Mene nije dugo bilo i nisam sve ni pohvatala

Yasmin, :D :D :D super za curicu i ja se potajno nadam, ali bitno je da je sve uredu, a biće to mala kapitalka....

Stijena, iskreno ne znam šta da ti kaže. Znam kako ti je, ali eto mi nekako bolje podnosimo povratak u vrtić iako nismo išli tri tjedna. Prvi tjedan je stalno plakao, me je boljelo i ja sam plakala....sada već je drugačija priča, bitno mu je da me ujutro dobro izljubi i da mu kažem da ću doći po njega poslije podne i on ode i ne okrene se za mnom. Doduše kod nas je sve ostalo isto, ista "raja", iste tete + 2 nove, nešto nove djece, tako da mu nije bio šok, iako je bio malo ljubomoran na novu djecu. Ja bih ti rekla da izdržiš, jer je Dino radio isto što i Patrik znači čim otvori oči kaže da neće u "školicu", vidjećeš stvarno da sve dodje na svoje.

A tete , ne nosi pelenu djete odlično zna da traži tutu i neka se malo pobrinu da ga presvuku i da ga malo češće pitaju.....za to se ne brini, šteta bi bilo da se opet vrati u pelene iako ja mislim da to više nije ni moguće, vidim to po Dini

a svim ostalim ZPB-ici sorry ako sam šta bitno propustila