Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: privatnik i bolovanje

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno privatnik i bolovanje

Lijepo molim za savjet i pomoć.
    Cura nazove poslodavca danas popodne i javi da je od sutra na bolovanju. Danas je znači radila i nakon posla otišla doktoru.
    Temperatura 40, sinusi začepljeni, bronhitis i početna upala pluća. Radi sa strankama a glasnice su joj u totalnoj komi. Jedva govori. Današnji tlak 80/50. Nema snage kretati se.
    Poslodavac joj govori da nema zamjenu i da izvoli doći na posao. Ili...?!
    Doktorica zabranjuje samu pomisao na posao. Ona se boji- ima kredit, posao joj treba. Boji se otkaza. Što da radi?!

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Mislim da joj u takvoj situaciji ne treba pravni savjet. Ja bih pristupila ljudski i poslodavcu kao najdražem prijatelju ponovno objasnila da zaista ovaj put ne mogu jer sam stvarno bolesna i da bih mu bila zahvalna za razumijevanje. I otišla bih na bolovanje. Tijekom bolovanja bih pregledala oglase za zapošljavanje. Ako joj poslodavac ipak da otkaz, onda će trebati pravni savjet koji ovisi o tome kako je dao otkaz, razlozi otkaza, rokovi i dr.

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ako izgubi zdravlje, ni posao joj neće puno značiti ...

diči avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Tsumami prvotno napisa
    Mislim da joj u takvoj situaciji ne treba pravni savjet. Ja bih pristupila ljudski i poslodavcu kao najdražem prijatelju ponovno objasnila da zaista ovaj put ne mogu jer sam stvarno bolesna i da bih mu bila zahvalna za razumijevanje. I otišla bih na bolovanje. Tijekom bolovanja bih pregledala oglase za zapošljavanje. Ako joj poslodavac ipak da otkaz, onda će trebati pravni savjet koji ovisi o tome kako je dao otkaz, razlozi otkaza, rokovi i dr.
    slažem se...zdravlje je ipak najvažnije...

vesna72 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Neka pazi da ne propusti rok za obavještavanje posladavca o bolovanju (ovo tel. ništa ne znači, u roku od 3 dana dužna je dostaviti poslodavcu potvrdu o privremenoj nesposobnosti za rad).

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Ma upravo sam to htjela dodati!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •