-
bog svima!
evo, da se i ja uključim s - naravno - istim problemom.
urastao nokat ne palcu. bila u medi ped-u u utorak i žena mi odrezala urasli dio, čistila meso do nokta (koje je, by the way, nabubrilo taliko jako da mi se crvenilo počelo spuštati od nokta prema dolje, a bilo je i gnoja) i nagurala između nokta i mesa neki papirić, sve ispirala hidrogenom i namazala cinkom. rekla je da će bol i oteklina trajati par dana te da bi se prebali postupno smanjivati.
ono što ja danas vidim, nakon 2 dana, je da se crvenilo pojačalo, da mi se nabubreni dio nije počeo smanjivati već da je postao tamnocrven (kreće prema ljubičastom) i dalje boli, i kad ne diram, palac sam boli...
sad sam se uplašila, strah me da sad upala i dalje divlja i da taj dio nema ''zraka'' obzirom da je prekriven sav cinkom (koji, prema njihovom naputku, ispirem hidrogenom te mažem novi sloj).
sad me zanima, da li je ovo možda samo reakcija na ''čačkanje'' ili je ovo alarm, jer ih danas popodne mislim zvati i tražiti da mi to hitno pogledaju - a boli me da mi je guranje noge u cipelu nezamislivo
molim savjet! netko! hvala
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma