-
Premirna beba
Curke jučer i danas mi je beba abnormalno mirna,ne osjetim je cijeli dan,samo ujutro prije nego se dignem iz kreveta.Prije je bila stvarno živahna bebica pa sam se uplašila da joj se nešto nije dogodilo.Prije 3 dana sam bila pod stresom,plakala,je li možda od toga???
-
ima faza kada se beba zna smiriti a i kako raste ima sve manje mjesta pa ju ne čuješ tako jako
da ti bude lakše otiđi kod dr na kontrolu
-
i kod mene je bilo tako i zna biti takvih dana...beba jednostavno pava, a vjerovala ti ili ne, one se micu iako ih mi ne osjetimo.... osjetimo samo ono ratezanje, igranje i okretanje.... a posto beba raste nema vise toliko puno prostora i nema kamo cijelu nogicu ili rukicu pruziti... nadam se da kuzis sto ti zelim reci...
kada sam ja napravila citavu uzbunu zbog toga i otisla na pregled, doktor me he odmah stavio na ultrazvuk i beba se stalno pomicala a da ja bas nista nisam osjetila....
zbog svog mira dobro bi ti bilo da odes na jedan pregled.... ali uvjerena sam da je sve uredu
-
Slazem se s curama, otidi na pregled samo da se smiris ali definitivno se slazem s tim da bebe nisu svaki dan jednako aktivne. I ja nosim malog nogometasa koji me stvarno zna dobrano izudarat a ipak ponekad miruje dan-dva i osjetim ga samo dok se malo protegne.
-
Ako to potraje, svakako odi na pregled.
-
I moj ima takve faze-jednom se nije micao čitav dan.MM došao doma s posla a ja u suzicama.Završili na hitnoj na uzv-u u 8 navečer.Naravno ,bilo je sve ok,samo se dečku baš nije micalo(micao se jako slabo tako da nisam niti mogla osjetiti pokrete).A onda u 23 h -tulum-nije se satima smirivao.
Tako i sada,nekad par jadnih okretića dnevno,a nekad tulumari.
No,ako ti intuicija govori da trebaš ići na pregled,idi(bolje da uzalud odeš neg da se dogodi nešto).
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma