...otvoriti ovaj topic jer sam danas bila na UZV i sve je OK.
Dakle, MM i ja smo u braku nešto manje od 8 godina i isto toliko pokušavamo dobiti bebu. Prije 7 godina smo već saznali u čemu je problem - oligoasthenozoospermia. Nakon toga slijede folikulometrije pa klomifenski ciljani odnosi pa HSG pa pauza od 2 godine (uzrokovana malodušnošću - ono - zašto baš mi).
Tek prije manje od 2 godine smo se zaputili na SD. Dr. je odmah rekao da je to za IVF, ali kako se čeka godinu dana, probali smo inseminaciju i bingo - trudnoća od prve. Doktor se čudi, a mi u šoku sve zovemo i umiremo od sreće. Ali ne zadugo. Srce moje bebe nije prokucalo pa je uslijedila kiretaža.![]()
Nakon toga još 2 neuspjele inseminacije i dogovorena i 4.-ta kad sam došla na red za Menopure. Al' ne ide to baš tako - pokvario se inkubator pa se čeka još 6 mjeseci (tu priču već znate). Napokon sam krenula u postupak (ICSI) 6.7., dobili smo 5 js, 4 se oplodile, vraćena 2 osmostanična zametka.
Testić 10.-ti dan od ET pokazao blijedu sjenicu, beta sutradan 78 pa nakon 4 dana 370. Na 1. UZV se vidi gest. vrećica, a na sljedećem i maloDanas imamo 26 mm i u 9.-tom smo tjednu. Nadam se da će ovaj put i ostati ovako dobro.
Htjela bih reći da bi sve ovo bez vas cure bilo 100 puta teže. Hvala vam što ste tu![]()