Stranica 2 od 4 PrviPrvi 1234 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 51 do 100 od 157

Tema: Promjena kuhinje ili dnevnog?!?

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Ja mislim da ti je sve previše čisto i da bi ipak morala stan malo zapustiti, nabaciti kakve hlaće, majce i košulje po namještaju i di koje čarape po podu i da bi onda sve bilo ok, jer ovak iskaćeš od prosjeka i činiš nas ostale ljubomornima, hm, :/ ili samo mene, neznam.

paci avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

joj ne znam za rušenje :/ to je stvarno koma, mi smo rušili zidić od 2m*1m i bila je puna soba od 12m2 šute, cijelo brdo, prašine je bilo u svakom kutiću stana, u ladicama, ormarima, kupaoni...ma nema gdje nije bilo

ak se mora rušiti to je najbolje napraviti u praznom stanu, bez ljudi i stvari

a da je istina da bi bolje izgledalo bez zidića - bi

Ana :-) avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Opet dnevni;
    http://img401.imageshack.us/img401/7982/img0005jq6.jpg

A ova je soba uz dnevni, (tj odmah prostor koji je do fotelje), za opuštanje uz dobru čašicu
    http://img401.imageshack.us/img401/3936/img0006vk6.jpg

Sada imate uvid u cijeli moj dnevni

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj paci prvotno napisa
    joj ne znam za rušenje :/ to je stvarno koma, mi smo rušili zidić od 2m*1m i bila je puna soba od 12m2 šute, cijelo brdo, prašine je bilo u svakom kutiću stana, u ladicama, ormarima, kupaoni...ma nema gdje nije bilo

ak se mora rušiti to je najbolje napraviti u praznom stanu, bez ljudi i stvari

a da je istina da bi bolje izgledalo bez zidića - bi
    Iz tog razloga nisam za rušenje.

Rinama čini ti se da je uredno jer su mi sve stvari u ladicama

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Btw taj prostor di se popije koja čašica više je ostao onako kako ga je uredila sveki, znači ja ga nisam dirala

Maruška samo se pazi, te će ti sve zidove porušiti

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj Maruška prvotno napisa
    Kad vas je ovako krenilo...

Kad završite preuređenje Aninog stana, bilježim se sa štovanjem za svoju spavaću sobu.
    Može?
    daj odmah fotke

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

ana, a da pukneš novi stolić u dnevni boravak?
    onaj najobičniji iz ikee, za 10eura?

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Kakav stolić?

Jer ovaj stolić je inače ispod crven ali sam ja na njega zalijepila crnu tapetu da mi paše uz dnevni

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj anki prvotno napisa
    daj odmah fotke
    Krećem na put tako da ništa do subote. :/

ALi mislim da tebi i neće biti neki izazov - nema se što rušiti.

Linda avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Gledam ponovo i ponavljam- zidovi vriiiište za slikama!

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ovako danas idem malo potražiti neke crvene detalje za dnevni i možda potražim koju sliku.

Linda sviđa mi se tvoja ideja da pokrijem garnituru sa bijelim prekrivačima, ali kako će to biti bijelo kada imam Davida :/

Linda avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Nije tvoj David niš u usporedbi s moje dvije prljalice . Jednom tjedno ili po potrebi baciš na iskuhavanje i da vidiš bjeline. A kaj misliš, kako ja održavam bijele presvlake za stolce u blagovaoni? Moraš samo paziti da uzmeš 100% pamuk radi mogućnosti iskuhavanja. Meni je puno lakše održavati bijele stvari nego tamne.

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Maruška prvotno napisa
    bilježim se sa štovanjem za svoju spavaću sobu.
    Može?
    :shock: , a što fali tvojoj spavaćoj sobi???

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Linda prvotno napisa
    Nije tvoj David niš u usporedbi s moje dvije prljalice . Jednom tjedno ili po potrebi baciš na iskuhavanje i da vidiš bjeline. A kaj misliš, kako ja održavam bijele presvlake za stolce u blagovaoni? Moraš samo paziti da uzmeš 100% pamuk radi mogućnosti iskuhavanja. Meni je puno lakše održavati bijele stvari nego tamne.
    Da malo uzurpiram topic
    Nedavno smo kupili novu garnituru-narančastu od mikrofibre i već je prljava za pop***, a ja, kao VELIKI PROTIVNIK prekrivanja razmišljam o istom.
    Ajd, malo me nagovarajte, jer, ako išta mrzim, to je kad prekriveni kauč izgleda šlampavo, neuredno... sad kad bolje razmislim, poprilično je neizvedivo jer MM svaku veče izvlači kut, jer voli gledat TV, onako, razvaljen 8)
    Ništa od nagovaranja...

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Citiraj wana prvotno napisa
    Da malo uzurpiram topic
    Nedavno smo kupili novu garnituru-narančastu od mikrofibre i već je prljava za pop***, a ja, kao VELIKI PROTIVNIK prekrivanja razmišljam o istom.
    Pa kaj se to ne da oprat? Možda s onom pjenom za tepihe ili onim usisivačima na paru? Ni ja nisam ljubitelj prekrivanja. To mi je kad te dugo nema pa da se ne zapraši ili kad farbaš zidove. Bezveze mi je dati puno love za garnituru koja ti se sviđa, a onda ju prekrit nekim prnjama koje u nekim dučanima koštaju ko da su od zlata.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ana, jesi li razmišljala o policama u dnevnoj sobi, iznad TV-a, one koje se montiraju tiplama na zid - pa na njih naslažeš svakakvih kramarija, recimo mirisne svijeće u svakakvim bojama (među kojima neka bude četvrtina crvenih), knjige, drvene igračke...

U kuhinji već spomenuta promjena stakla.

Kakve zavjese?!

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Vratila sam se tužna iz grada, pokrivače bijele nisam našla, neke lude detalje također, osim vaza koje imam

O policama nisam razmišljala jer u onom kutku za popit koju čašicu imam puno polica.

Što se tiče vaza, nemam ih baš di staviti jer su u kutovima zvučnici, a opet kada David propuže to ću morati maknuti tako da opet mi to nema neki dugoročni efekt :/

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

pa dobro zakaj si ti uopće otvorila ovaj topic?

zidove nisi spremna rušiti, farbati neće muž, vaze ne bi, police isto, zastore....

samo si nas navukla

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Zidove neću rušiti

Najverovatnije ću staviti bijele prekrivače, crvene jastuke i slike.

I nemoj mi sada reći da neću ništa promijeniti

clio180 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

draga moja, dođi ti do mene! možda ti padne koja ideja napamet!!!

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Pa ne moraš slike kupovati, uvećaj vaše fotografije sa svadbe,putovanja ,Davida, itd... ili napravi par crno-bijelih.Mislim da bi ti one super upotpunile zidove, jer ti stvarno treba malo slika.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Možeš dati u neku tiskaru da ti na sitotisku otisnu uvećenog Davida u crvenom tonu i točkaste strukture, format plakatni. MM ima nekoliko takvih otisaka naše Neve, sve ista fotografija, samo žuto, bilo je probno da vidimo radi li stroj - i sad ukašava zid ateljea.

momtobe avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Ana,

U dnevnom trebaš razmjestiti namještaj. Sve je poslagano uokolo uza zid i guši sobu. Po mom ukusu garnitura je preprevelika za tvoj dnevni, ti trebaš one niže i manje glomazne kauče/fotelje koji će prionuti uza zid (da nemaju kosu stranicu straga). Fali boje u dnevnom- slažem se da trebaš slike i neke lude jastučiće.

Kuhinja je meni najljepši dio stana. Sve je ok, osim onog zida sa lijeve strane- smeta me što su pločice tamo, dijeluje nedovršeno. Pločice-samo između donjih i gornjih elemenata.

Blagovaona- hitno navlake na stolce, i to bijele, i podmetače za tanjure na stol, npr. od bambusa, ili u benetton bojama, šarene...
    I kako Linda reče, sliku na zid.

momtobe avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

I još nešto- kad već nitko nije napisao- stolić u dnevnom je ružan
    Totalno kvati prosjek, trebaš neki od mat drva, kao ona komoda, minimalistički.

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj ovca_i_janje prvotno napisa
    Možeš dati u neku tiskaru da ti na sitotisku otisnu uvećenog Davida u crvenom tonu i točkaste strukture, format plakatni. MM ima nekoliko takvih otisaka naše Neve, sve ista fotografija, samo žuto, bilo je probno da vidimo radi li stroj - i sad ukašava zid ateljea.
    mi na zidu imamo Franove fotke - CB s velikim rasterom (malo sređene u PS) u crvenim okvirima
    zidovi su još uvijek bijeli, ali će i to doći na red čim mm otputuje

Ana - definitvno ti fale slike...
    a garnitura - možda se varam, ali meni je žuta... i to mi fakat ne ide uz crveno/crnu kuhinju

postoje zgodne navlake (ima po katalozima samo su jako skupe, ali spretnija osoba bi mogla sašiti) - ja bih stavila crvene i bež jastučiće

a stolić - maknula bih ga i stavila mali crni drveni, čoškasti s nekom fora crvenom posudicom s bombončićima...
    ili barem skinula crnu tapetu s postojećeg...
    a kad ti beba propuže - maknula bih ga potpuno (mi smo bili bez stolića godinu dana - sad je F veliki (19mj) pa se neće udariti)

inače mi je kuhinja ok, a blagavaona super

bony avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

nagovori muža za zidove,možeš mijenjati što hočeš ali bijeli zidovi su postali jako hladni,beživotni,malo boje sve mijenja,samo nijansa i stan izgleda drukčije.
    inače stan ti je prekrasan
    ne kužim zašto neda zidove farbat :?

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

zaboravih - definitvno zavjese u boji za blagavaonu - tople crvene od šifona

Linda avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj bony prvotno napisa
    bijeli zidovi su postali jako hladni,beživotni,malo boje sve mijenja,samo nijansa i stan izgleda drukčije.
    S ovim se ne bih složila, jer pofarbani prazni zidovi, bez ijedne police i slike također djeluju hladno i beživotno, za razliku od bijelih slikama oplemenjenih. Preporučila bih ti jednu ili dvije jako velike s obzirom na veliku površinu zidova, a ne 3-4 male, koje bi djelovale k'o da se muha pokakala na zid . I pazi da ih ne objesiš previsoko, to je klasična pogreška kod vješanja slika.
    Ana, a da izvučete policu od knaufa? Mi smo to napravili i još stavili one male lampice. Cijeli pothvat nas je koštao oko 500 kn. Stvarno nije puno, a super izgleda. Ako hoćeš, stavim poslije slike.

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Ana, a da izvučete policu od knaufa? Mi smo to napravili i još stavili one male lampice. Cijeli pothvat nas je koštao oko 500 kn. Stvarno nije puno, a super izgleda. Ako hoćeš, stavim poslije slike.
    Ja bi slike, ako može. Mi razmišljamo o tome kad budemo uređivali dnevni boravak.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Pa garnitura baca na nešto između krem i žute i zato hoću staviti neke prekrivače ili mjenjati kuhinje

Da se razumijemo to je još garnitura od staraca tako da nisam imala neki izbor a lovu sam potrošila na druge stvari...

Pločice....mogu slikati bolje kuhinju, ali ne su i sa jedne i druge strane kuhinje i ispod šanka....

A stolić ne mjenjam...još , rađe bi mjenjala boju kuhinje ili stavila neke prekrivače.
    Slike...staviti ću naše ili od Davida u nekom crvenkastom okviru ili da je nerki odsjaj crveni....

Stvarno ste mi dale da mislim...

Bony

Puno ste mi pomogle sa idejama

rayna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ana,pusti kuhinju,pozabavi se dnevnim

stolic nemoj kupovat drugi,ionako ces ga maknut kad maleni propuze i pocne se udarat i penjat na njega.

Linda avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Evo mog bijelog carstva, možda vam se svidi ideja- stan

paci avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

linda, baš ti je sve lijepo

al kak ti uz curke bijelo ostane - bijelo :?
    super mi se sviđa ona greda gore na kojoj su ti knjige posložene, s knjigama vječno borbu vodim

Linda avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj paci prvotno napisa
    al kak ti uz curke bijelo ostane - bijelo
    Presvlake za stolce iskuhavam, garnitura je kožna, pa je samo prebrišem, a zidove svakih par mjeseci dotaknem kistom na mjestu gdje su otisci ručica ili nešto slično. Ma, cure moje, velim vam da je bijelo lakše održavati od tamnog. Najgori dio mi je ona tamnosmeđa komoda, jer se na njoj vidi svako zrnce prašine, za razliku od bijele kuhinje, koja i kad nije čista djeluje kao da je.

Inače, nama je ono mjesto za policu od knaufa idealno zbog visokog potkrovlja, ali i u običnom prostoru se te police mogu jako lijepo izvesti i uvijek djeluju jako efektno. Mislim da bi Ani takvo nešto bilo idealno za boravak.

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Evo mog bijelog carstva, možda vam se svidi ideja- stan
    Hvala Linda! Tvoj stan me asocira na nježnost i mekoću.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Meni je kod Lindinog stana divno to, što iako je bijela neutralna, odnosno išla bi pod "hladnu" boju, stan odiše toplinom...Baš prava, domaća atmosfera. Ne znam je li to zbog divne, tople obitelji , prefinih kolača ili nečeg trećeg, ali meni je definitivno razbila predrasudu o bijelom.

A što se tiče održavanja, ne dajte se zavesti - i NJM i ona su pravi čistunci, kod mene bi taj divni stančić izgledao kao mali svinjac.

Linda avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Kad smo već kod čistoće, nije uvijek baš tako. Ono slikanje je palo nakon generalke. Luna, sjeti se jučerašnjeg kaosa.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kaosa

Zlato moje.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

linda, imamo isti ukus, jaaaako mi se sviđa tvoj stan, iako bi on da je moj (kao i kod Lune) ličio više na kreativan nered (bože, što volim ovu definiciju) nego ovak uredno ko kod tebe.... ili si ga to spicala za fotkanje?

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Linda, stan je prekrasan Jedino mi nije jasno kak uspiješ pokupiti paučinu u onim visokim kutevima u dnevnom boravku. Meni je strop visok 3,5 m a paučina se nakuplja ko luda pa se onda stalno moram natezati da to počistim.

Linda avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj mara prvotno napisa
    ili si ga to spicala za fotkanje?
    To je slikano dan prije proslave Meginog ročkasa, nakon iscrpne generalke, kad je stvarno sve blistalo, a garnitura nam je tek stigla, pa nisam mogla odoljeti da ne pofotkam. Nije uvijek baš tako pic- pic.

Citiraj Sirius Black prvotno napisa
    kak uspiješ pokupiti paučinu u onim visokim kutevima u dnevnom boravku
    mm stane na stolac, pa partvišem skine paučinu i uvijek se pritom iščuđava da nam je ko u Drakulinom dvorcu.

pepi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Linda, stan ti je

Gdje si kupila one presvlake za stolce.Vidjela sam ih da ih ima svugdje kupiti, ali te koje sam vidjela su od dosta čvrstog pamuka, koji se onda vjerojatno teže pegla.

Tvoje mi se čine lepršave, da li ih peglaš?

Linda avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Presvlake je šivala susjeda, baš po našim stolcima. Materijal je žutica i nije lepršav, zapravo je dosta krut, ali što se više pere, to se lakše pegla.
    Ja sam frikuša koja voli peglati, pa mi nije bed jednom u 10 dana ispeglati i te presvalke.

Drago mi je da vam se sviđa moj stanček, ali vratimo se mi Aninim mukama, da ne uzurpiramo curi topic.
    Kaj ti veliš, Anček, jel ti se sviđa polica od knaufa?

Riana avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

lijepo i prostrano
    baš mi se sviđa

Riana avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

to je bilo za Lindin stan

Ana, tvojoj dnevnoj definitvno slike ili nekoliko fotografija bebina, onako isti format i okvir, a fotke sliokane jedna odmah iza druge, kao neki slijed.

inače ti je super, kuhinja

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Linda jako mi se sviđa

Ja u ovoj kući živim jako malo, tako da i nisam stigla puno sređivati....a i nemam neki centar u gradu tipa Kika di bih ja mogla naći tih detalja za stan :/

Sada sam u potrazi za prekrivačima...

pepi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ana, ajde malo prošvrljaj po stranicama Quelle i Neckermanna, tam imaš dosta tih prekrivača u raznim bojama za dvosjede i trosjede.

Datum pristupanja
    May 2006

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj pepi prvotno napisa
    Ana, ajde malo prošvrljaj po stranicama Quelle i Neckermanna, tam imaš dosta tih prekrivača u raznim bojama za dvosjede i trosjede.
    Vidiš, dobra ideja...ako nađem nešto dobro stavljam tu da vi ocijenite

Linda avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Za kuhinju preporučujem definitivno rimske (kao one u mom boravku ah, skromnosti). Bijele s crvenim detaljima.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •