u stvari, ni kod mene nisu problem djeca neg MM.
Mi se svi torje spremimo, i onda čekamo i njega i tako svaki dan
u stvari, ni kod mene nisu problem djeca neg MM.
Mi se svi torje spremimo, i onda čekamo i njega i tako svaki dan
andrea, hoćeš im ispričati kako je kad se muž napokon spremi i onda u autu kaže da ga nešto pika u cipelama? 8)
Jučer smo imali roditeljski i učiteljica je spomenula da jedan tata svako jutro kasno dovodi dijete u školu i napomenula je da je tom djetetu jako neugodno zbog toga. Zamolila nas je da vodimo računa da djeca ne kasne jer je to za njih vrlo traumatično i jako se toga srame pred razredom.
mene sram priznati meni uopće ne treba sat
ako on ima školu ujutro budim se ko sat u 615, još niti jedno jutro nisam dočekala sat u 6:25.
Adrianu zvoni u 645 jer ga veseli. Ja se jednostavno toliko brinem da već od pol 6 gledam u sat. pacijent sam
Ti si moj idol
ne želi si to, vjeruj radno mjesato "dežurni zabrinuti" nije previše zabavno![]()
potpisujem milijun puta i zavidim svima koje treba buditi...Alamama prvotno napisa
![]()
I jaapricot prvotno napisa
jutros ivar zakasnio prvi put u ovoj godini
probudili se u 7:37 i stigli bi nekako ali on me oprao:
sto ti je, radije cu zakasniti 5 minuta nego poci bez dorucka u skolu i onda biti pospan i lose pisati![]()
Pametan izbor.ivarica prvotno napisa
![]()
samo prijavljujem da smo opet zaspali
oskar nije imao prvi sat jer je taj sat vjeronauk
ja se normalno digla, pogledala na vuru i zakljucila da nam je prerano i da bzvz kaj cemo sad delat doma i cekat da prodje vrijeme - bolje da jos malo dspavamo i kao idem jos malo prilec uz toplu djecicu, pol sata
sljedeci put kad sam se probudila bilo je 9:10![]()
dosli smo taman na uzinu tj. odomor iza 2 sata
i propustili smo njemacki koji je bio 2. sat
Mi zivimo 5-6-7 minuta od skole, a Andrija spreman ceka vec u 7 i 20 i s torbom na ledjima cvili kako ce zakasniti. Slatki su.
Meni se i inace tesko probuditi, a tek ovako kad ne spavam bas cijelu noc... uf... cak sam si kupila i anatomski jastuk da se ujutro ustanem bar malo bolje volje :/
muki ti si moj idol![]()
moram priznati (sad cete me drvljem i kamenjem) da ne kuzim cemu tolika fama oko kasnjenja u skolu? meni je osnovna skola bila 5 min a srednja 10 min od kuce, ali sam ujutro spavala do pola 8 ako ne i kasnije i uvijek ulazila zadnja (ponekad zajedno s uciteljem). ponekad sam ujutro bila preumorna pa dosla tek na drugi sat.
kad je nesto vazno, dolazim na vrijeme, ali skola.. ok, nije u redu kasniti po 15 minuta i vise, ali ako se ponekad desi, sto sad.
mislim da definitivno necu od 6:15 gledati na sat da ne bih slucajno prekasno dovela malca u skolu![]()
mozda sam razmazena jer imam fleksibilno radno vrijeme na poslu, kao i mm, i ne jednom smo (prije djeteta) znali radnim danom odspavati do 9 ako smo bili bas jako umorni.
Andrijamarta prvotno napisa
![]()
mi inače ujutro imamo strku i zbrku u kući i koliko god rano da se probudimo uvijek dolazimo u školu na knap.
jednom smo samo prespavali ,ali pošteno tak da nije imalo smisla dijete poslati u školu.