Oli, i ja znam jednog Gregora, kojeg svi zovu Grega. tip je frajerčina, mlad, naočit, markantan, zgodan,... (nastavi niz ), uspješan direktor, s izvrsnim smislom za humor, gentleman (uvijek mi donese najveću kutiju Raffaella ), tako da mi to ime stvarno ZVUČI

svizac, ovo s "kavom" i mi prakticiramo s Laurom od pamtivijeka. jakovu se još nismo odvažili dati jer taj ima crve u dupetu, a i ima naviku odnositi suđe od stola. kad smo doma - u sudoper (pa se popne na prstiće i ubaci s visine. na sreću, do sad se nije ništa razbilo, ali bit će toga, već vidim). a i veća je fora nešto pap`ti

ali moram vam ispričati ovo: preksinoć prije spavanja dječica se zaigrala s kuhačama i zdjelicama. mm i ja gledali neku utakmicu pa nismo inzistirali na ranom lijeganju
i gledamo ih - ravnopravni ko vršnjaci: kuhaju (miješaju čarobni napitak: malo legića, figure životinjica, drvene puzzle, itd.) , serviraju, kušaju.... i tu smo odvalili: Jakov uzme kockicu na kuhaču, prinese ju ustima, ko fol srkne i nastavi mljackati... a onda "piiiino! hi-hi-hi!"
u svakom slučaju, ranije je nego Laura počeo s pretend play-em...