Stranica 4 od 4 PrviPrvi ... 234
Pokazuje rezultate 151 do 157 od 157

Tema: Promjena kuhinje ili dnevnog?!?

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

sad sam se sjetila
    fali ti šilj! odi se upiši na listu i tvoj problem je riješen!

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Linda prvotno napisa
    Evo mog bijelog carstva, možda vam se svidi ideja- stan
    jako mi se sviđa tvoj stan

ana obavezno slike (tako su prazni zidovi)
    stan ti je lijep al hladan,nedostaje malo sitnica koji će dati dojam topline..

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Vidim da se nitko nije sjetio spomenuti - tepih!
    Ako nisi protivnica istih, mislim da bi jedan lijepi, meki , puni tepih ,pa možda i crveni dao malo punoću prostoru.

Ana :-) avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Makili prvotno napisa
    Vidim da se nitko nije sjetio spomenuti - tepih!
    Ako nisi protivnica istih, mislim da bi jedan lijepi, meki , puni tepih ,pa možda i crveni dao malo punoću prostoru.
    Pa da mi muž umre , asmatičar je, a tepisi su sakupljači prašine, a i ne volim ih.

Dosta toga sam napravila, sada čekam police. :D

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj anki prvotno napisa
    sad sam se sjetila
    fali ti šilj! odi se upiši na listu i tvoj problem je riješen!
    Šta je to ŠILJ? :? :? :?

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

biljka. šilj ili papirus. imaš cijeli topic o tome 8)

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ana može li onda slika urađenog?

Evo da se i ja pridružim malo uređenju. Da sam na tvom mjestu promijenila bih slijedeće:
    U terpezariji bih promijenila zavjese i obavezno bi ih stavila samo preko prozora - od gore do dole. Imaju super "karniše" kao sajla - nisam pogledala kakve su tvoje.

Meni lično mi se ne sviđaju pločice u kuhinji i to mi bode oči, tj. hladne su nekako....

Boravak? Meni izgleda ok, samo par detalja: promjenila bih zavjese i stavila bih one hmmm.... kako se zovu? Krute su kao trake debele, pa se pomijeraju? Venecijaneri? Nije...nešto tako...
    I to u dvije boje - kada odeš u "zavjesaru" i pogledaš šta svašta ima....mmmm...a imaju i gotove takve, ja sam u Sa vidjela u Obiju i imaju baš lijep izbor.

Što se tiče ostalog, ja vidim 2 moguće kombinacije.
    1. koja mi je pala na pamet jeste da bih obojila zidove u zelenkastu ili žutu ili naranđastu boju, onako toplu... promijenila zavjese i to da budu u 2 boje da se slažu sa zidovima.
    Ukoliko bih zelenom bojila ostavila bih jedan zid bijeli, njega bih ostavila. Pošto tepih mali ne dolazi u obzir, onda ništa od njega
    Kupila bih par lijepih ukrasnih jastuka u bojama, stavila bih par slika, ili još čak i bolje provela bih rasvjetu sa ukrasnima zidnim lampama. Eventualno dodala 2 male police iznad, tj. ljevlje od TV-a i još samo nešto, a to je stavila bih u bojama na vitrine i stol one ..... hmmmm... evo slike na šta mislim sa prostirkama - bez prostirki .... meni je razlika velika, tj. smanji prostor, ali da i toplinu (malo je neuredno)

2. ideja je, ako baš želiš crveno i prekriti garnituru, možda da razmisliš o 2 boje. Moja prijateljica ima trosjed boje kao tvoju i crveni dvosjed, stol smeđi i smeđa vitrina i izgleda super! Opet preporučujem mijenjanje zavjesa i stavljanje par slika i lampi i to je to....

Stranica 4 od 4 PrviPrvi ... 234

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •