Pokazuje rezultate 1 do 30 od 30

Tema: kakav kruh bebi od 9 mjeseci?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

moj klinac je obožavao klipiće, ali nas je patronažna upozorila da je najveći broj gušenja baš od korice kruha tako da definitivno ne bih davala koricu kukuruznog kruha

lovely___love avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Davore,aj molim te daj mi link za temu gde se pricalo o tome zato ne bebama integralno,ne mogu da se snadjem uopste na novom sivo-teget forumu
    a moze i za neki tekst van foruma,doduse ogranici se na engleski jezik

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj lovely___love prvotno napisa Vidi poruku
    Davore,aj molim te daj mi link za temu gde se pricalo o tome zato ne bebama integralno,ne mogu da se snadjem uopste na novom sivo-teget forumu
    a moze i za neki tekst van foruma,doduse ogranici se na engleski jezik
    I mene ovo zanima... Prvi put čujem da klincima treba davati bijeli kruh, a ja baš kupila raženo brašno.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Moja je curica počela jesti kruh negdje s oko 8 mjeseci (sada ima 9 i pol). Mi inače i za sebe kupujemo vrlo raznolike kruhove pa tako dajem i njoj - bijeli, crni, raženi, kukuruzni... Ja joj lomim male komadiće i ona ih uzima, mljacka i papa. Nisam primijetila nikakve probleme s gutanjem (jedemo uvijek u sjedalici ili ako smo vani u kolicima i ja ili muž smo uvijek kraj nje), ali bih ipak dodala da je bolje davati kruh star 1 dan jer se bolje raspada ili birati kruhove koji sami po sebi nisu "gumasti". Što se tiče zubića po mom iskustvu oni nisu bitni ukoliko dajete razlomljene komadiće (M. nije imala nijedan zubić do 9 mjeseci a i prije toga je sretno i zadovoljno papala kruh), bebe ionako hranu i nakon što dobiju prve zube "žvaču" s desnima.

zekana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Citiraj janiczsa prvotno napisa Vidi poruku
    moj klinac je obožavao klipiće, ali nas je patronažna upozorila da je najveći broj gušenja baš od korice kruha tako da definitivno ne bih davala koricu kukuruznog kruha
    ima li još netko ovakvih informacija??? Svekrva me valja od rođenja zekanice masira o korici kruha i korici kruha i kako djeca !"od pamtivjeka" vole žvakati koricu kruha!!!

Maloj je tek 7 mjeseci i ne daje mi joj se kruh uopće- šta će joj, kakve koristi od njega? Ali baš me bocnulo ovo za KORICU KRUHA jer baš za nju ona navaljuje i navaljuje!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •