-
kučni otpad
dakle, jučer sam imala generalku vrtne kučice i htjela sam odmh izreciklirati sve.
papir - nije bed, odneseš u kontejner, sada u njega možeš bacati i tetra-pak ambalažu
povratna ambalaža - gdje je najbolje odnjeti velike količine staklenih i plastičnih boca?
nepovratna ambalaža - staklo u kontejner za staklo, ali kam sa plastikom i konzervama?
kompostiranje - bilo bi odlično tako se rješavati smeća koje se radi pri kuhanju, košnji trave no MM je protiv kompostane u našđem ne prevelikom vrtu
imate li još koju ideju, svijet?
-
kompost ti ne mora zauzimati puno prostora, samo jedna bačva
imaš dosta informacija na www.kompost.hr
povratne boce - ovisi gdje si, meni je najbliža trgovina Union koja ima posebni ulaz za predavanje boca, ne mora se ni ulaziti u dućan
plastika i konzerve - možda ako je velika količina odnijeti u reciklažno dvorište - nisam sigurna
-
U kojem dijelu Zagreba živiš?
U zapadnom dijelu, u Stenjevcu ima reciklažno dvorište, za svaku vrstu otpada.
Što se tiče povratnih boca, u super Konzumu na Črnomercu primaju neograničenu količinu boca.
-
Nepovratnu plastiku i konzerve mozes odloziti u zute kontejnere, kojih je, doduse, sve manje po gradu
-
i konzerve idu u zute kontejnere?
-
nisam baš sigurna da se recikliraju :/
-
Evo link pa pogledaj koje se vrste otpada kamo mogu odložiti...
http://www.cistoca.hr/default.asp?id=25
-
ako je mislila na limenka, onda da. Za konzerve- mislim da ne...
-
skoro sav otpad mozes odloziti u reciklaznom dvoristu!!
papiri, kartoni, plastika, limenke, staklo, stiropor, baterije, pet ambalazu, bio-otpad...
jedno od njih je na kuniscaku(crnomerec)!!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma