Stranica 4 od 4 PrviPrvi ... 234
Pokazuje rezultate 151 do 154 od 154

Tema: Oprah -The Secret

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

To će definitivno biti putovanje koje će pamtiti ... e sad, da li je "najzanimljivije" baš prava riječ ... mislim da nije, ali da je pamtljivo - jest!

iki avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Poanta je bila, paazi dobro kaj si želiš, jesi li spreman za promjene i ono što bi one mogle donjeti i otvoriti.
    No opet kažem, sam stav je ok, okrenut se mislima i željama na dobro, lijepo.
    Pokušavam se držati one: na kaj se fokusiraš to te nakon nekog vremena i okruži.

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Obavezno pogledajte ovaj vrlo zanimljiv filmić: http://www.youtube.com/watch?v=Cbk980jV7Ao

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Čitala sam knjugu Tajna i gledala dvd, i kuzim glavni princip i slažem se s njim ali u knjizi nije dobro objašnjeno i prvevise je amerikanizirana.

Međutim danas mi je dosla u ruke knjiga "Zakon privlačenja"- Osnove Abrahamova učenja, autori Ester i Jerry Hicks i stvarno me odusevila. Ima puno pitanja koje sam si i ja, a vjerujem i mnogi ljudi oduvijek postavljali, a odgovori mi se čine potpuno vjerojatnima i prihvatljivima.
    Toliko mi se svidjela da ću je i kupiti i posuđivati okolo bliskim prijateljima i obitelji.

Stranica 4 od 4 PrviPrvi ... 234

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •