (a kad si bila tamna,sram te biloyasmin prvotno napisa
)
Po onome koja ima veći izrast,pa pramenove,pa dužinu koseStijena prvotno napisa
![]()
![]()
Mislila sam generalno opet neko svrstavanje-po bilo čemu 8)
E super, ajmo sad sve ravnala u ruke i mjerit izrast i dužinu kose. Info molim na pp da ne uzurpiramo topic.traktorka prvotno napisa
Sve s pramenovima lijevo postrojs, a farbane - desno! Prirodne (ako ima i takvih) u sredinu - nema miješanja!!!
iskreno traktorka, mislim da ovo neće hodat, jel i ja spadam k vama, ti bar znaš iz prve ruke?
yasmin prvotno napisa
![]()
i ja sam nekoć imala izlet u tamne vode...vrlo bezvezan, ružnjikav![]()
![]()
Sve koje su u duši plavuše su prave plavuše![]()
![]()
A ja sam u srednjoj školi imala izlet u narančasto :shock: prvo se obojala u slonovu kost :shock: pa naravno ispala albino,pa da "smirim" situaciju,stavila neku smeđu koja me dovela u izgled mrkvestrašno
Ne mogu se ni zamisliti s nekom drugom bojom na glavi 8)
Stijena-ništa onda,čekat ćemo postrojavanje do neke druge prilike
A njemica i bivša njemica OPET zabušavaju![]()
![]()
ja iskoristila guzvu i malo odspavalatraktorka prvotno napisa
![]()
nisam nikad bila plavusa
najradije bi svoju prirodnu boju al predugo mi cekat da izraste ovih mojih 55 cm duzine 8)
obozavam dugu kosu
samo sam jednom imala kratku
bio je to :shock: za sve
dobro je izgledalo ali sam jedva cekala da mi naraste!
Bokić!
uh wana jedva sam ja to otvorila i onda neke slike se odma vide a neke još moram kliknut na onu kokoš![]()
al sve u svemusličice mrak
vrtić danas ništa jutros Kala povračala. sinoć je klopala čokolino, meni se sve čini da ću joj ga morati izbaciti, izgleda da joj ne paše toplo mljeko ( ja ga isto nesmijem odma mi je zlo ). javili smo se tetama i rekla nam je da ako mi nije sila bolje ne zbog druge djece, a tako sam si i ja mislila slučajno ako je opet crjevna viroza.
dođe mama s ručkom kuhala kiseljo zelje sa suhim meso i da Kali na takav želudac i djete opet blju blju. misli svaki komentar je suvišan![]()
prije spavanja najavila mi kakanje i kakala je u tutu :D , pitala sam s tetama i one su rekle da ako krenemo da smo natrpamo puno gačica i trenirkica pa da ju mogu presvući i da će onda malo više obratiti pažnju na nju zbog wc-a :D . ma tete su nam zakon
Super za tete
A za Kalu ~~~~~~~~~~~~ da nije ništa
A bolje da ne komentiram baku![]()
ma mislim zbilja kak ste brze, al dobro 2x sam malcu morala mjenjat pelenu za vrijeme pisanja,mlac samo u čistu pelenu kaka
ovo koda sam ja pisala samo je to bilo u 8 razreduA ja sam u srednjoj školi imala izlet u narančasto prvo se obojala u slonovu kost pa naravno ispala albino,pa da "smirim" situaciju,stavila neku smeđu koja me dovela u izgled mrkve strašno
ja sam sad malo šatirana imam i crvenih pramenova, pa napred pravih plavih po kojima mi je frizerka dodala po sredini takvih plavih a svjetlo smeđa iza. da prije dva mj kosa do guze, a sad do pol leđa pa sad me sještajte kam hoćete, al da se zna u dušiplava
wana slikice su super!
a takvu frizuru smo i mi imali u proljece![]()
sad se mislim da ga opet ne sisam do proljeca![]()
ja sam ti jako blizu njega al baš neku preporuku nemam, slabo šopingiram u zadnje osim u TL tamo imaju sad i akcije i veliki izbor. Kali sam kupila trenirkicu za 70 kn, sad nedavno sam kupovala nečakinjama, al ima i za dečke to sam samo malo škicnula jer mi je Kala počela bježati pa nisam imala vremena. na katu ima dučan s dječijom robicom , ime - ubi me. e sad sam ti fkat od pomoćiAndrejaMa prvotno napisa
:/
i mi prijavljujemo![]()
našim tetama
patrik je počeo bar piškiti u vrtiću na kahlicu i jučer su ga samo jedanput presvlačile i to kad sam ja već došla po njega jer se gosponu jelte prikakalo, a to u vrtiću još uvijek ne ide. Ipak dijete očito treba steći povjerenje prema nekome da bi ga tražio na wc :/
Doma po tom pitanju i dalje sve savršeno :D (jedino ujutro se još popiški u noćnu pelenu).
sve u svemu tete kažu da nam sad samo treba malo više strpljenja za njega i puno presvlačenja (tj. više njima jer mene doma uvijek sve traži i nije imao nezgodu tjedan dana), a ja mu u vrtić furam cijeli kofer (već mi ponestaje čiste robe, pa ako netko ima još što čisto u veličini 86-92 nek pošalje![]()
![]()
, traktorka da jutros nisam imala one bokserice ne bi mu imala što poslat za presvuć
![]()
).
Ostajanje u vrtiću još uvijek koma, ali sad kad smo prešli na taktiku "ostavljanje s vrata, pusa i bok" ipak to sve nešto kraće traje :/
Ajde baš mi je drago da ide na bolje! A jedino sam se bojala da će mu boxe biti male,super da nisu :D
Mi već danima ratujemo s garderobom,stalno nešto moramo kupovati,a da ne spominjem da sam mu preko ljeta na sniženjima stalno kupovala.
Evo jučer morala otići u Ciciban po pamučnu kapu jer je vjetar bio ajme...
A sad mu moram uzeti i mont jaknu,kožnu frajersku srećom ima od prošle zime,pa nove cipele za zimu treba,a i neke debele hlače. Bankrotirat ću...a gdje sam tu ja![]()
Morat ću po novu karticu kao Vlatkica![]()
ma šta bi mu bile male, pa ipak je to četvorka, čak su mu i malo velike, ali to tako njemu mora biti jer tkad nosi gaćice stlno ga nešto buba (tiska), pa ih skida i hoda gologuz![]()
![]()
I nas to čeka ali su srećom prošlogodišnje zimske jakne dobre i ovu godinu pa to ne moramo :D !traktorka prvotno napisa
Mene spašava blizina Italije i što mi sveki radi tamo pa donese svaki put nešto a i ja se zaletim često i nađem svašta i to povoljno.
Cipele su ipak najskuplja stavka u cijeloj priči a ove godine moramo kupiti i komplet za snijeg.
Lea je prehlađena i jadna se muči već nekoliko noći, budi se nin stop, plače..... Uzmem je sebi i podignem joj glavicu pa se smiri i odspava tako, mm i ja smo koma.
~~~~~~~~~~~~~~~ da brzo prođe
uh točkice,nadam se da neće dugo,grozno je kad im se začepi nosić pa ne mogu disatidržite se!
A pošto moj raste kao mala gljiva,sve moramo kupovati novo, meni sestra šalje robu iz usa ,ali sljedeća tura je tek krajem 11-tog mjeseca kad se vraćaju roditelji od šogija pa će nam oni dofurat,baš se veselim.
još jednom, svima**mial** prvotno napisa
za moju nespretnost glede slika i dotičnih kokoši u njima
![]()
Al kad me Maruška uredi, ponovno ću Vas pozvati da nas pogledate![]()
Danas ludnica na poslu pa nisam ništa stigla...
do ponedjeljka
Meni je općenito već dosta tih njihovih veličina,svaki proizvođač ima drugu veličinu. Recimo Rokove su gaćice uglavnom 6 pa gdje tu ima logike :? ,mislim stane i u manji broj ali ga stišće guma.Stijena prvotno napisa
A recimo ima i boxe dvojku,pa ti budi pametan..
Najgore mi je kad me u trgovini pitaju koja mu veličina trebatreba mu nešto u šta stane,a ne taj i taj broj
![]()
I onda su još negdje veličine po centimetrima a negdje po godinama, mislim stvarno too much za jednu plavušu![]()
ti si bar znala album napravititraktorka prvotno napisa
![]()
mi cemo isto ove godine nesto manje potrositi na garderobu jer mu dosta stvari moze jos od prosle zime: samtana jaknica, odijelo za snijeg koje je prosle zime 2 puta obukao...nadam se da ce ga ove godine vise iznosati....
jedino nam treba nova obuca, nesto malo majica i obavezno bar jedne jeans hlace nove
ja sam stvarno zbunjene kad mu biram stvari po brojevima :?
prekjuce u H&M gledam hlace i skuzim da su krivo prisili broj![]()
(broj 98 odgovara velicini 74) pa ti sad kupuj po brojevima :/
ako je pravljenje albuma do boje kose nista mi drugo ne preostaje negowana prvotno napisa
![]()
![]()
Vraga sam znala,pomogli mi šalabahteri i mm,a i na početku njegov prijatelj...
Toliko koliko sam znala![]()
joj kako smo nisko pali!
pa evo podizem nas...
a vidim vikend je pa se svi razbjezali![]()
MM na nekoj vecerici a ja evo na RODI a gdje drugo![]()
uspjeli smo predvece malo izaci van, kisa stala, al hladno je....brrrrr
Jutro!
Haribo-ja se jučer nisam javila iz principavidim nitko neće,pa i ja mudro šutim
![]()
Vrijeme je i nama koma i jedva čekam opet malo sunca!
Imam opet pitanjce za vas ,ali moram popiti kavu dok još Roko spava pa se čujemo kasnije![]()
ma i ja sma tu, samo ne znam što bih pisala
osim što sam se probudila u pola 7, a ivan tek u 9, taman kad sam mislila malo još otspavati
Bokić!
evo samo kratko da vas pozdravim.
jučer me sveki diskonektala pa nisam mogla k vama. Kala se oporavila malo sam ju na djetu stavila da se smiri želuček.
jučer smo cijeli dan bili bez pelene i bez nezgode i bez da joj ja išta kažem
sad mi pao poziv na kavu pa idemo malo jer već ludimo doma od ove kiše, a i da isprobamo kako funkcioniramo vani bez pelene. tipkamo se poslje
Evo pitanjce:
Šta najviše ne volite kod svog djeteta? Bilo što! Od cendravosti,hranjenja,presvlačenja,karakter...št a god.
Meni najviše "smeta" Rokov temperament-u sekundi explodira za glupost i ako to nešto ne dobije onda je smak svijeta. Naravno da ne može sve dobiti i da onda slijedi dugačko objašnjenje zašto on to ne može dobiti,e sad...nekad je lako,a nekad je tako tvrdoglav![]()
Srećom,ta explozivnost kratko traje,ali je vrlo česta,pa za to treba imati puno energije,koju imam sve manje....
Naravno,isto tako mislim da je to i nasljeđena osobina jer smo i ja i mm takvi,pa je nekad zaista teško obuzdavati sva 3 temperamenta istovremeno![]()
Svjesna sam da je on još mali i da će to s vremenom sjesti na svoje,ali eto,to me baš muči,pa da podijelim s vama![]()
Mial-bravo za Kalu i samo nastavite tako :D
Yas-samo ti nama piši,štagod![]()
ajme opet nikog nigdje! :shock:
dakle :smajlićponosnamamakojaparanosomoblake: niti n od nezgode, piškili u wc u centru, 2x u bircu, pa krenuli doma tražila kakati i to obavili u travici. prekrasno, čak mi je zaspala u kolicima i nije se popiškila, a ja ponjela za 3 x se presvući. spavala je jedno pol sata do 45 min. to je za nju premalo, a kad smo došli doma se probudila i gotovo. e i onda je bila preumorna popodne i piškila gdje je stigla, al nikako pogoditi pravo mjesto.
pitanje:
da li i vaši kad su preumorni ili samo umorni dožive nezgodu ili je to zato jer smo ipak na početku?
mene ubija Kala sa svojim ignoriranjem kad joj nešto objašnjavam. kako se mala mustra napravi gluha pa vi to nemrete vjerovati ja tad neznam jel bi plakala il bi se smijala?! i naravno njezino vrištanje- e tad mi tlak skoči na milion jer je to baš kad nam braco zaspe, al i on se naviko pa više ne plače čak se i ne probudi, a ja ju ignoriram jer tak najkraće traje. trudim se skulirati, ali zbilja je teško.
točkica nadam se da ste dobro i šaljemo ~~~~~~~~~~~~
mene dosta s robom izvlači šogica. ona ima dvije curke i stalno im kupuje robicu tako da puno toga zapadne i nas , a nije baš da se vidi da je nošeno. evo baš jučer sam išla jednu kutiju raspakirati i tamo nam bilo 11 trenirkica i hlačica :D a ja kukala sama sebi kako nas vrtić snašo nespremne. Ipak je tako lakše, a pogotovo sad na odvikavanju od pelena, a i tete u vrtiću su nas molile da im ne oblačimo novo zbog crtanja i igranja vani pa da se djeca mogu opustiti.
a sad me samo probajte srolati![]()
![]()
![]()
![]()
Tnxs Mial na dugom izvješću...ja čekam cijeli dan ali nikog nema,ni traga ni glasa![]()
Pa šta vi ljudi raditenigdje nikoga ,baš nam je otužan naš mali forum
![]()
Roko ostao spavati kod bake,a mm me siluje sportom na tv-u![]()
Mial-što se pelena tiče,uopće ne znam što bih ti savjetovala :/
Možda Kala testira svoje i tvoje granice,očigledno je da ona zna kada treba tražiti piškiti i kakiti,a zašto joj se događaju nezgode-nemam nikakvu ideju....Roku se zaista nikada ne omakne i uvijek prijavi bez problema i zaista se smatram sretnom![]()
to sam i mislila!traktorka prvotno napisa
samo sam malo navratila moram nesto obaviti pa se javim kasnije i odgovorim na pitanje![]()
uh bila kod proljetnica na 0-1 pa ih nikako isčitati
Trak- al baš te nezgode su kad je umorna pa sam mislila da to ima veze, jer kad je pop naspavana sve 5.
al sad je to to i nema povratka ja sam sad odlučila sa sobom ,a ona mi je pokazala da zna i može i nema povratka :D . imam ja kome kupovati pelene, a njeno će sad za vrtić![]()
ja cijeli dan pospremala a onda smo išli kod kumčeta koje je slavilo 2. roćkas
mial, ivanu pobjegne,ali samo par kapi kad je jako zaigran ili kad se rasplače
sa kakanjem nemamo nezgoda, čak smo i proljev odradili bez problema
tu i tamo mu se desi dok spava da se popiški
obožava piškiti i kakati kad sjednemo negdje na kavu, i to me traži i po 3 puta i uvijek može barem malo :/ a ja luda s trbušinom po uskim wc- ima
najgora ivanova osobina mi je kad cendra bezveze, no to nije često, i najčešće nije bezveze, ili je gladan ili umoran a ne izjašnjava se,
cendra i kad ne može nešto sam, ja mu pomognem, nije problem ali on se ponekad uopće ne potrudi već odmah počne cendrati, i to mi je koma
i ponekad nekoj djeci, zapravo samo svom bratiću, s kojim ima napet odnos jer ga ovaj udara, neda svoje igračke, a ovaj baš namjerno posegne za onim što ivan najviše voli (mali ujnin provokator)![]()
a ivan u histerični plač, s drugom djecom je totalno drugačiji...
i još ne volim to što neće probati neko novo jelo, i jako je probirljiv
ajme, sad sam jako puno toga nabrojala![]()
Tako i Roko,samo bi išao po wc-ima po lokalimayasmin prvotno napisa
i onda mu je super stalno prati ruke,pa sapun,pa sušenje i tako...a kava se popije u pauzama obilazaka wc-a
jedino što ja nemam stomak pa mi je lakše ali me to nekad baš živcira. A i zadnje vrijeme ga je to popustilo malo,na sreću. Jedino mi je sad bed dok skinem sve s njega,lako po vrućini,samo kratke hlačice,gaćice i majica bez rukava,a sad ...
![]()
Yas-vi ste još na cendranju,to i nije tako loše naspram erupcije osjećaja koji iz Roka proizlaze![]()
![]()
Nisam plavuša, mada sam bila, ali wana ja nisam uspjela otvoriti slikice :/
trak, Roko je stvarno velik. Lovro je oko 98 cm, 15 kg, br cipele 23-24
Šta volim kod Lovreka
Jako je vedro dijete, zna se pomazit, nije agresivan. Društven je jako.
Kada odjednom dođe do mene, zagrli me, poljubi i kaže "draga"
Šta ne volim
Njegove ispade bijesa, vrištanje, lupanje glavom u pod/zid kada ne dobije ono što želi tog trena
Cendranje kada mu nešto ne ide od ruke, kada je pospan, kada nezna šta bi od dosade
I napokon, počeo je sam hodati. Jako je nespretan i šlampav, ali bitno mi je da je počeo.
IdentičnoPaulita prvotno napisa
I svaka čast i bravo za hodanje :D :D :D
A i dimenzije su veeelike![]()