Citiraj wana prvotno napisa
Ponosno objavljujem kako sam, unatoč svojoj "nepismenosti", uz svesrdnu pomoć kolegica s neta, stavila fotke u potpis pa pogledajte :D :D

Stijena-pametna glavica sve zna, samo mu dajte još malo vremena (tete pogotovo )
ja bih rado pogledala ali imam samo imena albuma a kada kliknem na njih nema slikica? :?

stijena
i meni se čini da samo treba vremena, mogu misliti da je teško...
niti meni nije jasno to mjenjanje teta u vrtiću i kod nas se događa slično no ne u našoj grupi sva sreća
npr. od frendice mali je iz našeg objekta prešao u totalno novi, sa noim tetama, dobili su i neku novu djecu i pripali pod novi vrtić, soba im je u prizemlju jedne zgrade pa nemaju niti dvorište :shock:
sada će moliti da im grad uredi livadu preko puta ceste da imaju gdje ići van, a znate kako su oni ažurni, djeca su im zadnja rupa na svirali
ljuta sam samo kad se sjetim

haribo imamo iste tabise

a ja danas sve naopako, ivan se probudio u 6 pa ga je tata prije posla odvezao u vrtić jer je vrijeme koma, ja to inače obavljam s njim pješke ili s kolicima
inače ga uvijek ja vodim jer onda ostaje skoro 2 sata kraće, no nemmamo dva auta pa nam je po lošem vremenu to jedini način, a i tako će biti cijelu zimu kad dođe beba
dakle zaspala sam ponovno u 8 i probudila se iza 10
mogla bih svakih 4-5 sati spavati po sat-dva, to bi mi bilo idealno jer po noći ne mogu otspavati u komadu više od 5-6 sati
:/