-
Sad bih trebala "kuc-kuc" ali klinci su oboje prohodali malo iza 12 mjeseci, progovorili s 18, Daniel priča ko navijen, zna već dosta pjesmica (sad ima malo više od dvije godine). Paula ide u školu, i zasad je sve super (naučila je čitati i pisati prije škole).
I da, ja sam imala rizične trudnoće koje opravdavaju češći ultrazvuk; I mislim da uZV ne treba raditi bez veze (mislim snimati bebu na svakom pregledu tako da se mama i tata vesele) -to je dijagnostička pretraga, a ne zabava, makar je mene svaki uZV jako veselio.
Ja sad ne znam točno kakav UZV se koristi u medicini- mi u labosu imamo i UZV sondu koji ima takvu snagu da "razbije" molekulu DNA (koja je osnova genetskog materijala), a imamo i UZV kupku u kojoj bi mogli tri dana držati tu otopinu, pa se ništa ne bi dogodilo-hoću reći da postoji UZV različite frekvencije i različite amplitude i da to onda ima različit učinak na stanicu. A ja vjerujem da se u dijagnostici ne koristi UZV koji ima toliku snagu da uništi pola fetalnih stanica. I mislim da se njega ne treba panično bojati, ali da ga treba koristiti u razumnoj mjeri.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma