MM i ja 'radimo' na bebi u kucnoj radinosti.Sad ciljamo plodne dane, pa me zanima ima li koja od vas kakva iskustva s malom spravicom koja odreduje plodne dane, a zove se Maybe Baby (http://www.panoptikum.hr/proizvodi.php?kateg=1)?
Kupili bismo to, ali naravno da ne zelimo dati 380 kn na nesto sto je hvaljeno samo u reklami (odnosno macka u vreci). :?

Sad ciljamo plodne dane, pa me zanima ima li koja od vas kakva iskustva s malom spravicom koja odreduje plodne dane, a zove se Maybe Baby (
Odgovori s citatom
) i 3-4 LH testa (ima i toga za naručiti na netu, meni se ipak pokazao najbojli i naskuplji Ovugnost, košta 50 kn). Ili da eventualno nabaviš taj maby baby (nisam koristila), ali ga obavezno koristiš uz mjerenje bazalne i praćenje sluzi - najbolje ti je po više indikatora. Dolje imaš cure koje raspravljaju duboko kao za magisterij o tome što koja promjena znači itd. Priključi se dole, to je pravo mjesto - tamo se počinje, ovdje je već ekipa koja je prošla te napravice i krenula dalje k doktorima. Ako imaš dijagnozu PCOS-a slučajno, onda nemoj gledat LH trake - uvijek će ti biti povišeno. Plus, ne bi ti bilo zgorega kad sumnjaš da je ovulacija otić na par UZV-ova onda ćeš oprilike skužit kad ti je ovulacija i kad ti pucaju folikuli, pogotovo ako su ti ciklusi pravilni. Sretno!