da li je moguce da se ostene trudan 4 dan ili zadnji dan menge naime muz je svrsio u mene a ja pijem tablete pa me zanima postoji li uopce ta sansa znam da su oko 14 plodni dani vise manje ciklus mi je 28 dana
da li je moguce da se ostene trudan 4 dan ili zadnji dan menge naime muz je svrsio u mene a ja pijem tablete pa me zanima postoji li uopce ta sansa znam da su oko 14 plodni dani vise manje ciklus mi je 28 dana
pijem tablete koje mislim da nesmijem uzimati ako sam trudna zbog autoimune bolesti,,,,
Sve je moguce... ali ako su tebi uredni ciklusi onda vjerovatno imaš ovulacije izmedju 10 i 15 dana .. mjeri si temp. ujutro prije no sto ustanesh par dana pa cesh vidjeti jel bila ovulacije ili ne
sretno..
Pa gle, ja bih samo na temelju toga rekla da je šansa za to dosta mala, naročito ako ti je ciklus 28 dana.
Imam ja, doduše, prijateljicu koja je u srednjoj školi ostala trudna i danas ima 20-godišnju kći. Njen dečko i ona su se u to doba keksali isključivo pred kraj menstruacije da ne zatrudni, a eto... Samo, ona je imala strašno skraćene cikluse
Moja sestra ostala trudna 5. dan ciklusa :/ ali njoj ciklusi baš i nisu bili uredni...
koliko je stetno za bebu ako u prvih 2 3 tj se uzimaju tablete koje se nesmiju u trudnoci ???? dali toodmah znaci da ce se roditi sa nkim ostecenjem spontani ili??? naime kako znat da si trudna u 2 tj naravno da kada saznas da prestanes sa tabletama koje moras biti zbog neke bolesti
Prema odgovorima gin. sa jednog foruma, sve ono sto je eventualno stetno u vrlo ranoj trudnoci prije nego sto i znas da je do nje doslo, odrazava se tako da dodje do spontanog pobacaja. Ako pak do njega ne dodje, onda nisu vjerojatna ni bilo kakva ostecenja povezana sa tim utjecajem.ribica25 prvotno napisa
Naravno, ja sam živi primjerribica25 prvotno napisa
![]()
moguce je i u vrijeme menstruacije...
iako, rijetko ali je moguce
ja sam imala m 28.8. a mi smo se7.9. ciklusi su mi totalno neredoviti, ali ono totalno! Nikad dosad mi nije došla na vijeme. Jesu li ovo gore mogli biti plodni dani?
i jaNataša,Sarajevo prvotno napisa
![]()
Ooooooooooooo,da!ribica25 prvotno napisa
![]()
Ja 5ti danlucky day prvotno napisa
![]()
kakva se glupa pitanja postavljaju u 21.stoljeću...
Posljednje uređivanje od Daniela32 : 20.08.2012. at 09:37