kako se zabavljate u ovo kisno poslijepodne?svi crtici su pregledani,bojanke obojene...![]()
kako se zabavljate u ovo kisno poslijepodne?svi crtici su pregledani,bojanke obojene...![]()
pravimo tulume po kucama ili stanovima![]()
![]()
salim se
sori
a koji ste vi uzrast?
mi se igramo plastelinom u zadnje vrijeme i Kristijan uziva
pravimo garazu i parkiramo aute....
pravimo tracnice i cijeli zeljeznicki kolodvor pa vozimo vlakic....
kuhamo zajedno pa nam i tako vrijeme prodje, a kuhanje traje puno duze uz takvu pomoc![]()
pa ajd dobro mi cemo kuhati a vi jedite![]()
![]()
Nije ti to tako ni loša ideja :D
Ali mi ti jaaako puno jedemo
pošto mi ne volimo jesti(ja volim ali male ne) mi se igramo...sa plastelinom,sa lego kockama,čitamo knjigice,tonko bonko na dvd i tako....
Danas sam cijeli dan bila doma sa Šimunom :D I svašta smo radili. Imamo tepih sa cestom, pa smo vozili autiće, čitali smo slikovnice, puno crtali i bojali, "kuhali" smo, slagali smo kućicu od kocki, plesali smo i gledali baby einstein a krenuli smo i raditi vlakić od kutija, cd-a i kolaž papira. Par puta je htio van u šetnju, pa smo prošetali po dvorištu po kiši, da se uvjeri da stvarno padaSve u svemu baš mi je dobro došla kiša, da se nauživam maleckog u igri, jer mi zadnjih dana jako fali. A da nije kišilo lunjali bi po parkićima, a to ne bi bilo to.
mi smo popodne bile u knjižnici, crtale i čitale slikovnice na dječjem odjelu.
traktorka prvotno napisa
I mi! Sad mi je lakše!
veći dio popodneva proveli na tepihu sa dobrim, starim legićima (koji su btw cijelo ljeto skupljali prašinu), u pauzama malo se valjali po krevetu i kreveljli, a predvecer pravili palačinke![]()
danas su nam vec sve ove "sobne" igrice dosadile![]()
a vani kisa grozno![]()
Joj mi hodamo i hodamo, a nekad pokušavamo i trčati oko kauča.
Pa onda igramo nogomet - gol je u mojem cvijeću :shock:
Pa onda red slikovnica, papice i kockica u sobi. I tak. Sve u svemu zabavno.
Ali takvo druženje mi je ipak super, jer je puno intenzivnije i više jedan na jedan nego kad smo vani.
mi imamo 2,6mj.doma smo,ne radimo, neidemo u vrtic,bili smo i na kisi da se uvijeri da stvarno pada.nadamo se za vikend nekamo na izlet samo da ne padaharibo prvotno napisa
![]()
ipak smo predvece izasli malo van i vozali autic, kisa stala na svu srecu :Drgorano1 prvotno napisa
pa vi ste malo mladji od nas a po broju postova vidim da ste novi
pridruzite nam se na ZPB´05 ne znam vise koji dio negdje oko 30. malo smo se raspisale u zadnje vrijeme![]()
Mi smo svi u kući jako ljuti na kišu. Danas smo bili primorani ići po groznom pljusku voditi seku u muzičku školu, a Liam ne voli onu navlaku preko kolica... pa sam je preko suncobrana prebacila i bilo je sve ok jedno vrijeme dok nije sve razmrdao nogama i vanjski dio navlake preokrenuo tako da mu je sva glavica bila mokra. I onda je plakao na putu do kuće, a ja jurim... nosim gitaru na leđima, 4 vrećice i svako malo popravljam navlaku koja leti od naleta vjetra.
Sve u svemu, pravi slom živaca.![]()
mi danas napokon izasli iz kuce i otisli u igraonicu za djecu do 3 god u knjiznici medvescak!!
bilo nam je super!
A mi nabavili svima gumene čizme i kabanice, pa otišli pljuskati po lokvama (nastradali su i pojedini prolaznici). Ma koja uživancija.
Odlična ideja!bdina prvotno napisa
Ovo smo i mi radili danas, raspametio se.bdina prvotno napisa
Pitanje u vezi bojanja i crtanja za manje klince (oko godinu i pol) - koje bojice/flomiće/pastele koristite?
Kaleb najviše voli kemijske, ali ne ostavljaju dobar trag, sve zašara...Pastele su mi super, ali njih najviše voli grickati () ili bacati na tepih i gaziti ( :shock:
). Treba mi ideja za neke pisaljke koje su prilagođene toj dobi, dakle, da su u bojama, da ostavljaju fini trag na papiru, a opet da ne zahtijevaju kompletno čišćenje kuće nakon upotrebe. Tako nešto sigurno postoji, neki perivi flomići, a vi ćete mi reći gdje to mogu kupiti, jel da?
![]()
mi crtamo s drvenim bojama a ponekad i s pastelama. kad počne grickat idemo na drugu igru![]()
Luna: imas u Turbo Limachu sve moguce vrste pisala i boja marke Crayola. Flomici se peru. Sve od toga je ok, a valjda bi trebalo ulijevati i povjerenje sto pise za koju je dob, da je neotrovno i sl. Iako to danas vise nista ne znaci. Od njih imas i boje za slikanje rukama - isto perivo.
Nama isto cizmice igraju vaznu ulogu, cizmice, kabanica, kisobran i odlazak do ducana, knjiznice ili videoteke je vec avantura.
Ja ne volim tmurno vrijeme pa upalim sva svjetla u stanu, nafrljim muziku pa plesemo.
Lose vrijeme nije lose iskoristiti i za pecenje kolaca ili nesto slicno u cemu dijete moze sudjelovati i isti dan i probati.
Da u TL ima flomića baš namjenjene za najmanje tj. 1+. Perivi su i sa odjeće i s ruku, cca 20 kn.
S obzirom da sam ih ja s ruku skinula samo sa mlazom vode,mislim da bi se i sa zida trebali bez problema oprati![]()