-
Ma, nema panike. Okruženi smo raznim štetnim utjecajima iz okoline, zračenjima itd. o kojima ni ne razmišljamo kak djeluju. Ja se trudim koliko mogu otkloniti sve što bi moglo eventualno štetno utjecati, pa se onda ne brinem zbog nekoliko pregleda ultrazvukom previše.
Nisa, pročitala sam sve tekstove. Ne znam tko je autor i odakle podaci, ali npr. primjetila sam jednu zastarjelu informaciju. Odnosi se na transabdominalni ultrazvuk -piše da se mora imati pun mjehur itd. Čula sam da se to nekad moralo a mislim da neki soc. gin. još uvijek to traže. Moj dr. kaže da to vrijedi samo za nekvalitetnu i zastarjelu tehnologiju koju on već odavno ne koristi. Moćda i to ima neke veze...
Važno je zapamtiti da u ovo vrijeme još ne raspolažemo znanjem kako izlaganje UZV, čak i na veoma kratko razdoblje, može utjecati na majku – ili fetus. Iako mnogi liječnici i medicinski tehničari vjeruju da je ovaj postupak bezopasan, u tijeku su široka ispitivanja koja istražuju njegova djelovanja na genetsku strukturu, razvoj fetusa, hematološka i vaskularna stanja, imuni sustav itd. Budući da je to istraživanje tek počelo, prerano je izvlačiti konačne zaključke.
Što se tiče spermiograma, svašta smo poduzimali
, ne znam da li smo ga uspjeli popraviti ili se jednostavno dogodilo čudo s onak lošim jer se MM-u nije dalo ići raditi spermiogram nakon što sam zatrudnjela
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma