-
Pregledi u bolnici-uputnice
Molim malu pomoć,meni neznalici.
Trudnoću pratim kod soc. ginekologa,i uskoro idem opet na pregled,a budući da sam (skoro) u 32-om tjednu trudnoće,mislim da mi je vrijeme da krenem obavljati preglede u bolnicu-pogotovo jer ne želim roditi u bolnici koja me kao pripada po mjestu stanovanja(želim na SD a ne u Merkur).
Dakle,trebala bih uputnice za pregled tražiti od svog soc. ginekologa,zar ne?
Uputnice za što sve mi trebaju? Jedna za pregled,jedna za uzv,jedna za ctg,ili?
Da li svaki put moram za sve to donositi nove uputnice od svog gin.?
I budući da želim na SD,da li mi netko može poslati tel. br.na koji se mogu naručiti(može i pp).
Hvala.
-
Da, treba ti uputnica svaki put kad ides gore ali ne za svaku pretragu druga. Sve se pise na jednu uputnicu, samo napomeni doktoru koji ti ju pise sta sve trebas obaviti. I obavezno neka napise za koji bolnicu.
Broj od trudnicke ambulante na SD ti je 3712-196.
-
Ja obavezno moram imati uputnicu za pregled odvojeno od uputnice za ultrazvuk, danas bila i zadnja dva tejdna, s obzirom da sam 38 tjedan trudnoće. Za ctg ne treba uputnica.
-
na SD treba odvojena uputnica za pregled ( ta ti je ujedni i za ctg, tj, rade ga u sklopu pregleda ), i odcojena za UZV. Za UZV se naruči čim prije jer se zna čekati i po mjesec dana, a na pregled samo dođeš s uputnicom. Evo, nadam se da sam malo pomogla
-
Puno vam hvala na informacijama.
-
Da, točno, na SD su odvojene uputnice, ali prvo nazovi i pitaj koje ti trebaju za prvi put jer ne rade ti UVZ i CTG svaki put kad dođeš.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma