Stranica 1 od 3 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 141

Tema: ZPB 2005/06 (15. dio)

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj sanja74 prvotno napisa
    Citiraj Koko prvotno napisa
    sanja - jel to Keti pobjedila na natječaju?
    Je, je! (na posebnu radost roditelja. MM sav cvate. )

Baš mi je drago što vam dojenje ide tako lijepo svojim tokom..

(jedan od razloga što želim još koju bebu je skroz sebičan. htjela bi proći kroz iskustvo dojenja - da, da.. znam da nije uvijek "rozo")
    Cestitamo nasoj prijateljici Keti na prekrasnoj pobjedi
    I mi smo glasali za vas, ah kako i ne bi kada smo tako slatki i medeni.

Konacno smo stavili slikicu u avatar, iako cemo ju morati obnoviti jer je od prosle godine.

jucer smo bili u TL i kupili plastelin pa planiramo igru s plastelinom ovog vikenda ako bude lose vrijeme.

Inace, nevjerovatno mi je jako, jako zao sto je ritam zivota ovako brz i sto mogu tek mali dio dana provesti sa svojim misicem, ali vjerujem da vam je svima tako, pa necu kukati.

Jucer je Emanuel spavao 14 sati u komadu, navecer od 7 do u jutro do 9, rastemo a i vrijeme nam pogoduje tomu.

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Draga emanuel - sad kad ti vidim sinčinu, vidim da sam i pročitala tvoju priču o posvojenju u MD! Prekrasno Evo sam se opet rasplakala!

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Oli, kaj ti sve to čitaš? Bebe, MD (to je "Moje dijete"?). ti si nam super-informirana jedna mama! 8)

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Bas mi je drago da si nas prepoznala

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Kako ne bih prepoznala takav slatkiš!

btw. Moje dijete sam uzela baš taj jedan broj na moru, da kao nešto čitam - inače mi je bezveze - samo je taj članak bio dobar, i onaj o matičnim stanicama. A Bebe su mi nekako navika iako se teme dosta ponavljaju... (U biti je sasvim dosta jedna sezona...)

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Pokrivanje- ni pod razno,čak i snu kada osjeti nešto na sebi mlatara nogama i rukama dok se ne "oslobodi".
    Kako me jučer rasplakao - podigao mi je majicu,poljubio pupak,tu je "eka" i dao joj svog omiljenog medu s kojim spava."Pako da eki"=Patrik dao seki. mamino!
    za pobjednicu Keti! :D

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Patrik -

svizac avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Keti - cestitamo!!!

Evo slikica. Odite na srpanj 2007

Pass je svizac.

Nakon sto sam gledala one silne emisije o pedofilima i kako po internetu traze slike golih djecica odlucila sam ipak staviti password. Iako znam da ni to nije neka zastita.[/url]

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

danas je F bio bolje... nije skoro uopće plakao u jaslicama (kaže teta), ali je cijelim putem od kuće do tamo plakuljio...
    no, malo je bolje i pojeo je dosta ručka (pašta s mesnim okruglicama i juhu) i to SAM!!! teta se oduševila kako je jeo
    kad je mm došao po njega, nije uopće plakao, nego se nastavio igrati...

danas mi je nešto šugavi dan - sve neke loše stvari se događaju meni bliskim ljudima, na poslu totalna ludnica... i još ova kiša vani...

sanja74 - čestitamo!!! i F je glasao za Keti

svizac - Ema je premedena...

puse svima

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Emica slatkica svizac, jel još dojiš?

sanja74 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Ema

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ema je preslatka

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ajme Svizac, preslatka je i taaako je narasla! Sjećam se kad smo se ono nalazili u CH i kad je samo ležala i gledala sa onim svojim plavim okica okolo

cekana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Ema a ja to dijete još nisam vidjela uživo, a ni majku kako je samo suričasta... medenjak!

**MAGRIZ** - ljubi malog miša, nadam se da je to dokaz da ide na bolje, i da će uskoro biti bez suza.

**KOKO** - mi ti imamo 3 baby einstein i taj baby loves babys, ako hoćeš mogu ti snimiti.... a ti daj što imaš na sunce tj. ono što možeš spržiti

Moja su sva djeca u vrećama, tj. D. više nije, ali je bila i ona do prije otprilike 2 godine. Tako da je Karlo naslijedio sve ljetne i zimske vreće. Samo mu ne treba jer je još uvijek između nas. Noćas se i Luka dovukao, bilo mu hladno Joj žene, jel znate da sam se toliko navikla spavati na rubu kreveta, da kad K. i stavim u kinserbet, opet bježim na kraj.... ne dam se ni grliti ni dirati :/

**MAMA MARELA**čestitke za posao

**DŽEZ** kako je Jakov danas prošao?

Keti čestitamo na pobjedi![/i]

bobaibeba avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj Olivija prvotno napisa
    Bobaibeba - je'l to nama Grga izašao u zadnjem broju Beba?
    Jeee
    Tu sam sliku poslala još početkom godine.Mislim da tu ima godinu i nešto sitno!

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj bobaibeba prvotno napisa
    Citiraj Olivija prvotno napisa
    Bobaibeba - je'l to nama Grga izašao u zadnjem broju Beba?
    Jeee
    Tu sam sliku poslala još početkom godine.Mislim da tu ima godinu i nešto sitno!
    Znam ja te oke i nosić!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kupujemo Bebe definitivno danas.
    To je broj koji je sada na kioscima?

Jedva cekam da vas vidimo

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

koje medijske zvijezde na našem forumu!
    ceki, prži draga to što možeš pa pošalji - ili da se mi zaletimo do virovitice jednom s magriz ? ne znam šta bi ja mogla spržit...imam taj pingu crtić koji mislim da kod nas baš nema a jaaakoo su fora pričice - cijela pingu family. možeš si škicnuti na google! inače, od mjuze mila sad okida na zagorske popevke - ne znam jel ti to napeto
    pazite logične glavice jutros - još se mazimo i dojimo u krevetu i ja kažem mili "pada kiša" a ona meni "pere ceste" :shock: !!!

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

ciao curke!

naš mali pačić dobio je tek jučer adekvatne patiko-cipelice, jer nas je ovo zahlađenje malo zateklo. još u ponedjeljak kupovala sam mu 3/4 hlačice i majice kratkih rukava , pa je jučer ličio na češkog turista, u čarapicama i sandalama

zato je danas ko frajerčić otišao u "prtić" u kariranoj košuljici, štofanim hlačicama i "nouim tipelama" (do jučer cipele su mu bile "balake" :? )

ceki, hvala na pitanju, stvari idu nabolje. s veseljem izlazi iz kuće kad treba u vrtić, puno radije ostaje tamo kad ga tata izruči direktno teti na ruke, ne plače, samo malo zakmezi i povremeno se sjeti reći "tata, mama", ali ga tete onda zabave nečim i sreća je da sve aktivnosti rado prihvaća.
    mm dolazi po njega oko 11.30, a to je u jaslicama vrijeme ručka. nema šanse da to propusti, pa tako mm dežura da popapa sve što je na meniju plus repete

od sljedećeg tjedna ostaje i na spavanju, pa mislim da ćemo kad uhvati ritam moći ustvrditi da je adaptacija uspješno prošla.
    samo mi se jučer srce rasparalo kad mi je poznanica s kojom sam se popodne našla na kavi rekla da je jučer navratila u vrtić, posjetila jaslice i promatrala Jakova kako se veselo igra, a na sredini obraza usamljeno prkosila jedna jedina - suza

svizac avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Bok cure evo jos malo slikica. Samo odite na kolovoz 2007

Koko- Da Ema jos uvijek doji. Kada mene nema onda ne trazi nego pije zobeno i rizino mlijeko. Ali cim se pojavim odmah me skida i trazi ciku. Ciki otprilike jos 4 puta na dan a po noci ni ne trazi vec dugo vremena.

Ja za par sati jurim na more k svom andelu. I u nedjelju se svi vracamo. I onda se prebacujemo na vikende u Zdihovu kod moje sister i mozda cak koje kupanje u kupi.

Inace da vam ispricam anekdotu. Ja sam Emi cijelo ljeto kada god bi se igrala sa puževima i račičima pjevala puž muž pruži roge van, da ti kuću ne prodam, baki Kristi za duhan. Baka Krista je Emina prabaka. Jučer na telefonu Ema drži puža u ruci i meni kaže "Puž, puž, van, van, baka van!"

svizac avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Pass za slike je svizac

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj džez prvotno napisa
    ciao curke!

samo mi se jučer srce rasparalo kad mi je poznanica s kojom sam se popodne našla na kavi rekla da je jučer navratila u vrtić, posjetila jaslice i promatrala Jakova kako se veselo igra, a na sredini obraza usamljeno prkosila jedna jedina - suza
    Sunce maleno, i meni se steskalo oko srca dok sam ovo citala

sanja74 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

.. i promatrala Jakova kako se veselo igra, a na sredini obraza usamljeno prkosila jedna jedina - suza
    kad čitam te vaše.. dođe mi s dječicom. sva se ježim kad pomislim da to i nas uskoro čeka.

da pohvalim Keti! već danima uredno dok smo doma kaže "piškim" ili "kahlica" - ponekad hoće kahlicu ili "veliki c s patkicom" (nastavak za dasku), ali nezgoda maltene nemamo. s kakanjem još nije skužila razliku kad prdne i kaka, atako da bud lažnih uzbuna i nezgoda.
    kad idemo van stavimo pelenu - ja lijena nositi puno robice i prati autosjedalicu i sl. znam da to nije baš ok, al.. bed mi je da se popiški nekom na kauču (a kad smo vani ne "prijavljuje" da joj je sila, i odbija ići na wc koji nije naš).

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

pa je jučer ličio na češkog turista, u čarapicama i sandalama
    moje dijete cijelo ljeto tako hoda... nije bilo šanse da mu obujem sandale na bosu nogicu... čim bi pokušala - urlik i suze... tako da smo proveli ljeto kao mali čeh

srećom, nakon prvog dana ulaženja u more u čarapicama (ne se smijati!) dozvolio ih je skinuti i bio ili bos ili u plastičnim (ali su se one obuvale samo u moru/bazenu)

jutros ga je mm vodio u vrtić - veli plakao je cijelim putem, a u sobi dao teti rukicu i vikao tata, pa.pa

još danas ostaje do podne, a drugi tjedan i na spavanju - do 15h

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Bravo Keti!

A mali naši jasličari Baš mi je bed...

Ema -

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

mali jasličari

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj magriz prvotno napisa
    nakon prvog dana ulaženja u more u čarapicama (ne se smijati!)
    sorry, ali moram
    šmizl mali

jutros ga je mm vodio u vrtić - veli plakao je cijelim putem, a u sobi dao teti rukicu i vikao tata, pa.pa
    jaooo, meni je srcedrapateljno to što oni jadničci znaju da ih čeka neizbježno, i nastoje se s tim nositi kao veliki, ostajući pritom ipak mali i ranjivi.
    da kojim slučajem tete u vrtiću nisu tako divne kako jesu, pojela bih se od muke. sad mi je tisuću puta draže što nam je adaptacija u onim "proljetnim" jaslicama prošla bezbolno, jer da je kojim slučajem imao problema u adaptaciji s tetom iz tog vrtića (s kojom sam se, btw. neslavno rastala u srpnju), umrla bih od tuge.

Jakov ciki kao i inače, popodne do (moje) iznemoglosti, navečer pred spavanje i čitavu noć. ujutro kad se konačno odlučim ustati, buni se kad ga ištekavam ako se prije toga sam ne probudi i otkači. kako Fran i dojenje?

i samo da vam ispričam scenu koja mi se upravo odigrava pred očima :
    prije jedno pola sata došao mi je u ured tip iz partnerske firme iz Slovenije, serviser. znam da je nedavno postao otac i pitam ga kako beba. a on: "evo ga tu ispred u autu." ja izašla, a pred uredom stoji njegova ženica s jednomjesečnom bebicom. ja ju pozvala da se skloni s bebom s vjetra i hladnoće, a ona: "hvala, gladan je". ja: "uđite, raskomotite se." uglavnom, u uredu mi sjedi ženica s bebačem na ciki, i osim moje tipkovnice, čuje se još samo mljackanje dojenčeta.
    eh, kad to usporedim s Jakovljevim egzibicijama: cika u ustima, nemirne oči u potrazi za zabavom na 180° od cike, dubljenje na glavi s nogama u zraku, šarafljenje po drugoj s prstićima, pljeskaje po trbuhu, i najnovija fora: kad konačno odluči da je završio, poliže ciku ko sladoled i kaže "lidzio"

cekana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Da Vam priopćim foru dana. Zove me ravnateljica i veli da iz hotela traže nekoga da im svirucka uz poslovnu večeru, platit će koliko god tražimo. a ona hop - pa mene zove (???!!!) A ja :? Šta? Zar se to meni nudi gaža :shock: i sad se raspitah za cijene, veli kolega da ispod 2000kn ne bi trebala ni započinjati :shock: x2

A meni

Nisam to nikad radila, ajd improvizirala bi nešto, mislim, za tu lovu bi se isplatlo i sjesti pa vježbati štogod, ali svejedno sam i :shock: i

Idem malo tezgarit, ha

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Lijepo Ceki u minić, pa tezga!
    A sad ozbiljno - pa zašto ne? možda ti bude tlaka, možda ti bude gušt. A nećeš ni besplatno probati!

sanja74 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Ceki, jesi razmišljala o novoj karijeri?!

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

hej ceki! pa ja nisam znala da ti i sviraš! najbolje da uključiš cijelu family pa svima honorarčić 8)

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

hej ceki! pa ja nisam znala da ti i sviraš! najbolje da uključiš cijelu family pa svima honorarčić 8)
    Kao obitelj von Trapp!

cekana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

ja nisam znala da ti i sviraš!
    Kako misliš i ja? Ah, da svirala pomalo svaki dan dok sam bila lijepa i mlada, sad samo rekreativno i ono što moram btw. koko, ja ti predajem klavir u gl. školi

E, curke, ništ od minića i tezge, odbila ja ponudu, pojavio se neki Mrvicin klon, rekoh, ajte njega uzmite , nije to za mene dobro bi sjela koja kunica u džep, ali meni odmah pade na pamet, što bi moj mali sisavac od 19-23h dok se mama ne vrati bit ćemo mi sretni i zagrljeni i bez tih novaca.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

ceki draga, baš sam nekako predosjećala, bez obzira na svoticu, da ćeš odlučiti upravo tako kako jesi

bobaibeba avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Joj,pusa malim jasličarima!
    Svaka čast!
    Ja sam bila mjesec dana na godišnjem i ovaj moj se toliko naučio na mene i sad samo viče :"Mama,duža bebu!" što znači mama drži bebu.
    Prvi tjedan kako sam sada radila bio je kod moje mame i bile su prave drame kad sam ga ostavljala.Ja mu velim da mama mora ići radit,on meni a neeee mama jadit! A ja velim njemu a mama će samo malo radit a on meni a neee majo jadit!
    I prvi dan je bilo samo mama duža,mama duža!I onda ga je moja mama spustila na krevet a on njoj baka duža.I ona mu je rekla da će ga držat ako se smiri i nasloni joj se na rame.I on se naslonio i zaspao istu sekundu!
    A kad dođem po njega vesel je i uopće mu se ne ide doma,pa ga ja pitam pa zašto se plačeš kad te mama ostavlja kod bake kada ti je tako lijepo kod bake a on meni : "ZA MAMOM!" Tu sam ostala paf.Pametno mi veli dijete,ne plačem ja jel mi je ružno kod bake nego plačem za mamom!Skroz jednostavno i jasno!

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

zašto se plačeš kad te mama ostavlja kod bake kada ti je tako lijepo kod bake a on meni : "ZA MAMOM!"

aaaaa - slatko i tužno....

i pogodi padež? :shock: svaka čast
    Jakovu je sve u nominativu... još
    ali zato R izgovara pravilno

bobaibeba avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Da vidiš,pogodio padež,valjda čuje nas pa ponavlja tako.
    Iznenadio me i kako zna kad uzme nečega dva komada u ruku kaže vidi mama dva ili dve nečega!
    Ili kad su nam došle obje bake k nama veli oba dvije bake!
    A kad nešto hoće sam napravit onda viče ti,ti hoće reći ja!
    R kaže u nekim riječima super a u nekima neće.Jednu baku zove bez problema Bare a sebe Guga,ili goje=gore!

cekana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Mi smo već par dana u fazi kad je umoran da kaže ni-na i ide prema jastuku i u podne i navečer, gdje god biili... a padeže kuži i ja mislim, zato što oponaša nas. Supić mi je to "dva" nečega. Ali je počeo i kužiti da se izgovara, kad ga pitam tko je napravio nered, on veli Luka ili Dotea... a kad pitam tko će papati viče: "ja". Neko jutro kaže "peče" - guza se zacrvenila, a ja pitam koga peče guza, on veli: "Kalo" - to je prvi put da je sebe po imenu zazvao slatkiši mali pametni.

Noćas smo nakon dugo vremena spavali cijelu noć bez buđenja - mama i tata sami (zagrljeni nakon skoro 2 god, pa smo se budili u čudu i jedan i drugi, odvikli se od toga.... šmrc...) a on u kindaču - prvo buđenje u 6h

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

zašto se plačeš kad te mama ostavlja kod bake kada ti je tako lijepo kod bake a on meni : "ZA MAMOM!"
    mališa mali slatki...

Jakovu je sve u nominativu... još
    ali zato R izgovara pravilno
    i F još sve u nominativu... ali ni R ne govorimo (riba zvuči jiiiii)...
    u stvarti, svega par riječi govori s 2 sloga (mama, tata, dide, jeje (sestrična jelena), lili (teta ljiljana), Bibi (teta biba), bambu (bambi), mamun (majmun), a ostalo je samo prvi slog od svake riječi (naravno taj slog je od samo 2 slova - suglasnik i samoglasnik, ili samo samoglasnik - pr. aaaa za auto, autobus je aaaaaaaaaaaa
    sve ponavlja kao papigica, ali opet prvi slog

uz sve to stalno brblje nekim svojim jezikom - badm-badm, tuba-taba, aba-daba...

e da, jučer smo bili u dvorištu vrtića - nije se uopće bojao ući, veselo je utrčao i pronašao tobogan... pa mi je pokazao vrata kuda ulazi u vrtić, čak je probao ići otvoriti ih... nadam se da će sutra biti bolje...

svizac avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Obitelj Sprljan napokon svi na okupu u Samoboru. Jucer smo se vratili definitivno i sve stvari prebacili. Ja sam jucer cijelo poslijepodne raspakiravala stvari i sortirala sve sto je Ema prerasla itd. Kucica je cista i uredna a Ema je trcala od sobe do sobe, pa do zeca, pa do naseg psa pa svuda okolo i samo prstom pokazivala na stvari i govorila MOJE.

Dijete je napravilo inventuru svih igracaka da provjeri je li sve na mjestu. Ono sto me iznenadilo je da se svega sjecala. Mi smo malo preokrenuli namjestaj dok nje nije bilo i za svaku sitnicu je pitala zasto nije na originalnom mjestu.

Super je prosla i noc. Naime spavala je cijelu noc i to u vreci jer je kod nas na brijegu brrrrr po noci, a ja kao i Mala ne mogu spavati uz zatvoreni prozor.

Pusa svima.

Ceki jesi dobila moj pp?

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

nadam se da će sutra biti bolje...
    puste nade... čim sam jutros obukla košulju, tražio je da ju skinem i obučem trenurku i majicu... od izlaska iz stana do kad sam ga predala teti - samo je plakao i tražio da ide doma... a suzice... a šmrkljići iz nosa...

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

puste nade... čim sam jutros obukla košulju, tražio je da ju skinem i obučem trenurku i majicu... od izlaska iz stana do kad sam ga predala teti - samo je plakao i tražio da ide doma... a suzice... a šmrkljići iz nosa...
    a jooj... pusice malom F.
    Svizac dobro došla!
    Ja Ivora pokušavam pokriti sa poplunom tako da su mu nogice ipak malo otkirvene i to tako tako funkcionira jer je u sobi stvarno ledeno pa se sad i on ne otkriva toliko...

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Jakov, naprotiv, prihvaća svoju sudbinu, i to bolje nego što smo očekivali. sinoć prije spavanja Laura ga je pitala: "Braco, di ja sutra idem?" a on: "ide u kolu" mi: :shock: "a di ti sutra ideš?" on: "prtic!!" mi: :shock: (zbog prilično apstraktne prirode pitanja za tu dob)
    jutros ga pitamo isto i dobijemo iste odgovore. srce malo

kad smo ga doveli u vrtić, teta nas je ugodno iznenadila, jer sam imala namjeru od tete dobiti detaljnije informacije o njegovoj adaptaciji. odgovori mm-a "dobro" i "sve ok" nisu me baš zadovoljavali prošli tjedan. ali, za razliku od mm-a i tete iz prethodnog vrtića, kojoj sam odgovore morala čupati iz pete, ova sadašnja sama mi je prišla i okarakterizirala mi dijete: individualac, koji se sam kvalitetno zaigra, lijepo jede, voli se pomaziti s tetama, fino jede, plakucne samo kad vidi ostale da plaču... i vidi se da je već negdje imao prilike upoznati se s vrtićkim režimom.
    ja mirna.

sanja74 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

magriz, malenom

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

puse franu ajoj, magriz, i tebi draga - treba izdržati te suzice...
    mila je pak u fazi globusa :? "globus, globus, globus" lijepo kaže, i lista do besvijesti knjigu atlas svijeta :? i onda smo našli globus u algoritmu, strusili nekih 250 kuna za to (svijetli naime!) i sad "vti, vti" i onda joj ja govorim imena zemalja i od svih je ponovila "Čile" moramo znači u Čile!
    ceki, nisam ti ja znala da si nam ti glazbenica - malo sam se kasnije uključila na forum ovaj pa mi je valjda promakla ta inicijalna faza upoznavanja drago mi je kajsi odlučila ostati sa sisavcem Kalom - to je uvijek najbolja opcija
    Grga, za padež (jel to instrumental?---) i mili idu već padeži. npr kaže "ima majicU", "daj milI" ... i krenuli su je posvojni pridjevi - lijepo kaže "mamina/tatina, milina, bakina" ali još ne kaže "moja". počela je s "ja" ali nisam sigurna da joj je baš jasno da je mila=ja.
    svizac, welcome back svima :D

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

džez, bravo za jakova

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Jutro!
    Prvo jasličarima, i Grgi jer mu fali mama!

Ja moram pohvaliti mog starijeg sina: Naime vijećamo već dosta dugo oko imena brace i onda smo se odlučili pitati Gaba:
    - Kako ćemo zvati bracu? Kristijan?
    - Nje.
    - Borna?
    - Nje.
    - Svebor?
    - Nje.
    - Petar?
    - Nje!
    - Gregor?
    - Grega!!! i osmijeh od uha do uha Jutros ljubi trbuh i sam od sebe ga opet zove Grega (naravno s jako mekanim r) Moj mali mačak je presudio!

svizac avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Fran od prijateljice Eme.

Oli - bas ste mi super. A i Gregor mi je lijepo ime. Naime imam jednog malog Gregora u 6. razredu i djecak je suupppeeerrr. Eto onda mi je odmah i ime lijepse.

Upravo sam se cula sa nasom tetom cuvalicom. Emin prvi dan natrag je prosao fenomenalno. Isle su van u šumu pa onda dolje u Samobor. Dok su pile kavu Ema je tražila ići pišaje pa su išle u kafić na veliki WC. Imam dobar feeling da je ovo morsko odvikavanje od pelena stvarno uspjelo. :D

svizac avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Eh da moja mama je na moru izmislila super varijantu. Ako hočete popiti kavu a da imate barem 5-10 minuta mira (ovisi o djetetu) probajte sljedeće. Ema uvijek viće kava, kava kada mi pijemo kavu i onda ju ja držim u krilu dok ona mrlja po mojoj kavi i naravno uprlja i sebe i mene. Pa je moja mama učinila sljedeće: Emi uvijek naruči kavu (u šalici toplo mlijeko sa kapučino pjenom posipano sa malo kakao-a). Izgleda kao prava kava koju i mi pijemo, Ema se osječa jako važno i onda 5-10 minuta "pije" svoju kavu i uprlja samo sebe.

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Olii, raznjeeež... i sad su oba dva na "G" baš lijepo zvuči i u kombinaciji: Gabrijel i Gregor!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •