-
I mi imamo isti problem, od kad je starija curka krenula u vrtić je tako, dakle već 2 g., s tim da je ona među najvećom djecom pa po nekoj logici nije fizički slaba da bi ju se na račun toga moglo kinjiti, ali se jednostavno ne zna obraniti od malih sileđija
Ne znam što napraviti, milion puta smo pokušavali nešto postići kroz razgovor (MM bi ju, na primjer, upisao na tečaj samoobrane što je pak
, ipak je ona premala i ipak se ne radi toliko o fizičkom maltretiranju), nekad sam stvarno očajna. Dobro, ona nije nikad došla s nekim ozljedama, ali kroz razgovor skužim da ju npr jedan mali stalno vuče - primi za ruku i vuče i tako stalno - da bude s njim, što njoj ide na živce pa cvili, onda su ju curice znale gurnuti, reći joj da se neće igrati s njom i sl. na što se ona samo pokunji, onda dečki dođu pa kažu njoj i prijateljici da će ih ubiti i zgaziti :shock: ,na priredbi je uvijek postrance, nema šanse da ta nešto odrecitira pred publikom, ne gura se kad je nečiji rođendan da prva dobije tortu... sve te situacije mi ukazuju da je mirnoljubiva, povučena ali mislim da takvi u današnjem svijetu vuku deblji kraj
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma