Nisi jedina vjeruj mi!
Moj Luka je prvi dan bio oduševljen,a onda navečer prije spavanja horor - plač,suze,kak ga je strah jer nezna kaj ga čeka....
Iduće jutro opet plač i doma i pred učionicom.
Popodne prepričavanje događaja u školi i frka i panika kak mu je učiteljica rekla da mora sve jesti u školi.
Luka je dijete koje ne jede paštetu,razne salame - podriguše, sirne namaze...,ali zato kaj god mu za ručak staviš u tanjur(kuhano) sve će pojesti bez pitanja.
Uglavnom morala sam ujutro to reći učiteljici i normalno da je rekla da ne mora jesti ono kaj ne voli,ali neka barem traži od tete kuharice šnitu kruha da izdura do ručka.
I jučer sve pet,lijepo vrijeme,bili vani,igrali nogač,on dao gol za svoju ekipu,upoznali se sa učiteljicom vjeronauka i ponosno joj izrecitirao molitvicu "Anđele čuvaru mili!!",pa za vrijeme glazbenog otpjevao Svetinju od Škore,pa sa prijateljem "Dinamovu himnu" i na kraju od Bjelog dugmeta "Ne spavaj mala moja..."...ma sve savršeno!
Čak je bio toliko umoran da je zaspao u 19h i probudio se jutros u 6h.
Ali....Čim je vidio da pada kiša,opet horor od plača,kak bu on sad opet cijeli dan morao sjediti u razredu,kak je to dooosadnoooo,da nemre nositi loptu.....
I sad u školi je pala samo pokoja suzica,tak da se nadam da bumo još sutrašnji dan nekako pregrmili i on i mi!!!