Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Budi se noću da se ne upiški

melanija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno Budi se noću da se ne upiški

Nakon godinu i osam mjeseci neprospavanih noći konačno sam osjetila što znači spavati osam sati u komadu.Blaženstvo.
    Sada ponovo novi problem.Budi se noću i plače.
    Najprije sam mislila da sanja nešto a onda sam skužila da je započelo u isto vrijeme kada smo osvjestili piškenje u tutu.
    Pokušam mu skinuti pelenu koju još držim noću ali on se bori pri bilo kakvom pokušaju da se skine,sjedne na tutu....Nakon borbe ipak uspijem staviti tutu pred njega i onda popiški jako puno.
    Pelena uglavnom bude suha pa mi se čini da možda trpi pa se zbog toga i budi.
    Ima netko još iskustava sa ovakvim događajima i možda kakav savjet što bi trebalo napraviti?

Honey avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Ako se budi približno u isto vrijeme probaj ga prije toga dignuti i staviti na tutu. Znači prije nego se sam razbudi i rasplače. Ako ne uspiješ prije skidaj ga čim se počne buditi, prije nego nastane panika. Samo mirno i strpljivo.
    Nemam iskustva s tim, mi smo još u pelenama, ali znam nekoga tko je imao slične probleme, i ovako je to (uz savjet psihologa) brzo riješeno.

melanija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Hvala Honey,drago mi je da nismo jedini s tim problemom.
    Pokušat ću tako.

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Jučer čitam ovo i mislim si: samo nam još to fali...
    I jutros od pet hoće na tutu :shock: .Mi mrtvi umorni kažemo "pa imaš pelenu, piški u nju", on se primiri, mislili smo to je to. Međutim, više nije zaspao, pa smo se svi digli, skinemo mu pelenu - suha ko barut, ode na tutu i ispiški jezero. Koliko mi je drago zbog tog napretka, toliko bih sebično htjela i spavati do 6...

AndrejaMa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Joj, i ja mislim da se Matej radi toga budi (inače spava cijelu noć).
    Ali budi mi se kad i Petar, pa MM to rješava, a on tvrdi da ga ne treba forsati. A ja ga jučer odvela piškiti po noći i piškio je, ali pelena je i prije i poslije toga bila mokra... :/

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Je li skidanje noćne pelene na njegovo inzistiranje ili tvoje? Ako je samo na tvoje, ja bih pokušala ostaviti pelenu.

AndrejaMa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Ako je ovo išlo meni...
    Ima on noćnu pelenu, ali se počeo buditi noću i mislim da se podsvjesno budi kad bi treba pišati. Ja probala neku noć...

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Melanija, ma igurno se budi zato sto mu je sila na WC. Kad cujes da se pocne meskoljit samo ga otfuraj na WC i vratite se u krevet.
    Tak sam ja s Oskarom.
    S vremenom nam je vec postalo normalno. Ujutro se nit ja nit on nismo sjecali da smo bili na WCu... ja bi to u polusnu sve napravila i ne bi cekala da se rasplace...

S melitom sam bila tak uzasno umorna da nisam imala snage nosat ju na wc pa je imala nocnu ili bi mi se popiskila u krevet

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

A ja jedva čekam da dočekam da se počne buditi za piškanje pa da se riješimo i te pelene. Sada ima 21 mj. i 3 mj. je bez pelene (dnevne).

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Mi smo imali i uspješno prebrodili noćna plakanja radi piškenja.

Noćnu pelenu skinuo je na vlastiti zahtjev, paralelno s dnevnom, jer je tvrdio da mu smeta, a onda bi se usred noći grčevito rasplakao ne znajući objasniti što mu je.

I ja sam u prvi mah pomislila da je nešto sanjao, ali kako ga ništa nije uspjevalo smiriti posjela sam ga na tutu i nakon što se popiškio ponovno je blaženo zaspao.

To se događalo povremeno u prvih mjesec-dva, isprva češće, a zatim sve rjeđe dok nije potpuno prestalo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •