Stranica 3 od 4 PrviPrvi 1234 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 101 do 150 od 157

Tema: Promjena kuhinje ili dnevnog?!?

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

ana, pa zaleti se do rijeke, u tower centru imaš semeraro, tam imaš i ovih presvlaka za stolce i dosta ukrasnih detaljčića.
    ja bi na tvoje stolce metnula ovakve haljinice ko kak linda ima. s tim, da mogu biti bijele, ali i ne moraju. to ti zna svatko tko se imalo razumije u šivanje sašiti;

stolić za dnevni; ovak nekaj
    http://www.ikea.com/us/en/catalog/products/20118621

Ana :-) avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

I sestra mi je predložila da odem u Rijeku tako da bi stvarno mogla.
    Anki stolić neću još kupovati jer kada David krene u akciju svejedno ću ga morati maknuti

Nletjel sam na nešto u katalogu ali ne mogu zalijepiti jer kada stavim link vraća me na prvu stranicu.
    Ima netko pametniji da mi kaže kakoda ona postam sliku

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

klikni desnom tipkom miša na tu sliku --> properties --> iskopiraj adresu slike i zalijepi je ovdje.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Evo slike, što kažete da kupim ovako nešto?

http://img187.imageshack.us/img187/6...1230774fq8.jpg

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj ms. ivy prvotno napisa
    klikni desnom tipkom miša na tu sliku --> properties --> iskopiraj adresu slike i zalijepi je ovdje.
    Hvala, sada znam za drugi put

Linda avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj Ana:-) prvotno napisa

To je to! :D

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Linda prvotno napisa
    Citiraj Ana:-) prvotno napisa

To je to! :D

Jeeeeee

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Boje prekrivača koje imaju su crvena, smeđa i prirodna,kakva im je to boja prirodna :?
    Pretpostavljam bijela, jer je na na slici..

Jedino mi je bed što imaju prekrivače samo za fotelju i dvosjed, a nemaju za trosjed..

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

efektno izgleda, ali funkcionalnost
    na ove krajeve koji vise po podu bu ti se hrpa prašine skupljala, a može david stati na to, poskliznuti se i pasti.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

linda di si kuplila onaj stol i stolce za klince? super mi je.

a tvoj stan mi nije toooliko bijeli koliko si pričala , ja bi još pofarbala onu košaru na podu u bijelo. i slatka mi je lampica u blagovaoni.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj anki prvotno napisa
    efektno izgleda, ali funkcionalnost
    na ove krajeve koji vise po podu bu ti se hrpa prašine skupljala, a može david stati na to, poskliznuti se i pasti.
    Potpis, plus što će ih stalno skidati kad se počne verati po namještaju.

pepi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

vidim ja da smo luna i ja tu zadužene za funkcionalnost tj. na ukazivanje kako je nešto jaaako teško za održavanje

zašto imam osjećaj da smo po "urednosti" tu negdje?

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

A nama mi druge nego da kupim novu garnituru

Ima i ovakvih koje se mogu vezati, ali mi je ljepše ovo od prije
    http://www.quelle-international.com/...0011230669.jpg

http://www.quelle-international.com/...0011230711.jpg

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

To je isto ok, ali opet se vidi krem-žuta garnitura :/

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

meni nisu loše ove zadnje, samo kaj bi ja odrezala dio tih mašleka

pepi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Ana :-) prvotno napisa
    To je isto ok, ali opet se vidi krem-žuta garnitura :/
    Nema veze, detalji su bitni. Vidim da tamo imaju i neku crvenu ili bordo.

Linda avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Prekrivač može staviti tako da ne visi, nema tu neke filozofije. Da će se skidati i nagužvavati, hoće, ali kao privremeno rješenje je sasvim OK. I mi smo dugo vremena prekrivali bijelim prekrivačem trosjed, sve dok nismo kupili garnituru iz snova.
    Pepi, ovi "djelomični" prekrivači su mi ni vrit ni mimo.

Anki, stol i stolčeki su iz Peveca, kupljeni prije 2,5 godine.
    Citiraj anki prvotno napisa
    ja bi još pofarbala onu košaru na podu u bijelo.
    To je mm htio, al nije znao kako izvesti.
    Lampica je iz neke galerije, za 30 kuna.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

iz peveca?!? :shock:
    preslatki su. a jel piše kakva firma na njima :?
    di bi se to moglo naći?

Linda avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Da, da, Pevec, i to u Vrbovcu. Mi smo pali na rit kad smo ih vidjeli i totalno ih neplanski kupili, jer su nam bili prekrasni. Identični takvi, ne slični, nego isti, bili su kasnije u katalogu od Ikee. Nismo mogli vjerovati. Nemam pojma koja je firma, ništa ne piše na njima.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Evo mene...odlučila sam danas naručiti navlake iz quelle-a one smeđe i zovem ja telefonski i oni mi zbace cifru od 1700kn :shock: za dvosjed, trosjed i fotelju i to mi se čini jako skupo :/

Sadaa sam opet na početku

Linda avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Preeeskupo! Nisu normalni! :shock: Micek, idi potraži po dućanima s tekstilom i nađi dobru šnajdericu.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

A nema mi druge :/

Javim se sa novostima

Linda

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Ana, najjeftinija varijanta-kupi si žuticu, jako je jeftina, i ofarbaj je u mašini u željenu boju. Možeš samo porubiti i time prekriti garnituru, ili dati šivati navlake.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Što je žutica ?

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Pamučno platno, imaš je u Lungomare restlovima.

Linda avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Žutica je vrsta platna, možeš vidjeti na mojim stolcima u blagovaonici. Malo je zeznuta za peglanje, ali djeluje onako prirodno i domaće. Najsličnija je domaćem platnu. Ja je ne bih bojala, jer ne znam kako bi ti to uspjelo s obzirom da bi komad bio prilično velik, pa sumnjam da bi se boja ravnomjerno rasporedila. A meni je baš ta boja žutice posebno draga, onako prljavo bijela, i baš bi ti pasala.

Betty avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Ana meni se sve svidja , mislim da ne bi trebala kupovati prekrivace jer ce to sve spadati . Imas fin namjestaj ali nije fino poredan .
    Ovo su moje ideje :

Dvosjed i trosjed ( ne vidi se da li su dva dvosjeda ili je trosjed ) stavi da gledaju jedan na spram drugoga npr. trosjed ispred prozora a dvosjed na onu stranu gdje ti sada stoji trosjed . Fotelja neka ostane gdje jeste ali sav namjestaj povuci nekako prema centru sobe a ne da bude naslonjen na zidove .
    Tv komodu ostavi samo onaj dio gdje Tv lezi a ostalo rasporedi po sobi . Mozes onaj veliki dio sto je na prozoru ) da stavis mozda ( ne znam kolika je dnevna ) iza dvosjeda , iznad neku slikicu i na komodu stavis neku vaznu ili neki cup .
    Ona dva manja dijela ( jedan sa ladicama , jedan u staklu ) isto pokusaj rasporediti negdje , mozda sa strana fotelje jedan , a drugi na nekom drugom mjestu ne znam poigraj se sa njima .
    Dodaj par jastucica koji ce razbiti monotoniju i neke zavjese koje ce se slagati sa jastucima .

Evo ovo je kombinacija zuto-bijelo-crno , ali sa par detalja uopste ne izgleda monotono . Detalji u prirodnim bojama ucinice da ti stan izgleda veoma toplo .Mala je slika ali mislim da ces vidjeti koje boje daju toplinu otprilike
    http://i121.photobucket.com/albums/o...4219977989.jpg

Betty avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Izvinjavam se fotelju stavi gdje ti je sad dvosjed, a dvosjed na njeno mjesto .

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ništa se od namještaja ne može micati, a dvosjed ne mogu staviti na mjesto fotelje jer je tamo onaj čvor nekako sa H se zove pa se ne preporuča tamo sjediti a pošto najmanje boravimo na fotelji onda smo nju tamo stavili.

Čekam da mi stignu police, pa ćemo vidjeti kako dalje jer to sa prekrivačima me jako puno košta :/

Dream avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Ana, da sam na tvom mjestu ja bih definitivno učinila nešto sa zidovima (hehe, ne mislim na rušenje !). No, poštujući želju TM da ne dolazi u obzir bojanje zidova, predlažem jednu kreativnu aktivnost za tebe i bebača. Nabavi mu jedan ili dva arka hamera, obuci mu nešto što je zaslužilo mirovinu, daj mu u ruke posudicu crvene boje (vodena ili tempera), stavi na pod pred njega one hamere i neka malički sam napravi djelo koje ćeš objesiti na prazne zidove (letvica gore i dolje sa stražnje strane slike+čavlić u zidu). Vjeruj da će pristati na takvu igru i kasnije biti vrlo ponosan na sebe što si izložila njegov rad na uvid svim posjetiteljima dnevne sobe , a apstraktna je umjetnost sad vrlo IN, te se i slaže s postojećim namještajem u sobi!

Također dajem glas za prekrivače od nebojane žutice na garnituri dvosjed/trosjed/fotelja uz dodatak jastučića u crveno-crnoj kombinaciji (ne kupovati gotovo po bezobrazno visokim cijenama, nego tkaninu u metraži, pa šiti!).
    U blagovaonici bih noge i okvir stola obojala u crno, a na stolce bih stavila crvene navlake.

zumbulmama avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Evo da se i ja uključim, ako me primate.
    Ja bih tamo u dnevnu sobu stavila par slika na zidove npr. crveno- crno na bež podlozi s crvenim okvirima. Npr. Miro-ove reprodukcije. Moderno i minimalistički. A možda da loptu za pilates poferbaš u crveno?
    Sorry, ali stvarno me uglizla za oko.
    Inače, imam negdje broj od šnajderice koja šiva presvlake za garniture.
    Ako te zanima, javim ti na pp.

zumbulmama avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Sorry, sad sam skužila da si iz Pule. Bojim se da šnajderica ne bi išla u Pulu mjeriti namještaj.

Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Linda, kakva ti je to polica iznad radijatora? Kako je ucvrscena i naravno koji materijal.

Linda avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Polica je neki običan iveral, ali malo čvršći, a učvršćena je nevidljivim nosačima (koji ulaze u drvo).

Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Hvala Linda, bas super izgleda, da li sprijecava i ono crno da se dize u zrak od grijanja, a jesam objasnila

Linda avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Da.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

A da prebacim crne prekrivače preko garniture?
    imas jeftilen prekrivace u ikei

a sto ti zapravo hoces, sto bi ti nekom predlozila da napravi sa tim prostorom i bojama koje se nude

ja sam "krala" ideje za kombinacije boja iz slika iz prirode. npr pogle najobicnije drvo u jesen, imas drvo neke smedje boje, listove u razlicitim bojama i jednostanvo pokrades tu kombinaciju boja i primjenis doma

kako sam ja osoba kojoj se omiljena boja mijenja svako toliko za mene nije kuhinja tako intenzivne boje, nego nesto manje definirano tako da mogu mijenjati situaciju bojanjem zidova, bojanjem fuga na plocicama i slicnim jeftilen zahvatima mijenjati situaciju

ja ti mislim da su ti bijeli zidovi na tako odabrane boje kuhinje i namjestaja u boravku saka u oko jer su preobicni, ne uklapaju se u citavu kombinaciju

mozes takodjer puno napraviti izborom osvjetljenja

boju kuhinje mozes promijeniti samoljepivim folijama koje se kod nas prodaju u ducanima tipa bauhaus, bas je predvidjeno za plocasti namjestaj i vrlo je lako promijeniti boju kuhinje ili miblo kojih drugih ormara tim folijama

http://www.flexa.nl/nl/Kleuren/ imas par nekih kombinacija kako kombinirati boje, kad stignem potraziti vise stavim link

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ma ja sam komplicirana jer uvijek kombiniram samo dvije boje, a danas mi je bila jedna frendica na kavi koja studira arihtekturu i rekla mi je da sve pustim kako je tj, da namještaj ne diram, nego da dodam crvene jestučiće, na stolić u dnevnom neke crvene svijeće i da na njega stavim crnu vazu koja mi je u kuhinji i u tu vazu da dodam neko cvijeće crvene boje, a u kuhinju na stol da dodam onu prozirnu okruglu vazu u koju mogu dodati crvene i žute kamenčiće tako da ipak nekako povežem ta dva prostora i da dodam neku crvenu sliku i naravno police na kojima bi bili crveni i crni detalji
    Eventualno da promijenjim zavjese i da dodam one visoke vaze koje imam, ali je problem što ih nemam gdje staviti jer su mi po ćoškovima zvučnici :/
    Što kažete na to?

A što se tiče lopte zumbulmama...vjeruj mi da te ne bi bola u oko kada bi samo na njoj mogla uspavati dijete

buby avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

pliz slike poslije

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj buby prvotno napisa
    pliz slike poslije
    Obavezno

zumbulmama avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

A što se tiče lopte zumbulmama...vjeruj mi da te ne bi bola u oko kada bi samo na njoj mogla uspavati dijete
    Sve 5! Ubola me u oko samo zato što i mene moja doma bode u oči. I mi smo morali vježbati na lopti kad smo bili mali. :D Super stvar! Više ju ne koristimo previše a ja je se nemam srca riješiti. Ali toliko si navrla na slaganje boja da nisam mogla odoliti da ti ne predložim da ju pofarbaš u crveno.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Do sada sma napravila ovo;
    -dodala sam crvene jastučiće, u jedan kut stavila sam visoku crnu i crvenu vazu i u njih suncokrete (suhe ofkors ), na stolić u dnevnom stavila sam nisku okruglu vazu i u nju suho crveno cvijeće i crvenu svijeću, na stolić u kuhinji istu vazu pomiješanu sa žuto srvenim cvijećem

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

a jesi promijenila WC dasku?

Linda avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Baš mi je bed biti partibrejkerica, tim više što vjerujem da sve super izgleda, ali moram dati malu opasku po pitanju suhog cvijeća- po onome što sam čitala, nije dobro imati u neposrednom životnom okruženju ništa što je nekad bilo živo, a sad više nije (suho cvijeće, preparirane životinje), jer emitiraju negativnu energiju, za razliku od akvarija s ribicama, živog cvijeća u teglama, začinskog bilja, koji su izvor pozitivne energije.

stelerina avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

da se nadovezem na Lindin post... to sam i ja cula.. al ne znam dal to vrijedi i za ono plasticnjoza cvijece :?

Linda avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Mislim da za plastično ne vrijedi, al ja bih ga zakonom zabranila.

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Ja bih rusila zid i to odmah jer bi bilo vise prostora, a zidove ne bi nikako ostavila u bijelom, jer (to je moje misljenje) ne volim bijelu boju. A u blagovaonu zavijese neke druge boje i koju slikicu i sve 5.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Linda ja ne mogu imati živo cvijeće jer mi sve živo uvene , jednostavno nisam tip za cvijeće :/

Tamazd već sam napisala da zidove ne želim rušiti jer želim da su mi dnevni i kuhinja odvojeni

Anki

nikka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj tamazd prvotno napisa
    Ja bih rusila zid i to odmah jer bi bilo vise prostora, a zidove ne bi nikako ostavila u bijelom, jer (to je moje misljenje) ne volim bijelu boju. A u blagovaonu zavijese neke druge boje i koju slikicu i sve 5.
    ja se slažem sa Tamazd..jednostavno mi nekaj fali
    par slikica, zidovi neke druge boje, pokoji cvijetić i sve bi bilo za 5

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •