Stranica 1 od 4 123 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 154

Tema: Oprah -The Secret

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno Oprah -The Secret

Jucerasnja emisija Oprah je bila o dvd-u i knjizi "The Secret".
    Stavila sam topic pod zdravlje, jer se i radi o zdravlju-pozitivno razmisljanje-zdrav zivot.
    Imam dvd i snimila bih svakome tko zeli ( nemam subtitle),iskreno preporucam. Zaista je dvd fenomenalan!
    Tko kod prakticira The Secret voljela bih cuti vasa iskustva.

josie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

i ja svakako preporučam the Secret.
    :D
    prekarasan eyeopener za svakoga.

ono što je prikazano na oprah je samo mali sićušni dio, rekla bih, prilagođen takovom tipu showa i američkoj publici.

Ora avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno Re: Oprah -The Secret

Citiraj smile8 prvotno napisa
    Jucerasnja emisija Oprah je bila o dvd-u i knjizi "The Secret".
    Stavila sam topic pod zdravlje, jer se i radi o zdravlju-pozitivno razmisljanje-zdrav zivot.
    Imam dvd i snimila bih svakome tko zeli ( nemam subtitle),iskreno preporucam. Zaista je dvd fenomenalan!
    Tko kod prakticira The Secret voljela bih cuti vasa iskustva.
    Imaš dvd? Joj jel bi ti bio problem meni snimiti? ili mi reči gdje ga nabaviti...
    Hvala

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Može malo mrvicu detaljnije?

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Ja sam taj film odgledala online; evo link koga zanima - treba vam sat i pol mira da odgledate :

http://www.jonhs.net/freemovies/secret.htm

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

sto je to? neke vjezbe tipa 5 tibetanaca?
    ili neka new age filozofija?

samo u par rijeci, da znam da li bih se uopce upustila u gledanje.

sasana avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ako nekog zanima ta tematika meni su dobre i knjige Kreativna vizualizacija od Shakti Gwain , a i sve knjige Josepha Murphya

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

U par rijeci- po mom misljenju u jedno su sazete sve self- help knjige i vrlo jasno tj shvatljivo objasnjeno kako si pomoci ako ti nesto ne stima u zivotu. Nisu nikakve fizicke vjezbe u pitanju, vec kako promijeniti svoje misli.

Za sve osobe sklone depresiji ( poput mene), za osobe negativnog razmisljanja ( poput mene ), oni koji tesko nalaze zahvalnost u teskim situacijama tj ne znaju sagledati i drugu stranu novcica( kao ja ).
    Meni ( dvd) pomaze tj sama si pomazem time i ucim polako voljeti sebe.

Vecina vas ovdje na forumu vec tako i zivi, pa za njih kada cuju nije nikakva Tajna...meni kojoj puno knjiga o toj tematici nije pomoglo, ovo je nesto sto sam " skuzila" i prihvatila sa vjerom i htjela podijeliti sa onima koji se osijecaju tuzno i ne znaju kako dalje.
    Svi koji su mi se javili, kada vam sprzim, javim vam.

josie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

zanmimljivo je kako pojedinac prihvati cijelu koncepciju onka kako njemu odgovara.
    evo recimo smile8 je prihvatila to u smislu koji je navela, a netko drugi može interpretirati the secret na sasvim drugi način (kao npr. ja)

ono što je temeljno u the secretu je činjenica da svemir radi za nas, i da sami stvaramo svoju vlastitu stvarnost.
    ne postoje slučajnosti ili sudbina, ne postoje dobra ili loša karma, sve što nam se u životu događa je produkt naše vlastite volje i razimišljanja.

u dokumentarcu se susreću razni stručnjaci od psiholioga, preko fizičara, atomskih kemičara, liječnika i gurua koji se kolektivno susreću u jednoj misli koju the secret predstavlja.

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Citiraj josie prvotno napisa
    ono što je temeljno u the secretu je činjenica da svemir radi za nas, i da sami stvaramo svoju vlastitu stvarnost.
    ne postoje slučajnosti ili sudbina, ne postoje dobra ili loša karma, sve što nam se u životu događa je produkt naše vlastite volje i razimišljanja.
    ajd da i ja još nadodam;
    sve se u Secretu bazira na onome "toughts become things", i na zakonu privlačenja - prema kojem funkcionira sve oko nas, a i u nama.

ma najbolje je pogledati film da bi bilo jasnije...u svakom slučaju jedna vrlo pozitivna i inspirativna tema i poruka.

clio180 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

i ja sam gledala opru, i prijavljujem se za pržionu! :D
    da pošaljem dvd?

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

i meniiii!

elie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

To je u stvari na sličnoj bazi kao autogeni trening?

thalia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj elie prvotno napisa
    To je u stvari na sličnoj bazi kao autogeni trening?
    isto je. samo sažeto u sat i pola.

kate avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

gdje se knjiga može kupiti

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

i ja bih film!
    ako može naravno!

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

oooooo, supac... bas se dobra ekipica ovdje skupila :D
    poslala sam taj film bratu prije par mjeseci i bas mi javlja da je i u hr isla oprah sa dijelom ekipe iz 'secreta'...

ko zeli malo znanstveniji pristup prici neka pogleda i "what the 'bleep' do we know?" (ja si filmove skidam e-mule programom, neki koriste bit torrent a ima jos slicnih programa)...

nije tako direktno uplifting ali postavlja prava pitanja... pa ce skepticima biti prihvatljiviji...
    iz secreta su tamo fred allan wolf i onaj drugi fizicar (njemu ne znam ime a bas je faca, tu je u svici radio u CERN-u)...
    kvantna fizika, biokemija u zgodnoj prici...

e da,
    'the secret' ima dvije verzije - preporucam stariju u kojoj je esther hicks 'teachings of abraham' koju su zbog pravnih peripetija a i (za potrebe prikazivanja na javnoj televiziji) rijec 'vibracija' se morala izbaciti :shock: pa je eto tako ispalo...

Ora avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj anek prvotno napisa
    Ja sam taj film odgledala online; evo link koga zanima - treba vam sat i pol mira da odgledate :

http://www.jonhs.net/freemovies/secret.htm
    Hvala za link :D

"Čovjek može promijeniti svoj položaj mijenjanjem svojih riječi. Svaki čovjek koji ne poznaje moć rijeći kasni za vremenom."
    Florence Scovel Shinn "Igra života"

Ora avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ako volite ovakvu tematiku onda vam preporučam knjigu
    SVETAC,SURFER I DIREKTORICA,autor Robin Sharma

josie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj lucky day prvotno napisa

ko zeli malo znanstveniji pristup prici neka pogleda i "what the 'bleep' do we know?"
    mrak, mrak dokumentarac.
    svako malo si ga pogledam 8)

thalia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj kate prvotno napisa
    gdje se knjiga može kupiti
    Imaš na Amazonu
    http://www.amazon.com/Secret-Rhonda-Byrne/dp/1582701709

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

eye- opener. Upravo sam ga odgledala. Sve sam to imala u podsvijesti, ali mi je trebao podsjetnik...divan film..

thalia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

http://zakonprivlacnosti.com/the-secret-by-rhonda-byrne/opasnost-od-lakomislenog-shvatanja-tajne-the-secret
    gospodin je odlučio malo zaraditi... imho.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj thalia prvotno napisa
    http://zakonprivlacnosti.com/the-secret-by-rhonda-byrne/opasnost-od-lakomislenog-shvatanja-tajne-the-secret
    bas htjedoh napisati isto...
    a na strahu je lako zaraditi...

thalia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj thalia prvotno napisa
    bas htjedoh napisati isto...
    a na strahu je lako zaraditi...

neću više ništa pisati jer je ovo totalna pozitiva topic

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Bok, Smile8!
    Imam i ja Secret sa subtitlovima!
    Odličan dvd. već duže živim na taj način, a dobila sam ga za jedan rođendan na najneočekivaniji način od nepoznate osobe. Kad nešto takvo dobiješ na taj način, jednostavno moraš vjerovati u to!

_reese_

Početno

jel zna netko di ima za kupit dvd sa subtitlovima?

Početno

Evo i mene u vaš club, bila sam iskreno dirnuta emisijom kao da je rađena za mene. Sda pokušavam doći do filma sa subtitlovima tj. zamolila sam Irenicu za pomoć, ali mi je potrebna i literatura dostupna u našim knjižnicama pa močim one sa iskustvom u istraživanju samih sebe za preporuku i pomoć

_reese_

Početno

Citiraj lunablu prvotno napisa
    Evo i mene u vaš club, bila sam iskreno dirnuta emisijom kao da je rađena za mene. Sda pokušavam doći do filma sa subtitlovima tj. zamolila sam Irenicu za pomoć, ali mi je potrebna i literatura dostupna u našim knjižnicama pa močim one sa iskustvom u istraživanju samih sebe za preporuku i pomoć

Knjige kolko znam jos nema , jer ce se u 10 mjesecu prevest na hrvatski, pa probaj onda.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ja nesto pregovaram sa izdavacem od nekih abraham-hicks materijala da prevedem 'law of atraction - ask and it is given' knjigu u kojoj se sve fino obajsnjava... no to jos ne znam kad ce i kako ce...

cijela ta prica je bazirana na masi starih materijala...
    spominje se autor napoleon hill, knjiga 'the science of getting rich'...

ovo ljeto sam kod mame nasla ujakovu staru 'psihologiju uspjeha' (dale carnegie je autor, ako se ne varam) i radi se o slicnim stvarima...
    s new agerske strane tu je poznata shakti gawain sa svojom 'kreativnom vizualizacijom' i 'living in the light'...

a u samom filmu su face kao platon, shakespeare, emerson, einstein, m.l. king, joseph campbell...
    tako da se dobrih stvari u tom smjeru moze naci i kod njih...

dok se ceka prijevod...

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

ja nesto pregovaram sa izdavacem od nekih abraham-hicks materijala da prevedem 'law of atraction - ask and it is given' knjigu u kojoj se sve fino obajsnjava... no to jos ne znam kad ce i kako ce...
    heeej, ali ta knjiga je prevedena na hrv., pogledaj! :

http://www.mvinfo.hr/najnovije-knjig....php?ppar=3404

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

spojila sam 2 razlicita naslova u jedan...
    'ask and it is given:learning to manifest your desires' (to sad citam)
    a mislila sam na 'law of attraction: the basics of teachings of abraham'

ova druga je vise po filmu...
    isko mi se fruga cini bolja...
    a ima treca zanimljiva naslova ali ju nisam citala ' the astonishing power of your emotions'...

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

opet ja 8)
    fruga = prva

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

kupila jucer usput na njemackom knjigu" the secret". ali jos nisam pocela citati.
    to je to?
    film i knjiga su isto?

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

sad vidim na amazonu da ima raznih autora.
    ovi koje ste vi naveli hicks.
    knjiga koju ja imama je od rhonda byrne.
    je li to sve isto?

_reese_

Početno

Citiraj seni prvotno napisa
    knjiga koju ja imama je od .rhonda byrne
    je li to sve isto?

rhonda byrne je autorica The secret

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Prosli tjedan sam poslala svima koji su mi se javili, pa ce te nadam se do kraja ovog tjedna dobiti, ako nekome jos nije stiglo.
    Nadam se da ce vam se svidjeti film i saljem svima puno snage da pocnete malim koracima svakim danom mijenjati svoje emocije, uzivajuci u svemu sto nam je dato.
    Hvala svima za prijedloge o knjigama.Potrudit cu se nabaviti sto mi je najpotrebnije.Za sada jos nisam ljubitelj citanja, pa je dvd super za mene koja ne volim citati ili za one koje nemaju vremena .

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj _reese_ prvotno napisa
    Citiraj seni prvotno napisa
    knjiga koju ja imama je od .rhonda byrne
    je li to sve isto?

rhonda byrne je autorica The secret
    tocno...

hicksova je samo jedan od likova koji nastupaju... i, kao sto vec napisah, izrezali su ih iz originalne verzije zbog pravnih peripetija ter cenzure rijeci 'vibracija' na javnoj tv...
    a meni oni najpotpunije objasnjavaju o cemu se zapravo radi - pa zato pilim ovdje...

od likova koji se pojavljuju su i : jack canfield ('chickensoup for the soul' knjige), bob doyle... uh ne mogu se sjetiti vise imena nek neko nadopuni ako zna...

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

cure, presavršene su knjige N.D. Walsch: Razgovori s Bogom i ona njegova zadnja Što Bog želi!

a za one koje imaju bolno djetinjstvo i ne mogu se othrvati utjecajima roditelja i u odrasloj dobi su predivne knjige: A. Miller: Drama djetinjstva, i knjige čije sam autore zaboravila: Otrovni roditelji i Primalni krik. Knjige su prilično samoterapeutskog karaktera.
    Nakon što sam pročitala te knjige, puno mi je stvari postalo jasnije, postala sam svjesna nekih samouništavajućih aktivnosti i sad sam u fazi kad se intenzivno mijenjam, a najviše zato što ne želim da moja kćer doživi ono što sam ja.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

smile8, jel' to imaš film sa hrv. titlovima? Ja sam ga skinula ali nema titlove.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Irenica prvotno napisa
    cure, presavršene su knjige N.D. Walsch: Razgovori s Bogom i ona njegova zadnja Što Bog želi!

.
    imas i film o njemu... mislim da se zove 'converstions with god'...
    imas na youtube-u isjecke filma ako hoces pogledati...

meni je on manje zanimljiv lik ali mi je inace jako zanimljiva tehnika automatskog pisanja - kako je on napisao svoju knjigu...

BubaSanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Knjiga Tajna (The Secret) može se kupiti u Algoritmu.

Ja sam ju kupila nakon što sam nekoliko puta bezuspješno pokušala pogledati film jer me uvijek nešto prekidalo, a baš se mora biti skoncentriran.

Pročitala sam ju skoro cijelu i jako me zaintrigirala i pokušat ću primjeniti što sam pročitala.
    Ima smisla, definitivno.

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

faith i mmmama su mi se zadnje javile,jos one i vise ne dijelim.Medjusobno si presnimite tko jos zeli..

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

pročitah "The secret" , a ljubiteljima slične literature preporučujem "Razgovor s anđelom", autori Stevan J.Thayer i Linda Sue Nathanson

Felix avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

cenzure rijeci 'vibracija' na javnoj tv
    zasto? :?

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Felix prvotno napisa
    cenzure rijeci 'vibracija' na javnoj tv
    zasto? :?
    i ja se pitam...
    izgleda da producenti programa svoju tv publiku smatraju glupljom (oprah to naziva 'nespremnom') nego sto sam i ja ocekivala...
    recimo, ja ne gledam tv - niti se druzim s ljudima koji gledaju tv ili to cine vrlo malo - ali ipak ne bi nazivala one koji gledaju priprostim idiotima...
    no, dobro, valjda ljudi koji su u toj industriji znaju ko im je klijentela...
    :/

oprah sama u svoja 3 radio interwieva koja je radila sa esther hicks - totalno brije na ono sto zena govori, brije tako vec godinama... ali u svom tv showu ipak publici servira prihvatljivije upakiranu pricu...
    sama kaze da ce mozda za 20-tak godina takvo nesto biti prihvatljivo za gledanje 'prosjecnom konzumentu daytime tv-a'...

i te interwieve koje oprah radi na svom 'oprah radiu' se moze progooglati i naci na google video ili youtube-u... :D

zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Knjigu "Tajna" možete kupiuti u bilo kojoj knjižari po istoj cijeni 150,00 kn....ali ljudi moji...to je prenapuhano sve oko te knjige evo i zašto: imate bar 50 naslova o moći ljudske podsvijesti koje su jednako dobre kao i TAJNA...samo što je Tajna medijski jače popraćena i knjiga preskupa. Vjerujte mi, radim s knjigama pa znam što pišem. Imate novu od Walsch-a - KOD KUĆE S BOGOM!

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Da, i ja se slažem da sve to nije NIŠTA novo, al je super upakirano i prezentirano, i zgodno sročeno...i zove se Tajna pa imaš osjećaj da dobivaš nešto što do sada nitko nikada nije znao, vidio ili o tome progovorio...zato je i diglo toliku prašinu.
    Ipak, mene je čitanje te knjigice malo vratilo na neki pomalo zaboravljeni put, neke stvari su me dotakle na novi način, što bi možda i neka druga doduše učinila, ali mi je ova dospjela u ruke. I to je to.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj dinna prvotno napisa
    Da, i ja se slažem da sve to nije NIŠTA novo, al je super upakirano i prezentirano, i zgodno sročeno...i zove se Tajna pa imaš osjećaj da dobivaš nešto što do sada nitko nikada nije znao, vidio ili o tome progovorio...zato je i diglo toliku prašinu.
    .
    i ja bi se slozila...
    bas nekad pase da ti neko istu stvar kaze drugim rijecima - da ti sjedne...

e sd, hoces li to platiti skupo - stvar je snalazljivosti...

Stranica 1 od 4 123 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •