Stranica 2 od 3 PrviPrvi 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 51 do 100 od 131

Tema: Ljetne bebe 2005. (35. dio)

Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Nitice, i meni se tako čini. Mi smo u nedjelju bili na jednom rođendanu i jedan je kikić bio šmrkav i evo i nama odmah.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

pozdrav svima...
    mi smo još od ponedjeljka bolesni kašalj, temperatura... sad je već puno bolje ali je bilo baš gadno, kašljala je ko foka, promuklo... užas...

Lara obožava kišu pa se i mi prijavljujemo za reviju kišnih rekvizita...
    gumene čizme su joj zakon i stalno bi ih nosila, nije važno jel kiša ili sunce... mi smo jako zadovoljni s našim ciciban čizmicama....
    kišobrana ima nekoliko i obavezno nosi dva... jedan otvoren i jedan zatvoren ...

kako su nam trudnice?

Mirta30 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Citiraj Larita prvotno napisa
    kišobrana ima nekoliko i obavezno nosi dva... jedan otvoren i jedan zatvoren ...

Ena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Veliki pozdrav i od mene!!!

Prije svega sretan rođendan svim malim slavljenicima sa zakašnjenjem.

Radimo veliku adaptaciju kuće pa smo Lana i ja već mesec dana kod mojih.
    Slabo viđamo tatu i jako nam nedostaje. Osobito Lani.
    Jedva čekamo da se vratimo kući.
    Slabo sam na netu jer ne stignem, puno nas je u kući i nikad nemam mira.

Lana je dobro, krenula je u vrtić, dosta je narasla, ima 12 kg i nosi br. 23.
    Gumene čižmice nisam stigla kupiti (sad mi niti jedan dučan nije u blizini ), ali smo dobili neke od Lanine sestrične i sad uživa gacajući po lokvama.
    Inače, puuuno priča, koristi sve složenije rečenice.
    Tenisice, do sada smo imali Ciciban a nedavno smo u OschKosh kupili preslatke poluotvorene tenisice.
    Malo smo napredovali u pranju zubića, do sada je bila muka nagovoriti je na pranje a sada to više nije problem.
    Nekada samo malo prođe četkicom po zubima a nekada ih baš lijepo opere. Meni rijetko dozvoli da joj pomognem. Naučila je kako se isipiru zubići i ispljunuti vodu.
    Muku mučimo sa umivanjem, ne da joj se. Jednom se krenula umivati, došla do umivaonika, samo je otvorila i zatvorila slavinu i kaže "Ja sam gotova.".
    A za oblačenje, obuvanje i češljanje moramo se naganjati po kući.

I bebica je dobro, više ne krvarim, posteljica se podigla i ne moram više mirovati.
    Bila sam u utorak na detaljnom UZV pregledu na SDu, i umjesto dr. Matijevića radio ne nekakvoi bahati specijalizant koji me strašno uzrujao. Zamislite, na osnovu mog pitanja da li će ovo biti detaljan pregled gdje se gledaju svi organi djeteta ostao je uvrijeđen jer sumnjam u njegovu stručnost i okarakterizirao me kao osobu koja je pretjerano zabrinuta za svoje dijete i koja sigurno puno čita raznorazne medicinske knjige i internet gdje pišu sve i svašta, te ako tako nastavim da ću postati paranoična i završiti na apaurinima.
    Ovo još nisam doživjela niti od jednog doktora koji ima puno više znanja i iskustva i možda bi se imao čime bahatiti.
    Što bi bilo da sam ga nešto konkretnije pitala i da sam zaista takva, očerupala bi ga.
    Zaključio je da je sve u redu ali da mu ipak dođem na UTV za tjedan dana jer bi želi vidjeti hoće li se beba spustiti niže jer je sad preblizu posteljici što ne šteti bebi ali šteti maternici. :?
    Nema šanse!
    Nas dvoje možemo se samo vidjeti kod njegovog ravnatelja.
    Naručila sam se kod dr. Kosa u polikl. Vili u utorak pa nek on vidi.
    Javim vam što je bilo.

Sory na podužem postu, al' to je zato što me dugo nije bilo.
    Pozdrav svima i veeelika pusa bubinim kikačima da što prije ozdrave.

mamaineven avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Bokić!
    Ena, super da je sada krvarenje stalo, i ja idem na UZV na SD ali mi je prošli put bila neka mlada doktorica i zbilja je bila simpatična. Mi smo isto OK, još radim.
    Neven je isto počeo pričati, sad ga je zbilja krenulo. Najbolji mi je kad kaže - a sad pišam gaće, onako baš ponosno . Jutros je izgleda nešto sanjao i onako tužno plakao mama, mama

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

ena, doktor je zasluzio jedan
    super sto ne moras vise mirovati!!!

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

mene i daddy-a muci alergija!
    nadam se da nika nece postat alergicna makar su joj sanse velike!
    mi odlucili ici u gardaland svi troje, makar ne znam kako ce to biti jer se vozimo busom par sati, imamo prekrcan raspored na putu, ali valjda ce biti ok!!

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Blago vama sa malim pričalicama.Maureno dosta priča ali još uvijek ima više svojih riječi koje kužimo samo mi koji smo stalno sa njim.....inače nosimo cipelice 23 o oblekicu 86 ili od 12-18mj
    velika pusa svim trudnicama
    bucki kad palite u G?

Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Mi smo bolje. Sada smo zarazili tatu. Pozdravljam svoje supatnike po alergiji. Moja je sezona ambrozije...

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Nitice -
    Ena super da je sad sve ok. Ja trebam ići slijedeći tjedan kod Matijevića i već me strah kakvi će biti. Baš sam guska, ponekad se pitam koliko imam godina kad me strah da će me neki doktor oprati kao malo dijete...

Jučer smo obavili zadnji pregled kod fizijatra i više ne moramo dolaziti. Sad samo moramo otići do ortopeda jer Lenči gazi desnom nogom prema unutra.
    U nekoj smo lošoj fazi, Lena ima neke nove fore s kojima se ne znam boriti Drama je oko jutarnjeg presvlačenja, kupanja - plače, vrišti, ne da nikome da ju dira... grozno.
    Kad se spremimo za izlazak u parkić ili šetnju - ne želi se obući, ne želi ići van. Samo sjedi i gleda me ispod oka kao da testira kako ću reagirati.

Ja sam prilično umorna (puno više nego prvi puta), nervozna, mučnine nikako da popuste....

Puse svima.

Ena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

MN potpuno te razumijem.

Matijević je super, inače ni s jednim doktorom, doktoricom ili specijalistom na ginekologiji nisam imala loša iskustva tako da mi je bilo čak svejedno tko će me pregledati, osim s ovim doktorčićem kojeg sam prvi put vidjela, zato me totalno šokirao.

Nitica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Nataša evo ti jedna veeelika
    Ja se fakat divim vama trudnicama, ja ne bi mogla sada hendlati i Matiju i trudnoću...previše sam i ovako umorna i pod stresom...

I M. je u nekoj fazi da ništa neće-neće se oblačiti, ići van, kupati, jesti, a najgore od svega mi je dva puta dnevno nagovoriti ga na uzimanje lijeka za astmu...izluđuje nas, ali za sada pomaže ignoriranje i obrnuta psihologija. Pitam ga "idemo obući majcu" , "nece Matija buci majcu, neeeceee!", "Ok, onda mama ide iz sobe, a ti se obuci sam." Za dvije sekunde nosi majcu i kaze "Zvoji mama majcu, buci ga Matiju".

Pomaže i "Gle kak te tvoj medo gleda i čeka da obučeš ove lijepe hlače i budeš zgodan dečko." Onda on kaže "Ge medo, Matija je jepi".

Eto raspisala se ja i ponovno skužila kak mi dijete super sklapa rečenice, ali ga malo padeži muče...

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

I kod nas problemi gotovo svako jutro s oblačenjem! Ne želi ništa obućii hoće samo piđamu i baca sve drugo što ja donesem. Ja stvarno ne znam što bih u tom trenutku, ona histerizira i ništa ne pali i još MM komentira jutros kako sam ja prije imala puno više živaca a sad me izbaci iz takta svaka sitnica
    I ja se klanjam našim trudnicama, mislim da je ne bi mogla kraju.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Kod nas pali: Hajde obuci se pa da se vidis u ogledalu kako si lijepa! I onda ona ide kod ogledala i divi se sama sebi, uz povike: jao, vidi, jesi ljepa!
    A ujutro, kad nemam zivaca i kad kasnim (bas jutros sam zakasnila zbog neoblacenja), onda pribjegnem metodi koja mi se bas i ne svidja, ali je koristim jer jednostavno vise nemam ni vremena a ni snage objasnjavati: ako se nece obuci, onda ja kazem, dobro, ja onda idem sama, a ti se ostani tu igrati! i kao otvorim i zatvorim vrata i sklonim se da me ne vidi. Mada, u zadnje vrijeme, i ovo sve rjedje pali, valjda je skuzila da je ne namjeravam ostaviti samu.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

i ja sam već poludila i napravim isto.
    A ona ništa. Tuli kad zatvorim vrata a kad se vratim opet me gleda i ne mrda.

