Pokazuje rezultate 1 do 21 od 21

Tema: bolovi u ranoj trudnoći

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno bolovi u ranoj trudnoći

Evo čitam drugi topic, ali ne mogu izdržati i moram pitati. Zadnju menstruaciju sam imala 2.8. Ovaj mjesec nisam dobila, test je pozitivan i... uspjela sam biti sretna puna 2 dana. Prvo su me bolila križa, sad me boli donji dio trbuha, nije konstantno i nije izraženo. Problem mi je što prvi pregled imam tek 18-tog. Juče sam zvala da me primi prije, al veli da ne može. Ako bude hitno nek idem na hitnu :? .
    Ja inače u životu paničarim. U 1. trudnoći nije bilo ovih bolova, pa me strah. Jesu ti bolovi Ok? Inače se osjećam šugavo, malo toplo, malo hladno, malo mučno, ali zapravo me samo ti bolovi smetaju. HELP!

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

imas cijelu hrpui ovakvih postova. Da. Normalno je ako bol nije neizdrziva i stalna (i ako nema krvarenja).
    Mene su maltene od prvog dana poljele grudi i kriza po cijele dane a u trbuhu sam imala grceve koje sam pripisala cisti. Ali ispalo je da je trudnoća i dr. je rekla da je sasvim normalno da boli tj. probada

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

malo pročačkaj postove, zaista ima pno sličnih iskustava...
    čestitam

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Mislim da se ne trebaš posebno uznemiravati dok bolovi nisu jaki i dok ne krvariš kao što je gore rečeno. Mene je od samog početka boluckalo,a i dan danas me prati taj osjećaj,ali na početku trudnoće je bilo intenzivnije.

Čestitam i uživaj u trudnoći

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Potpisujem Trixie...mene dan danas zateže i boli.Doktor kaže da je to normalno

AnneMary avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

svi vele da je svaka trudnoća drugačija pa nemoj uspoređivat!
    ~~~~~~~ da sve bude u redu i da prestanu bolovi!
    Sretno!

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

mama x1, ja sam isto u ranoj trudnoći imala bolove, čak i grčeve po noći pa sam mislila da nema šanse da sve bude ok. (ipak je...)
    ali, na ovom forumu sam pročitala, i po tome sam se ravnala: svaki dan sam tokom dana mjerila tjelesnu temperaturu nekoliko puta. meni je inače normalna TT između 35,7 - 36,3°C - a kad sam ostala trudna (IVF), znaci od dana transfera, mi se kretala između 36,8 - 37,4°C. Mislim da je to slučaj kod svakoga (neka me isprave cure koje misle / znaju da nije tako) - znači da TT bude veća za 0,4 °C ili veše - ali opet ne previše od normalne TT.
    Inače, cure su ti sve rekle što se tiče bolova - više manje su normalni - bitno da nema velikog krvarenja...

~~~~~~~ da sve bude ok...

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

.... sad kad sam pričitala još jednom svoj post, čini mi se kao da sam skrenula s teme - ali sam samo htjela reći da dok je TT tako malo povišena, da nebi trebalo biti straha da neće biti u redu, makar postojali i bolovi... sory ak sam te zbunila...

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno Re: bolovi u ranoj trudnoći

Citiraj mama x1 prvotno napisa
    Evo čitam drugi topic, ali ne mogu izdržati i moram pitati. Zadnju menstruaciju sam imala 2.8. Ovaj mjesec nisam dobila, test je pozitivan i... uspjela sam biti sretna puna 2 dana. Prvo su me bolila križa, sad me boli donji dio trbuha, nije konstantno i nije izraženo. Problem mi je što prvi pregled imam tek 18-tog. Juče sam zvala da me primi prije, al veli da ne može. Ako bude hitno nek idem na hitnu :? .
    Ja inače u životu paničarim. U 1. trudnoći nije bilo ovih bolova, pa me strah. Jesu ti bolovi Ok? Inače se osjećam šugavo, malo toplo, malo hladno, malo mučno, ali zapravo me samo ti bolovi smetaju. HELP!
    ja sam imala zadnju mengu 01.08. i iste simptome imam kao i ti...u ponedjeljak idem na kontrolu...test je pozitivan ali zbog tih bolova u trbuhu,križima...uvjerila sam samu sebe da nešto nije u redu i hvata me lagano panika od ponedjeljka koji nikako da dođe...
    nadam se samo da smo bezveze paničarila i da će nam buše skupa rasti

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Eto i ja sam imala takve bolove ,1 trudnoća ko školska a 2 čista suprotnost bolovi od početka tipa kao da budem dobila pms pogotovo noću ,moj doc je rekao da mi je ta trudn. rizična ali došla sam do kraja i rodila prekrasnog sinčića.Moje je mišljenje,da se to zato i zove drugo stanje,promjena,maternica se priprema ,širi pa zato neke boli a neke ne...

D 1998.
    I 2007.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

mene je danas uzasno boljelo...
    Hvala Bogu proslo je...

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Vidite, ja na zalost nemam dobrog iskustva sa tim bolovima dolje. Napominjem da ne zelim nikoga plasiti ili unjeti nervozu jer cure su vec i rekle da je svaka trudnoca drugacija!! Od samog pocetka me je bolio lijevi jajnik i gin je stalno govorila da je to u redu. S obzirom da mi je bila prva trudnoca ja sam to tako i prihvatila. Ali kopkalo me to sto me je znalo zaboliti kao da me netko nozem pika, ma nisam se u trenucima mogla pomaknuti, ujutro protegnuti...stalno sam se pitala: Pa nije valjda da trudnoca tako boli? Nije zavrsilo dobro jer sam imala spontani u 11. tjednu. Mislim, ne krivim tu bol, jer na kraju mozda je ona bila kod mene sasvim normalna a neki sasvim drugi faktor utjecao na spontani, ali ja se samo nje sjecam.
    Ponovo kazem, nemojte da sam Vas sada ubedirala, jer svaka trudnoca je drugacija, ali mislim da Vas nista ne kosta nazvati, pitati ili cak otici, jer ako ste vi mirnije i beba je mirnija!!

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Bol je popustila. Evo danas uoce nista. Juce malo da, ali onda sam sjela i proslo je. Nije to ostra bol, vise ko menzes, ne grči, jednostavno znas da imas maternicu. Al evo bolje je, sad se normalnije osjećam. Problem mi i jeste što ne mogu giniću prije 18.tog.
    Ja sam u prvoj trudnoći imala par napada kad bih se presavinula od boli, onako baš je bila oštra. Ali ovo me plašilo jer je trajalo i baš sam nekako depresivna bila, tužna. Još je 9 dana do prvog pregleda pa se nadam da ću od tad bit mirnija.
    (Ne znam kome lažem i 1. trudnoću sam se stalno brinula, a i poslije kad sam rodila )
    Gago, sretno sutra i javi novosti!

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

mama x1, probaj se opustiti i razmišljati pozitivno. Tvoje tijelo zna šta treba napraviti i odraditi će svoje, nervirala se ti ili ne. Poznat mi je bed kad saznaš da si u drugom stanju a doc ti kaže da te ne može primiti danima. Ja sam zbog toga promijenila ginekologa (jer kod mene nije bilo 10-tak dana nego više od mjesec dana).
    Tvoje je raspoloženje normalno jer hormoni divljaju , ništa ne brini. Po tome što sam se rasplakala (a rijetko plačem) ja sam skužila da bih mogla biti u drugom stanju.
    I nemoj ovu trudnoću previše uspoređivati sa prvom, jer ćeš se samo nepotrebno brinuti, moguće je da neće biti ni približno slična prvoj.
    Drži se i odmah nam javi novosti sa pregleda.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Evo me, sve 5! Mrvica je stvarno mrvica,vidi se samo krug. Tek je 6 tjedana stara pa nema ni srčeka ni ništa. Kaže da mi je maternica postavljena prema natrag pa se slabo vidi. Za 3 i pol tjedna ću na vaginalni pa ću je bolje vidjeti. Kaže da zbog položaja maternice boli jer ima manje mjesta pa se gura. Uzeo je papu i dao uputnice za labaraorij. Eto od danas sam službeno trudna! :D

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Bravo :D

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

:D :D

smaja avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

:D :D

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

cestitam

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

čestitam od , na jednom slatkom malom

Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Evo curke čitam vas,pa me zanima da li je koja od vas u 6tj.trudnoće imala osjećaj težine u maternici ( kao da imaš težak kamen u trbuhu), a uz to i bolove u leđima.Oštre bolove i probadanja ne osjećam. Inače na UZV se vidi gest.vrećica i žuto tijelo.
    Pozdrav uz želju za što bezbolniju trudnoću.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •