..dakle,moram do oralnog kirurga-na donjoj šestici radit će mi hemisekciju molara.radio ovo netko?kako to izgledaaaa?(..brrrrr... :/ )
![]()
..dakle,moram do oralnog kirurga-na donjoj šestici radit će mi hemisekciju molara.radio ovo netko?kako to izgledaaaa?(..brrrrr... :/ )
![]()
Nije ništa strašno. Dobit ćeš injekciju da ne boli i odvojit će ti i izvaditi jedan od dva korijena zuba tak da ćeš ipak imati zub al će biti manji nego prije. Al zub je zub.![]()
Sretno i bezbolno!
Nije ništa strašno. Dobit ćeš injekciju da ne boli i odvojit će ti i izvaditi jedan od dva korijena zuba tak da ćeš ipak imati zub al će biti manji nego prije. Al zub je zub.![]()
Sretno i bezbolno!
...hvala na odgovoru..i još nešto-jeli se zub kao zub "pili"( :shock: )ili kirurg samo iscacka korijen onako unutra.. i ako se pili-ma s cim oni to pile..ajmeeee..heh..bolje da što manje znaaaaaaaaam... :/mali mrav prvotno napisa
![]()
..evo..gotovo.jucer mi obavili resekciju a ne hemisekciju i ok sam...imam par šavova i jutros sam malo natečena ali se nadam da otok bude splasnuo brzo.Ništa nije bolilo i sve pohvale za kirurga u Rijeci ( dr. V.)...
8)
oprosti na kašnjenju s odgovorom![]()
Drago mi je da je sve dobro prošlo! Za ispiranje rane možeš ponekad ispirati usta s mlakim čajem od kadulje. To lagano djeluje antiseptički.
Meni je pomoglo nakon vađenja osmica.![]()