Ne pali ni priča da ju netko od prijatelja čeka u parkiću, ni baka ni deda ni ujo a bogami ni njegov pas.

Neki dan sam joj rekla da ju čekaju u parku a ženska mi veli Ne pričati mama, ne čeka u parkiću, Lena tu biti i igrati se, dobro??!! :shock:

Nitica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Uf, znači mogu uskoro očekivati da mi ove metode neće uspjevati.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

I kad na kraju i pristane da se obuce ili vatever, onda: tata ce (ako ju ja krenem oblaciti). I dodje tata i krene sa oblacenjem, a onda vriska: mama ce, mamice dodji. I dodjem i ja, i onda opet nece te pantalone, nece te carape...

Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Čitam zadnjih par postova i ne mogu vjerovati!!!! Ja sam mislila da Tia ima autorska prava na frku oko oblačenja, svlačenja, češljanja, kupanja, a o pranju kose da i ne govorim.

Nitica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Citiraj Liebe prvotno napisa
    Čitam zadnjih par postova i ne mogu vjerovati!!!! Ja sam mislila da Tia ima autorska prava na frku oko oblačenja, svlačenja, češljanja, kupanja, a o pranju kose da i ne govorim.
    Je, kad da ne! Svi smo u istom škripcu!

Nitica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Mi smo jedino pošteđeni češljanja jer M. ima frčkavu kosicu, pa mu samo malo rukom popravim!

Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

I mi smo frčkavi, ali se svejedno vidi razlika kad ju uspijem dohvatiti četkom za kosu

Nitica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Mah-mah svima, odoh ja na štand na velesajam! :/

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Češšljanje, šta je to?! :? 8)

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

mi se isto ne cesljamo
    ali uvijek ima lijepu frizuricu!

Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Ekipa bok!!! Vikend je prošao u znaku AMBROZIJE!!! Samo se nadam da će uskoro prestati. Ove godine mi je užasno loše.

T je Ok. Nos je puno bolje, čak je jučer jela i voće. :D

Kako ste vi?

mamaineven avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Bokić! I nama je ovaj vikend malo procurio nosić, šmrc, valjda se zarazio od mene. Kako mi vi stojite s pelenama, mi ih po danu više ne nosimo, ali kad spava odmah se popiški. Pelena mu je puna do vrha ujutro :/ .

Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Pelene su bay, bay. I po danu i po noći. :D

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

nika je prekjucer navecer 4x povratila!
    jucer dobila temp, a navecer joj procurio nosic!!
    valjda naka virozica!!
    propustili smo rockas kojem smo se jaaaaaaaaako veselili, ale, eto, i to ide u rok sluzbe!!

Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

I Tia je povraćala. 2x, šlajm. Temp je imala malu i to samo jedno popodne.

Nadam se da je to samo viroza kod vas.

Nitica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Pusa svim bubancima. Mi smo imali virozu prije dva tjedna i nadam se da će ovaj tjedan biti ok jer krajem idemo na docijepljivanje. To smo preskočili sa 18 mjeseci.

Blago Vama bez pelena, mi smo prije dva mjeseca pokusali, ali bezuspjesno. Teta u jaslicama kaze da nitko u njihovoj grupi nije spreman na odvikavanje, tako da to odgadamo na neko vrijeme.

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

pusa svim bubanima

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Kako su nam bolesnici?

Mi smo u subotu bili u kazalištu pogledati Gospođica Neću i nikako je ne bih preporučila za uzrast naše djece. Izašli smo na pola predstave jer se Lena strašno bojala (nikad ju nisam vidjela takvu ) i počela plakati. Premračno, lutke su i meni bile prestrašne.
    Ali zato vidjeh reklamu za novu Miffy pa već spremam plan za odlazak, obožavamo Miffy.

Mirta30 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

i mi šalje puse bubancima!!!

konačno smo proslavili Vidov i moj rođendan
    Bilo je super!!!!!!! 40-tak odraslih i 20-tak klinaca
    za koji dan ću staviti slike (ako me budete natjeravale)

bucka

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

pozdrav svima... a bubinima ~~~~~~ da što prije ozdrave...
    Lara je bolje, ne mogu reći da je 100% ozdravila, još kašlje ali je morala danas u vrtić....

inače je velika pričalica... rečenice su sve duže, zamjenice i padeži sve češće pravilni.... uglavnom, ne gasi se...

jede sve i stalno... neki dan smo nešto pričali o jelu i ja se jednostavno nisam mogla sjetiti nečega što lara ne jede.... jedino puding i voćni jogurt ali to joj niti ne dajem pa nije čudo da neće u vrtiću....
    često ju se može naći da stoji ispred otvorenog frižidera i viče "papati, papati"

Mirta, daj pls stavi slikice....

mamaineven avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Bok!
    Pozdrav svima, nadam se da prizdravljate.
    Evo, da i ja stavim malo naših sličica da vidite kako napredujemo http://public.fotki.com/mamaineven/roendan/
    Pass je neven

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

mirta stavi slike po mogućnosti da nisam ja na njima

Nitica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Larita blago tebi meni M. ništa ne jede, osim špeka i kruha...ALi fakat samo to...Pola hrane zbog alergije ne smije, a ostatak neće. Valjda će proći ta faza. :/

Jučer me zove iz druge sobe" Maaamaaa dođi malo tu sim!" i "Mama idem s menom" (umijesto s tobom)

E, da u nedjelju se igrao na podu sa autićima i odjednom nešto priča, ja malo bolje poslušam, a on govori cijelu molitvu "Anđele čuvaru mili". Pola riječi govori svojim jezikom, ali CIJELU molitvu zna. Naučila ga je svekrva.

Nitica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Neven mi je super! Ima prekrasan autić! M bi se raspametio da ga vidi.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Mirta ja te baš neću moliti

Neven - pravi vozač!
    Puse svima, jurim raditi, sad sam došla od doktora, sve ok, buša raste - u četvrtak idem na uzv. Još da me mučnine malo zaborave ....

Nitica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Mama Nataša a kada ti je termin?

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

28-30. ožujak, prava proljetna bebica pa čak ako i požuri koji dan kao Lenči

Nitica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Citiraj Mama Natasa prvotno napisa
    prava proljetna bebica
    Prekrasno!

Imaš ime?

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Joj, ne pitaj. Prošli put smo se natezali, na kraju nije bilo po mojoj želji. Ovaj put bi trebalo biti po mom ali opet se bojim da ništa od toga. A iskreno to mi se čini toliko daleko i ponekad zaboravim da sam trudna

Nitica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Sjećam se da ste prošli puta zadnji dogovor imali ispred općine...Mislim da je tvoj favorit bio Katja...A Lena i Katja super pašu!

Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

bok svima. MN, promaklo mi je da se već zna da je curka, ali bez obzira Katja je super ime. Što Lena kaže na prinovicu koja stiže?

Tia na spomen da li bi imala brata ili sestru, samo odbrusi, ne tatu i mamu!!

Nitica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Ma nije Nataša još rekla da je curica...Nego sam ja spomenula ime!

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

još se ne zna a ako bude sramežljiva poput Lene nećemo znati do 30.-og tjedna. Srećom imamo zato puno robice neutralnih boja.

Sumnjam da će biti Katja jer sam to ime namjenila Leni i samo njoj...

Meni se sviđa Nora ali opet ponavljam Lena i Nora u našim krajevima
    Zanimljivo, o muškim imenima uopće nisam razmišljala...

Nitica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

I MM je htio Lena, ali su moji iz Međimurja, a to ime tamo ima značenje, tak da te potpuno kužim u vezi Nore... :/

Nitica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Zanimljivo, o muškim imenima uopće nisam razmišljala...
    Hm, zanimljivo..

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Sumnjam da će biti Katja jer sam to ime namjenila Leni i samo njoj...
    a ja te kužim za ovo... tak je meni Nika i dalje najjače ime za curicu ali ne bi drugo dijete tako nazvala....

Lara kaže da će imati seku koja će se zvati Gita... uopće ne znam otkud joj to, ne poznamo niti jednu Gitu...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •