Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: vrtička igraonica

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno vrtička igraonica

Ne znam dal to svi vrtiči organiziraju, ali kod nas u Koprivnici postoji vrtička igraonica. Namjenjena je dijeci oa 2-3 godine kao priprema za vrtič. Djeca se dovode dva puta tjedno i mislim da ostaju dva sata (popodne), ispočetka s mamama ili tatama, a kasnije sam s tetama. Meni se to činilo kao dobra stvar i razmišljam da upišem Teu, s obzirom da slijedeće godine kreče u vrtič pa se nadam da bi joj adaptacija tako bila lakša jer bi joj već bio poznat prostor i tete. Međutim, zbunila me moja prijateljica koja je teta u jaslicama i rekla mi je da je to bezveze jer kao djeca i ovak ponekad plaču u igraonici kad ih se ostavi.
    Ima li netko iskustva? Što mislite o tome?

mama_28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Mene svakako zanima ako tako nešto postoji u Zagrebu.

zumbulmama avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Nisam čula za to u Zg ali zvuči super :D

stella avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Ja sam Janu vodila cijelu prošlu godinu na Kajzericu u privatni vrtić Cica maca dva puta tjedno po sat vremena u vrijeme kad su oni imali crtanje,pjevanje,čitanje.i to nam je bila dobra priprema za vrtić u koji je prošli tjedan krenula.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Znači pomoglo je.... nadam se da će i nama. Htjela bi joj olakšati polazak u vrtić kako god je moguće.

stella avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Je,stvarno nam je pomoglo.Jana je prošli tjedan tri dana išla na privikavanje, s tim da je taj treći dan spavala većć tamo, i evo,ova dva dana isto bez beda ostaje tamo i spava.Mislim da je ipak savladala gradivo barem malo da tamo ostaje,i da ćeo se vratiti po nju,asad je već i dovoljno velika da joj se neke stvari mogu i objasnit.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •