ajme opet nikog nigdje! :shock:
dakle :smajlićponosnamamakojaparanosomoblake: niti n od nezgode, piškili u wc u centru, 2x u bircu, pa krenuli doma tražila kakati i to obavili u travici. prekrasno, čak mi je zaspala u kolicima i nije se popiškila, a ja ponjela za 3 x se presvući. spavala je jedno pol sata do 45 min. to je za nju premalo, a kad smo došli doma se probudila i gotovo. e i onda je bila preumorna popodne i piškila gdje je stigla, al nikako pogoditi pravo mjesto.
pitanje:
da li i vaši kad su preumorni ili samo umorni dožive nezgodu ili je to zato jer smo ipak na početku?
mene ubija Kala sa svojim ignoriranjem kad joj nešto objašnjavam. kako se mala mustra napravi gluha pa vi to nemrete vjerovati ja tad neznam jel bi plakala il bi se smijala?! i naravno njezino vrištanje- e tad mi tlak skoči na milion jer je to baš kad nam braco zaspe, al i on se naviko pa više ne plače čak se i ne probudi, a ja ju ignoriram jer tak najkraće traje. trudim se skulirati, ali zbilja je teško.
točkica nadam se da ste dobro i šaljemo ~~~~~~~~~~~~
mene dosta s robom izvlači šogica. ona ima dvije curke i stalno im kupuje robicu tako da puno toga zapadne i nas , a nije baš da se vidi da je nošeno. evo baš jučer sam išla jednu kutiju raspakirati i tamo nam bilo 11 trenirkica i hlačica :D a ja kukala sama sebi kako nas vrtić snašo nespremne. Ipak je tako lakše, a pogotovo sad na odvikavanju od pelena, a i tete u vrtiću su nas molile da im ne oblačimo novo zbog crtanja i igranja vani pa da se djeca mogu opustiti.
a sad me samo probajte srolati